Apollo

Apollo öppnar fem nya koncepthotell i sommar

Dela

Koncepthotell är skräddarsydda semesterboenden som fått rekordhög kundnöjdhet från gäster i olika faser i livet. Sex av tio bland Apollos kunder väljer ett koncepthotell. För att klara av den höga efterfrågan lanseras nu fem nya Mondo-hotell inför sommaren 2022.

Allt fler använder sin semester för att utöva sitt fritidsintresse, det återspeglas inte bara i valet av resmål och bokning av utflykter och aktiviteter utan även i boendet. Sedan Apollo lanserade sitt första hotellkoncept 2014 har efterfrågan ökat markant. För att möta efterfrågan har researrangören nu 44 koncepthotell i sex olika kategorier, och det är populärt - sex av tio kunder väljer ett av dessa hotell.

- Vi är otroligt stolta över våra Mondo-hotell. Koncepten är baserade på våra kunders feedback, det är grunden för hur vi utvecklar våra resmål tillsammans med lokala engagerade hotellägare, kökschefer och vår personal på plats för att tillgodose våra resenärers önskemål, säger Sandra Miller Kinge, Chief of Communications & Growth.

Fem nya hotell 2022

För att tillmötesgå den stora efterfrågan på våra koncepthotel lanserar nu Apollo hela fem nya Mondo-hotell till sommaren i Grekland, Kroatien och på Cypern.

På Kreta öppnas dörrarna till Apollos nya Mondo Duo-hotell för vuxna, Amira Beach Resort & Spa, samt det genuina Mondo Local-hotellet Sonio mitt i hjärtat av Platanias.

-Kreta är kanske vår mest klassiska och populäraste resmål, att vi nu kan lägga till 15 koncepthotell i alla kategorier utspritt på ön är oerhört roligt för våra kunder, det har aldrig varit enklare att hitta sitt favorithotell på Kreta, säger Sandra Miller Kinge, Chief of Communications & Growth

Kroatien och Cypern blir ännu mer attraktiva resmål med Mondo Selected-hotell anpassade för både par och barnfamiljer. Dessutom öppnar två nya Apollo Sports-hotell i Grekland till sommaren under varumärket Playitas.

Koncepthotellen får toppbetyg av gästerna
Våra koncepthotell är de hotell våra kunder visat sig uppskatta mest och har gett betyg på i snitt 8,8 av 10.

Ett av våra mest populära koncepthotell är nya Mondo Boutique-hotell Porto Plomari på ön Lesvos, som mot alla odds öppnade mitt under pandemin. Trots restriktioner och pandemi fick hotellet ett snittbetyg på 9 av 10 från Apollos kunder.

Även vårt Apollo Sports-hotell Sivota Retreat – powered by Playitas slog rekord under året och var fullbokat sommaren 2021. Hotellet hade ett genomsnittligt kundebetyg på 9,1 och fick även Silver-utmärkelse baserat på gästernas feedback.

Här är Apollos nya koncepthotell

  • Amira Beach Resort & Spa - Mondo Duo i Rethymnon på Kreta
  • Sonio hotell – Mondo Local i Platanias på Kreta
  • Napa Mermaid Hotel & Suites – Mondo Selected i Ayia Napa på Cypern
  • Aminess Khalani Beach - Mondo Selected i Makarska, Kroatien
  • Gold City - Mondo Selected i Side, Turkiet

Läs mer om de olika hotellkoncepten: https://www.apollo.se/hotell 

Nyckelord

Kontakter

Bilder

Länkar

Om

Apollo
Apollo
Ynglingagatan 2
113 47 Stockholm

0771-37 37 37https://www.apollo.se/

Apollo är en av Nordens ledande researrangörer med uppåt 500 medarbetare och en miljon resenärer årligen. Med oss kan kunder resa till hela världen, oavsett om de vill åka på en avslappnande sol- och badsemester, ta en träningsvecka i värmen eller spendera en weekend i någon spännande storstad. Vi arrangerar charterresor, träningsresor, cityresor och kryssningar och erbjuder dessutom säker bokning av flyg och hotell separat om kunden föredrar att själv sätta ihop sin resa.

Apollo bildar tillsammans med specialistarrangörerna Golf PlaisirLime Travel och Xtravel samt sportresorten Playitas, gruppen DER Touristik Nordic AB. Vi är sedan 2015 del av den privatägda tyska koncernen REWE med över 300 000 medarbetare. Apollo arbetar aktivt för hållbartresande och socialt ansvar och vi samarbetar med SOS Barnbyar, Ecpat, SOK (Sveriges Olympiska Kommitté). Apollo är Travelife-certifierade sedan 2015. www.apollo.se

Följ Apollo

Abonnera på våra pressmeddelanden. Endast mejladress behövs och den används bara här. Du kan avanmäla dig när som helst.

Senaste pressmeddelandena från Apollo

I vårt pressrum kan du läsa de senaste pressmeddelandena, få tillgång till pressmaterial och hitta kontaktinformation.

Besök vårt pressrum