Apollo

Apollo lanserar sitt första hotell i svenska fjällen.

Dela

Nu fortsätter Apollo sin satsning på hemmaplan och lanserar sitt allra första hotell i svenska fjällen, i samarbete med Holiday Club i Åre. Detta är ett fortsatt steg i en långsiktig strategi för att etablera semesterupplevelser på utvalda platser runt om i Norden.

Holiday Club i Åre är utvalt för sitt fantastiska läge, precis vid Åresjön och med promenadavstånd till järnvägsstationen, kabinbanan och Åre by. Hotellet har ett stort SATS gym, simbassäng och perfekt beläget för vinter och sommarsporter. Hotellet gästas under utvalda veckor av Apollo Mondo Experience där Apollos egen träning, barnklubb och maskotarna Polly & Mino kommer att gästa hotellet. Apollo Sports kommer också att under året ha flera träningsevent på hotellet.

Vi ser stor potential i att också selektera och paketera de allra vackraste hotellpärlorna runt om i Norden. Extra kul är det att denna gång presentera ett hotell på en plats som möjliggör skidresor, det blir vårt första i portföljen. Så fort de nordiska gränserna öppnar upp tror vi även att det finns ett stort sug från nordbor att semestra mellan länderna, säger Nina Hornewall, kommersiell direktör på Apollo. 

Trots detta ovanliga år har arbetet pågått för fullt med att hitta och utveckla nya destinationer, både utomlands och på hemmaplan. Sedan i somras har Apollo lanserat en rad erbjudanden som ska hjälpa nordbor att semestra lokalt, hälsosamt och inom ramen för rådande omständigheter. Förra veckan lanserade researrangören samarbeten med flera hotell i norska fjällen. Fler nordiska nyheter kommer att presenteras inom kort, främst då för sommarprogrammet 2021.  

Utöver Åre Holiday Club kan man även via Apollo boka hotell såsom Riviera Strand i Båstad, Varberg Kusthotell, Royal Park i Stockholm och Radisson hotell i Göteborg för en vecka, helg eller övernattning.

Nyckelord

Kontakter

Bilder

Länkar

Om

Apollo
Apollo
Ynglingagatan 2
113 47 Stockholm

0771-37 37 37https://www.apollo.se/

Apollo är en av Nordens ledande researrangörer med uppåt 500 medarbetare och en miljon resenärer årligen. Med oss kan kunder resa till hela världen, oavsett om de vill åka på en avslappnande sol- och badsemester, ta en träningsvecka i värmen eller spendera en weekend i någon spännande storstad. Vi arrangerar charterresor, träningsresor, cityresor och kryssningar och erbjuder dessutom säker bokning av flyg och hotell separat om kunden föredrar att själv sätta ihop sin resa.

Apollo bildar tillsammans med flygbolaget Novair, specialistarrangörerna Golf PlaisirLime Travel och Xtravelsamt sportresorten Playitas, gruppen DER Touristik Nordic AB. Vi är sedan 2015 del av den privatägda tyska koncernen REWE med över 300 000 medarbetare. Apollo arbetar aktivt för hållbartresande och socialt ansvar och vi samarbetar med SOS Barnbyar, Ecpat, SOK (Sveriges Olympiska Kommitté). Apollo är Travelife-certifierade sedan 2015. www.apollo.se

Följ Apollo

Abonnera på våra pressmeddelanden. Endast mejladress behövs och den används bara här. Du kan avanmäla dig när som helst.

Senaste pressmeddelandena från Apollo

Apollo lanserar sitt andra Mondo Boutique – det autentiska designhotellet21.1.2021 08:00:00 CETPressmeddelande

Nu öppnar Apollo sitt andra Mondo Boutique-hotell Porto Plomari på ön Lesvos i Grekland. Hotellet vänder sig till medvetna livsnjutare som söker något mer än bara ett bra designhotell. Här står helheten i fokus: estetik och design, gastronomi, träning och yoga. Hotellkonceptet genomsyras dessutom av närheten till det lokala – gästerna ska kunna se, känna, lukta och smaka var i världen de befinner sig.

I vårt pressrum kan du läsa de senaste pressmeddelandena, få tillgång till pressmaterial och hitta kontaktinformation.

Besök vårt pressrum