Apollo

Apollo öppnar Afrikas största sporthotell – under varumärket Playitas

Dela

Researrangören Apollo utökar inför vintern kapaciteten till Hurghada i Egypten och kompletterar med ett nytt sporthotell. I oktober öppnar Afrikas största sporthotell, Aqua Vista – powered by Playitas. Apollo har tillsammans med det välkända sporthotellet, tillika dotterbolaget, Playitas utvecklat hotellets service- och matkoncept liksom infrastrukturen för sport och träning.

Aqua Vista - powered by Playitas
Aqua Vista - powered by Playitas

Efter de senaste årens framgångar med Playitas Resort och La Pared – powered by Playitas etablerar sig Apollo och Playitas i en ny världsdel. Aqua Vista riktar sig till både elitidrottare och vardagsmotionärer och är anpassat för året-runt-träning.

– Intresset för träningsresor har aldrig varit större och vi är väldigt stolta över att kunna erbjuda våra resenärer ett omfattande träningsutbud av högsta kvalitet i Egypten. Vi har etablerat en infrastruktur på hotellet som få kan drömma om. En olympisk 50-meterspool i hjärtat av anläggningen, omgärdat av sportfaciliteter och utrustning i världsklass. Här finns något för alla, oavsett om man yogar, spelar padel, gymmar eller tränar inför ett olympiskt spel. Under ledning av Playitas-teamet blir Aqua Vista ett av våra bättre sporthotell, säger Daniel Giray, Nordisk sportchef på Apollo.

Aqua Vista – powered by Playitas blir ett av Apollos största och mest kompletta sporthotell och det tredje av researrangörens träningshotell under varumärket Playitas. Moderhotellet Playitas Resort ligger på ön Fuerteventuras östkust och systerhotellet La Pared – powered by Playitas på öns västkust.

– Tillsammans med Apollo har vi etablerat vårt väl fungerande sportkoncept på Aqua Vista. Att hotellet får labeln ”powered by Playitas” innebär en garanti för hög nivå på allt ifrån service, sportinfrastruktur, träning och hälsosam mat. Gäster som tidigare har besökt Playitas och La Pared kommer att känna igen mycket, även om Aqua Vista blir helt unikt, säger Markus R. Kempen, Managing Director på Playitas.

Aqua Vista – powered by Playitas är idag Apollos bäst bokade hotell i Egypten och researrangören förväntas öka antalet resenärer till Egypten med mer än hundra procent – vilket är de största volymerna sedan 2011.

Om Aqua Vista - powered by Playitas

Hotellet rymmer en nybyggd 50-meters olympisk pool, Afrikas största hotellgym på över 600 kvadratmeter och ett stort utomhusgym med Crossfitbox – allt utrustat med nya maskiner för både styrka och kondition. På hotellet erbjuds dagligen ledarledda träningspass i allt från yoga till funktionell träning. På Aqua Vista finns även nybyggda tennisbanor, tre padelbanor, fyra badpooler och närhet till hav och strand. Här finns också närhet till ett familjevänligt vattenland med mängder av vattenrutschbanor, ett spa med bastu, jacuzzi, massage, hamam och en skönhetssalong. Snorkling, dykning och kite i världsklass.

Nyckelord

Kontakter

Bilder

Aqua Vista - powered by Playitas
Aqua Vista - powered by Playitas
Ladda ned bild
Ladda ned bild
Ladda ned bild

Länkar

Om

Apollo
Apollo
Ynglingagatan 2
113 47 Stockholm

0771-37 37 37https://www.apollo.se/

Apollo är en av Nordens ledande researrangörer med uppåt 500 medarbetare och en miljon resenärer årligen. Med oss kan kunder resa till hela världen, oavsett om de vill åka på en avslappnande sol- och badsemester, ta en träningsvecka i värmen eller spendera en weekend i någon spännande storstad. Vi arrangerar charterresor, träningsresor, cityresor och kryssningar och erbjuder dessutom säker bokning av flyg och hotell separat om kunden föredrar att själv sätta ihop sin resa.

Apollo bildar tillsammans med flygbolaget Novair, specialistarrangörerna Golf PlaisirLime Travel och Xtravelsamt sportresorten Playitas, gruppen DER Touristik Nordic AB. Vi är sedan 2015 del av den privatägda tyska koncernen REWE med över 300 000 medarbetare. Apollo arbetar aktivt för hållbartresande och socialt ansvar och vi samarbetar med SOS Barnbyar, Ecpat, SOK (Sveriges Olympiska Kommitté). Apollo är TravelLife-certifierade sedan 2016. www.apollo.se

Följ Apollo

Abonnera på våra pressmeddelanden. Endast mejladress behövs och den används bara här. Du kan avanmäla dig när som helst.

Senaste pressmeddelandena från Apollo

Sveriges Olympiska Kommitté förlänger samarbetet med Apollo19.2.2019 07:00:00 CETPressmeddelande

2013 blev researrangören Apollo officiell leverantör av olympiska träningsläger och camps åt Sveriges Olympiska Kommitté (SOK). Nu förlängs och förstärks samarbetet till 2021. Det nya samarbetet innebär att tre av Apollos sporthotell blir Svenska Olympiska Camps. Flaggskeppet är fortsatt Playitas på Fuerteventura men nu tillkommer Apollo-nyheten Aqua Vista – powered by Playitas i Hurghada och även ett tredje sporthotell, som offentliggörs under våren 2019.

I vårt pressrum kan du läsa de senaste pressmeddelandena, få tillgång till pressmaterial och hitta kontaktinformation.

Besök vårt pressrum