Apollo

Apollo Sports släpper platser till unikt träningsläger med Wolfgang Pichler och Teodor Peterson.

Dela

Wolfgang Pichler som tagit flera generationer av svenska skidskyttar till otroliga framgångar och Teodor Peterson tidigare OS medaljör genomför nu träningsläger med Apollo Sports för motionsidrottare som älskar uthållighets- och konditionsidrotter.

Wolfgang Pichler instruerar under Olympic Camp på Sivota Retreat - powered by Playitas.
Wolfgang Pichler instruerar under Olympic Camp på Sivota Retreat - powered by Playitas.

I ett unikt samarbete med Svenska Skidskytteförbundet och legendariska skidskyttetränaren Wolfgang Pichler erbjuder Apollo Sports träningsläger på anläggningen Levante - powered by Playitas på Rhodos. Träningslägret hålls för "vanliga" motionärer som älskar uthållighets- och konditionsidrotter som längdskidor, rullskidor, löpning, cykel, sim och triathlon. Lägret kommer vara fokuserat på att träna smart, hårt och konsekvent samt att hitta glädje med likasinnade.

Ledare på lägret är Wolfgang Pichler samt Teodor Peterson. Teodor är en tidigare aktiv längdskidåkare med meriter såsom inividuell världscupseger 2012, vinst av totala sprint-VM 2011/2012, medverkan OS 2010 Vancouver och både silver- och brons-medalj med sig hem från OS i Sotji 2014. 

- Jag hälsar alla konditionsidrottare välkomna till vårt fantastiska camp på Rhodos. Vi kommer att gå igenom de bästa träningsmetoderna och träna hårt tillsammans. Jag är säker på att de som följer med kommer att ta sin träning till en helt ny nivå säger Wolfgang Pichler. 

- Vi är otroligt stolta att till vår träningskalender få addera en hel vecka med en så erfaren och meriterad ledare som Wolfgang Pichler och en helt enastående idrottspersonlighet som Teodor Peterson. Tilllsammans kommer de skapa en veckas drömträning för de som vill ta sin träning till nya nivåer säger Sandra Miller Kinge, kommunikationschef Apollo. 

Träningslägret äger rum den 23 - 30 oktober 2022 på Levante - powered by Playitas på Rhodos östkust. Hotellet ligger i lugna omgivningar direkt på Afandou-stranden och är det näst senaste tillskottet i Playitasgruppen med faciliteter såsom nybyggt välutrustat gym med frivikter, maskiner, cardiomaskiner, stor stretchyta samt dagliga träningspass, gruppträningspass, yoga, dansklasser, pass med funktionell träning. Hotellet erbjuder också nybyggt utomhusgym för crossfit/funktionell träning (WOD box), 2 padelbanor, 6 tennisbanor, vattensporter, mountainbike, landsvägscykel, multicourt samt beachvolley. 

Ett urval av andra träningsresor till Apollo Sports hotell i sommar och höst:

3 juli  - Högintensiv träning och långsam yoga med Nanna Henriksen (Porto Myrina - powered by Playitas, Limnos)

15 juli - Strength & Functional training week med Cathrine Nordal (Cavo Spada, Kreta)

18 juli - Utforska, utmana, utveckla med Elin Persson (Sivota Retreat - powered by Playitas, Sivota) 

16 aug - Apollo Sports Solo Week (La Pared, Fuerteventura)

4 sept - Certifierad yogalärarutbildning, 200 tim (Porto Myrina - powered by Playitas, Limnos)

11 sept - Yoga & meditation med Riyas Babu (Porto Myrina - powered by Playitas, Limnos)

11 sept - Gravel week med Calle Friberg (Porto Myrina - powered by Playitas, Limnos)

9 okt - Swedish training camp - padel, tennis och gruppträning (Levante - powered by Playitas)

Nyckelord

Bilder

Wolfgang Pichler instruerar under Olympic Camp på Sivota Retreat - powered by Playitas.
Wolfgang Pichler instruerar under Olympic Camp på Sivota Retreat - powered by Playitas.
Ladda ned bild
Ladda ned bild
Ladda ned bild

Länkar

Om

Apollo
Apollo
Ynglingagatan 2
113 47 Stockholm

0771-37 37 37https://www.apollo.se/

Apollo är en av Nordens ledande researrangörer med uppåt 500 medarbetare och en miljon resenärer årligen. Med oss kan kunder resa till hela världen, oavsett om de vill åka på en avslappnande sol- och badsemester, ta en träningsvecka i värmen eller spendera en weekend i någon spännande storstad. Vi arrangerar charterresor, träningsresor, cityresor och kryssningar och erbjuder dessutom säker bokning av flyg och hotell separat om kunden föredrar att själv sätta ihop sin resa.

Apollo bildar tillsammans med specialistarrangörerna Golf PlaisirLime Travel och Xtravel samt sportresorten Playitas, gruppen DER Touristik Nordic AB. Vi är sedan 2015 del av den privatägda tyska koncernen REWE med över 300 000 medarbetare. Apollo arbetar aktivt för hållbartresande och socialt ansvar och vi samarbetar med SOS Barnbyar, Ecpat, SOK (Sveriges Olympiska Kommitté). Apollo är Travelife-certifierade sedan 2015. www.apollo.se

Följ Apollo

Abonnera på våra pressmeddelanden. Endast mejladress behövs och den används bara här. Du kan avanmäla dig när som helst.

Senaste pressmeddelandena från Apollo

Nyrekryteringar i ledningen, nya sporthotell och försäljning på högre nivåer än innan pandemin.23.6.2022 10:14:47 CEST | Pressmeddelande

Apollo som är en del av DER Touristik med starka REWE group som ägare konstaterar att vårens försäljning lyfter över de nivåer som fanns innan pandemin och förstärker organisationen ytterligare för framtiden. Försäljningen under första delen av 2022 har legat över försäljningen 2019 och Apollo ser att återhämningen är på väg efter pandemin. Trenderna inom resandet är fortsatt trygga destinationer och en aktiv semester. För att möta den starka efterfrågan på aktivitet under semestern öppnade Apollo under maj månad därför två nya sporthotell i Grekland; Porto Myrina -powered by Playitas på ön Limnos samt Levante - powered by Playitas på Rhodos. Under våren har också företaget valt att stärka ledningen med branschens främsta kompetens. Johan Mägi finns nu i rollen som Commercial Development Director och kommer senast från ledande befattningar inom försäljning, produkt samt lojalitet på SAS och SJ. - Jag ser fantastisk potential i Apollos produkt och ser verkligen fram emot att få utveckla

I vårt pressrum kan du läsa de senaste pressmeddelandena, få tillgång till pressmaterial och hitta kontaktinformation.

Besök vårt pressrum