Apollo

Apollo möjliggör nu fri ombokning

Dela

På grund av Coronaviruset har Apollo fått många frågor från kunder om hur de kan göra sin sommarresa så trygg som möjligt. Researrangören har därför valt att tillmötesgå kundernas efterfrågan och erbjuder nu fri ombokning för alla kunder som under mars månad bokar en sommarresa.

Apollo ger från och med idag och fram till den 31 mars, alla som bokar en sommarresa möjligheten att byta resmål, datum eller hotell med kort varsel. Detta ger kunderna möjligheten att göra en ombokning inom Apollos ordinarie charterprogram ända fram till två veckor innan avresa. Läs mer här.

 Svenskar gillar att vara ute i god tid och många är redan igång med att planera sommarens semesterresa. 40 procent av alla bokningar hos Apollo brukar göras mellan januari och mars och med den här fria ombokningen vill vi bidra till att planeringen av sommarresan känns just så där härlig och trygg som den ska vara, säger Erika Butterworth, Sverigechef på Apollo.

Utöver fri ombokning under mars erbjuder Apollo som vanligt mer heltäckande av- och ombokningsskydd och reseförsäkringar mot extra kostnad.

Nyckelord

Kontakter

Bilder

Länkar

Om

Apollo
Apollo
Ynglingagatan 2
113 47 Stockholm

0771-37 37 37https://www.apollo.se/

Apollo är en av Nordens ledande researrangörer med uppåt 500 medarbetare och en miljon resenärer årligen. Med oss kan kunder resa till hela världen, oavsett om de vill åka på en avslappnande sol- och badsemester, ta en träningsvecka i värmen eller spendera en weekend i någon spännande storstad. Vi arrangerar charterresor, träningsresor, cityresor och kryssningar och erbjuder dessutom säker bokning av flyg och hotell separat om kunden föredrar att själv sätta ihop sin resa.

Apollo bildar tillsammans med flygbolaget Novair, specialistarrangörerna Golf PlaisirLime Travel och Xtravelsamt sportresorten Playitas, gruppen DER Touristik Nordic AB. Vi är sedan 2015 del av den privatägda tyska koncernen REWE med över 300 000 medarbetare. Apollo arbetar aktivt för hållbartresande och socialt ansvar och vi samarbetar med SOS Barnbyar, Ecpat, SOK (Sveriges Olympiska Kommitté). Apollo är Travelife-certifierade sedan 2015. www.apollo.se

Följ Apollo

Abonnera på våra pressmeddelanden. Endast mejladress behövs och den används bara här. Du kan avanmäla dig när som helst.

Senaste pressmeddelandena från Apollo

Apollo fortsätter satsa i Norden – öppnar sitt första Mondo Local-hotell27.5.2020 07:03:00 CESTPressmeddelande

Idag lanserar Apollo Nordens första Mondo Local-hotell i samarbete med Hooks Herrgård i Småland. I hotellkonceptet Mondo Local samlas Apollos hotell med lokal förankring och ett personligt ägarengagemang. Researrangören har tidigare denna månad presenterat flera satsningar i Norden - först ut etablerades Apollo Sports på den svenska marknaden och för cirka en vecka sedan lanserades det första familjehotellet, Apollo Mondo Family, Riviera Strand i Båstad.

Apollo öppnar sitt första koncepthotell i Norden: Apollo Mondo Family i Båstad15.5.2020 09:34:01 CESTPressmeddelande

Idag lanserar Apollo sitt allra första Apollo Mondo Family hotell i Norden, i samarbete med Hotel Riviera Strand - en del av Gram Hotels. Hotellet blir en del av Apollos familjekoncept. Detta är andra steget i en långsiktig strategi för att etablera semesterupplevelser inom Norden. Redan förra veckan släppte researrangören nyheten om Apollo Sports etablering i Sverige. Fler nordiska nyheter kommer att presenteras inom kort.

I vårt pressrum kan du läsa de senaste pressmeddelandena, få tillgång till pressmaterial och hitta kontaktinformation.

Besök vårt pressrum