Apollo

Apollo öppnar två nya sporthotell under varumärket Playitas.

Dela

Intresset för aktiva semestrar har ökat de senaste åren och Apollo förutspår att efterfrågan kommer att öka ännu mer efter corona. Därför lanserar nu Nordens största arrangör av träningsresor ytterligare två koncepthotell under varumärket powered by Playitas - naturligtvis ligger de i Grekland.

Sedan lanseringen av första sporthotellet Playitas, Fuerteventura 2009 har renodlade sporthotell och träningsresor varit en stor framgång för researrangören. Som en konsekvens av framgången startades Apollo Sports 2013 och idag erbjuder Apollo med Apollo Sports Nordens bredaste träningskalender med tio sporthotell i sex olika länder, varav fem stycken nu ingår i powered by Playitas kedjan.

- Intresset för träningsresor har skjutit i höjden de senaste åren och vi är mycket stolta över att kunna erbjuda våra kunder ett allt mer omfattande utbud av högsta kvalitet. Våra sporthotell är utrustade med allt från olympiska pooler, tennisbanor, padel, yoga, cykling, till gruppträning av alla slag och mängder av utomhusaktiviteter. Det finns något för alla - oavsett om du är elitidrottare eller en hobbymotionär, säger Daniel Giray, nordisk sportchef på Apollo.

I sommar öppnar researrangören ytterligare två Apollo Sports-hotell: Sivota Retreat - powered by Playitas i Sivota på det grekiska fastlandet och Porto Myrina – powered by Playitas på ön Limnos. Båda hotellen kommer att erbjuda nybyggda och välutrustade gym, crossfit, gruppträning, padel, tennisbanor, cykelcenter och vattensport. Dessutom läggs stor vikt vid hög komfort, hälsosam, varierad mat och riktigt fina badmöjligheter.

Unikt för våra powered by Playitas hotell som nu öppnar i Grekland är Sports Inclusive. Sports Inclusive innebär att ett brett utbud av sport och träning är inkluderat i resans pris. Powered by Playitas filosofi är att alla som vill ska kunna frossa i träning, prova och lära nya sporter och dela träningsglädjen utan oro för extra kostnader.

- Alla hotell som ingår i powered by Playitas kedjan garanterar hög nivå på allt från service och träningsfaciliteter till infrastruktur och god mat. Både Sivota Retreat och Porto Myrinas unikitet ligger i det breda och högkvalitativa utbudet av träningsmöjligheter och att båda hotellen ligger i fantastiska omgivningar, med perfekt strandläge och kristallklart vatten, säger Daniel Giray.

Hotellens lägen är inte en tillfällighet. Både Limnos och Sivota genomsyras av Apollos grekiska DNA, äkta, småskaligt och naturskönt. Omgivningarna är utmärkta för cykling och löpning. Vandringslederna är många med varierande svårighetsgrad och badvikarna vid hotellen erbjuder ultimata förutsättningar för simning, SUP och kajakpaddling.

Första avresa till de nya sporthotellen i Grekland är: maj 2021 (Sivota 10 maj, Limnos 15 maj)

Nyckelord

Kontakter

Bilder

Länkar

Om

Apollo
Apollo
Ynglingagatan 2
113 47 Stockholm

0771-37 37 37https://www.apollo.se/

Apollo är en av Nordens ledande researrangörer med uppåt 500 medarbetare och en miljon resenärer årligen. Med oss kan kunder resa till hela världen, oavsett om de vill åka på en avslappnande sol- och badsemester, ta en träningsvecka i värmen eller spendera en weekend i någon spännande storstad. Vi arrangerar charterresor, träningsresor, cityresor och kryssningar och erbjuder dessutom säker bokning av flyg och hotell separat om kunden föredrar att själv sätta ihop sin resa.

Apollo bildar tillsammans med flygbolaget Novair, specialistarrangörerna Golf PlaisirLime Travel och Xtravel samt sportresorten Playitas, gruppen DER Touristik Nordic AB. Vi är sedan 2015 del av den privatägda tyska koncernen REWE med över 300 000 medarbetare. Apollo arbetar aktivt för hållbartresande och socialt ansvar och vi samarbetar med SOS Barnbyar, Ecpat, SOK (Sveriges Olympiska Kommitté). Apollo är Travelife-certifierade sedan 2015. www.apollo.se

Följ Apollo

Abonnera på våra pressmeddelanden. Endast mejladress behövs och den används bara här. Du kan avanmäla dig när som helst.

Senaste pressmeddelandena från Apollo

Nyhet! Apollo öppnar byn Plakias på Kreta – för familjer och Greklandsälskare25.2.2021 08:00:00 CET | Pressmeddelande

Sommaren 2021 lanserar Apollo ytterligare ett resmål på Kreta, byn Plakias på sydkusten vid Libyska havet. Plakias är småskaligt och charmigt och bjuder in till stora naturupplevelser; karga berg och djupa raviner kantade av olivlundar, lummiga pinjeskogar och ett azurblått hav. Här inviger Apollo också ett helt nybyggt hotell, Alegria, ett nytillskott i Apollos populära portfölj av familjehotell, Mondo Family.

I vårt pressrum kan du läsa de senaste pressmeddelandena, få tillgång till pressmaterial och hitta kontaktinformation.

Besök vårt pressrum