Apollo

Apollo presenterar nya Live a little-moments

Dela

Nu uppgraderar Apollo tillsammans med reklambyrån NORD DDB kommunikationskonceptet ”Live a little!” med ytterligare rörliga kreativ som gör djupdyk i autentiska upplevelser, genuinitet - äkta människor och känslor. Det är dock inte bara kommunikationen som uppmanar Apollos kunder att leva lite, researrangören har även utvecklat bokningsbara Live a little-resor.

De nya reklamfilmerna rullas ut i TV och digitalt under denna vecka. 

Live a little!-konceptet  handlar övergripande om att uppmuntra folk att bejaka sina impulser, att med semesterluft under vingarna testa något nytt, vare sig det handlar om att stå upp på surfbrädan, lära sig en fras på grekiska, smaka på en annorlunda maträtt eller att testa att göra absolut ingenting. Helt enkelt att efter sina egna förutsättningar våga leva lite.

– Vi har jobbat med att få fram det genuina i resmålen för att lyfta opolerade semestersituationer. För att göra konceptet mer konkret har vi dessutom lanserat den vågade reseprodukten Live a little-resor till okänd destination, säger Annica Smith, marknadschef på Apollo.

Apollos Live a little-resor lanserades för första gången i våras och Apollos kunder visade sig vara mer modiga än väntat. Under lanseringsveckan såldes 660 procent fler Live a little-resor till destination okänd än resor till svenskfavoriten Mallorca.

– Apollo har idag ett stort utbud av upplevelseorienterade, äventyrliga och aktiva resor. Under 2020 kommer dessa att ta ytterligare plats i kommunikationen, säger Annica Smith.

De ny filmerna är framtagna av NORD DDB. Produktionsbolag Diktator, regi Anders Abrahamsson och foto av André Lindholm.

Se de nya filmerna här:

Badet - https://youtu.be/yfob1OExKNY

Mormor - https://youtu.be/1MtgGHCXWYg

Splash - https://youtu.be/N5Mst3yKTeY

Citron - https://youtu.be/YTLzIThk9Yc

Nyckelord

Kontakter

Bilder

Länkar

Om

Apollo
Apollo
Ynglingagatan 2
113 47 Stockholm

0771-37 37 37https://www.apollo.se/

Apollo är en av Nordens ledande researrangörer med uppåt 500 medarbetare och en miljon resenärer årligen. Med oss kan kunder resa till hela världen, oavsett om de vill åka på en avslappnande sol- och badsemester, ta en träningsvecka i värmen eller spendera en weekend i någon spännande storstad. Vi arrangerar charterresor, träningsresor, cityresor och kryssningar och erbjuder dessutom säker bokning av flyg och hotell separat om kunden föredrar att själv sätta ihop sin resa.

Apollo bildar tillsammans med flygbolaget Novair, specialistarrangörerna Golf PlaisirLime Travel och Xtravelsamt sportresorten Playitas, gruppen DER Touristik Nordic AB. Vi är sedan 2015 del av den privatägda tyska koncernen REWE med över 300 000 medarbetare. Apollo arbetar aktivt för hållbartresande och socialt ansvar och vi samarbetar med SOS Barnbyar, Ecpat, SOK (Sveriges Olympiska Kommitté). Apollo är Travelife-certifierade sedan 2015. www.apollo.se

Följ Apollo

Abonnera på våra pressmeddelanden. Endast mejladress behövs och den används bara här. Du kan avanmäla dig när som helst.

Senaste pressmeddelandena från Apollo

Apollo fortsätter satsa i Norden – öppnar sitt första Mondo Local-hotell27.5.2020 07:03:00 CESTPressmeddelande

Idag lanserar Apollo Nordens första Mondo Local-hotell i samarbete med Hooks Herrgård i Småland. I hotellkonceptet Mondo Local samlas Apollos hotell med lokal förankring och ett personligt ägarengagemang. Researrangören har tidigare denna månad presenterat flera satsningar i Norden - först ut etablerades Apollo Sports på den svenska marknaden och för cirka en vecka sedan lanserades det första familjehotellet, Apollo Mondo Family, Riviera Strand i Båstad.

Apollo öppnar sitt första koncepthotell i Norden: Apollo Mondo Family i Båstad15.5.2020 09:34:01 CESTPressmeddelande

Idag lanserar Apollo sitt allra första Apollo Mondo Family hotell i Norden, i samarbete med Hotel Riviera Strand - en del av Gram Hotels. Hotellet blir en del av Apollos familjekoncept. Detta är andra steget i en långsiktig strategi för att etablera semesterupplevelser inom Norden. Redan förra veckan släppte researrangören nyheten om Apollo Sports etablering i Sverige. Fler nordiska nyheter kommer att presenteras inom kort.

I vårt pressrum kan du läsa de senaste pressmeddelandena, få tillgång till pressmaterial och hitta kontaktinformation.

Besök vårt pressrum