Apollo

Apollo och Svenska Triathlonförbundet i nytt samarbete

Dela

Apollo och Svenska Triathlonförbundet förlänger samarbetsavtal fram till 2024. Avtalet innebär att Svensk triathlon kan säkerställa träningsläger för Sverigeeliten, liksom Apollo kan erbjuda breddläger för motionärer samt barn/ungdomsverksamhet på sina hotellanläggningar under varumärket Apollo Sports och Playitas.

Apollo har sedan 2010 har Apollo samarbetat med Svenska Triathlonförbundet och samarbetet betyder att Svenska Triathlonförbundet fortsatt kommer att hålla sina träningsläger på Playitas. Dels träningsläger för den absoluta eliten som använder Playitas för som bas för att ladda upp inför viktiga tävlingar under året. Utöver det kommer Svenska Triathlonförbundet att arrangera ett antal öppna träningsläger för motionärer där alla som är intresserade av att utvecklas inom grenarna simning, cykel eller löpning ha möjlighet att delta och lära sig av den absoluta eliten.

Dessa läger kommer fortsatt arrangeras på Playitas men också på några av Apollos nya Powered by Playitas-hotell i Grekland.

- Samarbetet med Apollo innebär att Svensk Triathlon får möjlighet att utvecklas och kraftsamla i en unik miljö. Apollos lyhördhet för våra behov och nivån på anläggningarna är något vi uppskattar enormt säger Svenska Triathlonförbundets generalsekreterare Ola Silvdahl.

Playitas Resort och Fuerteventura har etablerat sig till en av Europas bästa platser för just grenspecifik triathlonträning och erbjuder en ideal miljö för att träna triathlon på. Alla de rätta förutsättningarna finns, bl a uppvärmd olympisk 50 m pool, varierad kuperad cykelmöjligheter och löpning. Dessutom finns gym av olympisk träningsstandard så att alla möjligheter finns att bedriva en allsidig och bra träning under vistelsen där.

- Vi är mycket stolta över att Triathlonförbudet fortsatt valt oss och Playitas som bas för sina träningsläger framöver. Tillsammans med Triathlonförbundet har vi under 10 år etablerat Playitas som en anläggning som hålls högt bland många elitidrottare. Det här samarbetet är ytterligare ett kvitto på det och vi gläds åt att fortsatt kunna erbjuda våra gäster möjligheten att träna sida vid sida eller tillsammans med dessa duktiga och dedikerade aktiva, säger Daniel Giray, Sportchef Apollo.

Nästa breddläger hålls i januari och mars 2022.

Läs mer om kommande träningsläger med Svenska Triathlonförbundet på www.apollo.se/triathlon 

 

Kontakter

Bilder

Om

Apollo
Apollo
Ynglingagatan 2
113 47 Stockholm

0771-37 37 37https://www.apollo.se/

Apollo är en av Nordens ledande researrangörer med uppåt 500 medarbetare och en miljon resenärer årligen. Med oss kan kunder resa till hela världen, oavsett om de vill åka på en avslappnande sol- och badsemester, ta en träningsvecka i värmen eller spendera en weekend i någon spännande storstad. Vi arrangerar charterresor, träningsresor, cityresor och kryssningar och erbjuder dessutom säker bokning av flyg och hotell separat om kunden föredrar att själv sätta ihop sin resa.

Apollo bildar tillsammans med specialistarrangörerna Golf Plaisir, Lime Travel och Xtravel samt sportresorten Playitas, gruppen DER Touristik Nordic AB. Vi är sedan 2015 del av den privatägda tyska koncernen REWE med över 300 000 medarbetare. Apollo arbetar aktivt för hållbart resande och socialt ansvar och vi samarbetar med SOS Barnbyar, Ecpat, SOK (Sveriges Olympiska Kommitté) samt är fullvärdiga medlemar i DER Touristik Foundation. Apollo är Travelife-certifierade sedan 2015.

Följ Apollo

Abonnera på våra pressmeddelanden. Endast mejladress behövs och den används bara här. Du kan avanmäla dig när som helst.

Senaste pressmeddelandena från Apollo

I vårt pressrum kan du läsa de senaste pressmeddelandena, få tillgång till pressmaterial och hitta kontaktinformation.

Besök vårt pressrum