Apollo

​Apollo sätter in extraflyg till Egypten

Dela

För att möta den stora efterfrågan på resor till Egypten sätter Apollo nu in extraflyg. Det första lyfter redan den 27 oktober och därmed ges också goda möjligheter att solsäkra höstlovet.

Efterfrågan på resor till Egypten är så hög att Apollo beslutat att sätta in extraflyg för att fler resenärer ska få möjlighet att njuta av det solsäkra resmålet. Totalt handlar det om en extra avgång per vecka till Hurghada, med start den 27 oktober och fram till årsskiftet. Turerna kommer att köras av Apollos egna flygbolag Novair.

- En resa till Egypten innebär en solsäker och prisvärd semester. Flygtiden är knappa 5 timmar och här hittar man även dykning och snorkling i världsklass. Hotellen håller genomgående en hög kvalitet och ligger ofta direkt vid stranden, eller har stora vattenland som gör semestern äventyrlig och kul för barnfamiljer. De flesta hotell erbjuder dessutom All Inclusive, vilket naturligtvis gör vistelsen extra bekväm. Det är med andra ord inte så förvånande att många väljer att resa hit, och det känns roligt att vi nu också kan erbjuda ännu fler möjligheten att göra just det, säger Jennie Boström, PR & Social Media Manager.

En introduktionsrabatt om 250 kronor per person erbjuds alla som bokar sin resa till Hurghada innan den 6 oktober.

Prisexempel för familj: 10 904 kronor*

*Avresa 8 december, två vuxna och ett barn, flyg och hotell 7 nätter (populära Arabia Azur Resort med All Inclusive), inklusive ett obligatoriskt tillägg för visum (som fås på plats) samt rabatt om 250 kronor per person (om bokning görs innan 6 oktober).

 

För mer information
Jennie Boström, PR & Social Media Manager, 08-673 84 15

Boka din resa på: http://www.apollo.se/

Bilder

Om

Apollo
Apollo
Ynglingagatan 2
113 47 Stockholm

0771-37 37 37https://www.apollo.se/

Apollo är en av Nordens ledande researrangörer med uppåt 500 medarbetare och en miljon resenärer årligen. Med oss kan kunder resa till hela världen, oavsett om de vill åka på en avslappnande sol- och badsemester, ta en träningsvecka i värmen eller spendera en weekend i någon spännande storstad. Vi arrangerar charterresor, träningsresor, cityresor och kryssningar och erbjuder dessutom säker bokning av flyg och hotell separat om kunden föredrar att själv sätta ihop sin resa.

Apollo bildar tillsammans med flygbolaget Novair, specialistarrangörerna Golf Plaisir, Lime Travel och Xtravel samt sportresorten Playitas, gruppen DER Touristik Nordic AB. Vi är sedan 2015 del av den privatägda tyska koncernen REWE med över 300 000 medarbetare. Apollo arbetar aktivt för hållbartresande och socialt ansvar och vi samarbetar med SOS Barnbyar, Ecpat, SOK (Sveriges Olympiska Kommitté). Apollo är Travelife-certifierade sedan 2015.

Följ Apollo

Abonnera på våra pressmeddelanden. Endast mejladress behövs och den används bara här. Du kan avanmäla dig när som helst.

Senaste pressmeddelandena från Apollo

I vårt pressrum kan du läsa de senaste pressmeddelandena, få tillgång till pressmaterial och hitta kontaktinformation.

Besök vårt pressrum