Apollo

Apollo ökar antalet padelbanor på hotellen när gästerna vill spela även på semestern

Dela
Organiserade padelresor med Apollo Sports har varit populära gruppresor sedan länge. Intresset hos resenärerna att spela padel även på semestern har ökat ytterligare under pandemin och Apollo ökar därmed antalet hotell med padelbanor.

Padelintresset i Sverige har växt explosionsartat de senaste åren. 2021 var omkring 24 000 personer medlemmar i en padelförening och fler blir det för varje dag som går. Nu vill allt fler spela padel på semestern och tack vare ett intensivt arbete kan nu ännu fler av Apollos hotell erbjuda padelbanor till sina gäster inför sommaren 2022.

-Jag har själv upptäckt padeln och vet ju vilken fantastisk sport det är, inte minst för att träffa nya vänner att spela med. För de som är mer erfarna än oss motionärer har det också blivit populärt att utmana och möta lokala spelare vilket ju ger en extra dimension till hela resan, säger Sandra Miller Kinge, kommunikationschef på Apollo.

2021 fanns det närmare 120 padelföreningar i Sverige och de har omkring 24 000 medlemmar. 2021 bokades det hela 5 800 000 padeltimmar i Sverige*.
Nu kan alla dessa spelare ta med padelracket i resväskan och utöva sitt intresse på ännu fler hotell på semestern. 

För att möta efterfrågan ökar Apollo antalet padelbanor med ytterligare 10 st till säsongen sommaren 2022 och träningskalendern är utökad med fler padelresor i regi av Swedish Padel Camp. 

Föreningar och kompisgäng kan även skapa sin egen paketresa med padel på flera av sporthotellen. Efterfrågan har varit stor på gruppresor för padelspelare och de säljer slut snabbt.

- Det är något magiskt med att vi vill röra på oss mer även på semestern och padel är ju en perfekt aktivitet. På flera av våra padelhotell kan även nyfikna nybörjare prova på sporten med tränare säger Sandra Miller Kinge avslutningsvis.

Här är några av Apollos hotell med padelbanor: 

Grekland

Levante - powered by Playitas

Porto Myrina - powered by Playitas

Sivota Retreat - powered by Playitas

Alegria Beach Resort

Cavo Spada Deluxe & Spa Giannoulis Hotels

Almyra Hotel & Village  

Porto Platanias Beach & Spa 

Porto Plomari

Tsilivi Beach

Spanien

Playitas Resort

Lopesan Costa Meloneras Resort Spa & Casino

Gloria Palace San Agustin Thalasso & Hotel

Royal River Luxury Hotel

Cypern

Napa Mermaid Hotel & Suites

Egypten

Aqua Vista - powered by Playitas

Förenade Arabemiraten - Dubai

JA Ocean View

JA Beach

Mer om Apollos hotell med padelbanor:
https://www.apollo.se/resor/traningsresor/padelresor#padelhotell

*https://svenskpadel.se/om-padel/statistik/

Nyckelord

Kontakter

Bilder

Om

Apollo
Apollo
Ynglingagatan 2
113 47 Stockholm

0771-37 37 37https://www.apollo.se/

Apollo är en av Nordens ledande researrangörer med uppåt 500 medarbetare och en miljon resenärer årligen. Med oss kan kunder resa till hela världen, oavsett om de vill åka på en avslappnande sol- och badsemester, ta en träningsvecka i värmen eller spendera en weekend i någon spännande storstad. Vi arrangerar charterresor, träningsresor, cityresor och kryssningar och erbjuder dessutom säker bokning av flyg och hotell separat om kunden föredrar att själv sätta ihop sin resa.

Apollo bildar tillsammans med specialistarrangörerna Golf Plaisir, Lime Travel och Xtravel samt sportresorten Playitas, gruppen DER Touristik Nordic AB. Vi är sedan 2015 del av den privatägda tyska koncernen REWE med över 300 000 medarbetare. Apollo arbetar aktivt för hållbart resande och socialt ansvar och vi samarbetar med SOS Barnbyar, Ecpat, SOK (Sveriges Olympiska Kommitté) samt är fullvärdiga medlemar i DER Touristik Foundation. Apollo är Travelife-certifierade sedan 2015.

Följ Apollo

Abonnera på våra pressmeddelanden. Endast mejladress behövs och den används bara här. Du kan avanmäla dig när som helst.

Senaste pressmeddelandena från Apollo

I vårt pressrum kan du läsa de senaste pressmeddelandena, få tillgång till pressmaterial och hitta kontaktinformation.

Besök vårt pressrum