Apollo

Apollo satsar ytterligare på trygghet och flexibilitet

Dela

När pandemin slog till lanserade Apollo «det trygga valet», som gav kunderna ökad flexibilitet och trygghet vid bokning av sin resa i en tid då osäkerheten kring resandet blev stort. Nu utökar man satsningen ytterligare och inkluderar – som enda researrangör – erbjudandet på samtliga charterresor även nästa vinter.

– Många kunder känner en osäkerhet kring att boka sin resa då man inte vet vilka förutsättningar som gäller när det väl är dags att åka. Att vi nu inkluderar trygga valet på alla våra charterresor, även de som går nästa vinter, gör att kunderna riskfritt kan boka sin resa, säger Annika Lindberg, Head of customer service på Apollo Sverige.

När pandemin kom förra året lanserade researrangören generösa bokningsvillkor till sina kunder. Man införde bland annat öppet köp, fri ombokning, senare slutbetalning samt återbetalningsgaranti på sju dagar om resan skulle bli inställd.

Mot bakgrund av att pandemin fortfarande är närvarande samtidigt som många kunder hör av sig och vill boka en resa nästa vinter utökar nu Apollo «det trygga valet» ytterligare, till att gälla även vinterns resor fram till April 2022, och då inte bara med de traditionella charterflygbolagen utan även med till exempel Emirates till Dubai.

– Vi ser ett mycket stort intresse för att komma iväg på en resa igen. Samtidigt tvekar många när det är så svårt att sia om framtiden. Därför är jag både stolt och glad över att det aldrig varit tryggare eller enklare att boka sin resa än det är hos oss i dag, säger Annika Lindberg.


Efterfrågan på vinterns resor är hög hos Apollo. Bokningsläget är upp 50 procent jämfört med förra året och det är Thailand som bokas bäst just nu.

Topp 3 bokade destinationer för vintern hos Apollo

1. Phuket
2. Fuerteventura
3. Gran Canaria

Nyckelord

Kontakter

Bilder

Länkar

Om

Apollo
Apollo
Ynglingagatan 2
113 47 Stockholm

0771-37 37 37https://www.apollo.se/

Apollo är en av Nordens ledande researrangörer med uppåt 500 medarbetare och en miljon resenärer årligen. Med oss kan kunder resa till hela världen, oavsett om de vill åka på en avslappnande sol- och badsemester, ta en träningsvecka i värmen eller spendera en weekend i någon spännande storstad. Vi arrangerar charterresor, träningsresor, cityresor och kryssningar och erbjuder dessutom säker bokning av flyg och hotell separat om kunden föredrar att själv sätta ihop sin resa.

Apollo bildar tillsammans med flygbolaget Novair, specialistarrangörerna Golf PlaisirLime Travel och Xtravelsamt sportresorten Playitas, gruppen DER Touristik Nordic AB. Vi är sedan 2015 del av den privatägda tyska koncernen REWE med över 300 000 medarbetare. Apollo arbetar aktivt för hållbartresande och socialt ansvar och vi samarbetar med SOS Barnbyar, Ecpat, SOK (Sveriges Olympiska Kommitté). Apollo är Travelife-certifierade sedan 2015. www.apollo.se

Följ Apollo

Abonnera på våra pressmeddelanden. Endast mejladress behövs och den används bara här. Du kan avanmäla dig när som helst.

Senaste pressmeddelandena från Apollo

Apollo utökar sitt hemesterbjudande i Norden med nya hotell på flera nya platser runt om i Sverige, Norge och Danmark20.5.2021 08:00:00 CEST | Pressmeddelande

Under våren 2020 lanserade Apollo sin stora semestersatsning i Norden. Satsningen blev en stor succé och tusentals kunder semestrade med Apollo på hemmaplan. Både denna vinter och inför sommaren 2021 har arbetet med att skapa minnesvärda semesterupplevelser fortsatt och till sommaren adderas ett flertal hotellpärlor till Apollos nordiska program.

I vårt pressrum kan du läsa de senaste pressmeddelandena, få tillgång till pressmaterial och hitta kontaktinformation.

Besök vårt pressrum