Apollo

Apollo ställer in alla avresor efter UDs avrådan

Dela

Apollo ställer in alla resor fram till och med den 14 april efter Utrikesdepartementets avrådan från icke nödvändiga resor från Sverige. Utrikesdepartementet gick lördagen den 14 mars ut med en avrådan från alla icke nödvändiga resor från 14 mars till och med 14 april. Apollo följer alltid Utrikesdepartementets rekommendationer och därmed gällande praxis.

Det innebär att Apollo ställer in alla avresor under denna period. Apollos kunder med en inbokad resa under dessa datum kan välja mellan att avboka med full återbetalning eller att boka om till en annan resa längre fram utan extra kostnad. Alla berörda kunder kommer att kontaktas av Apollo i turordning med information om avbokning, återbetalning eller möjlighet till ombokning.

Apollo uppmanar alla kunder som har en resa planerad under dessa datum att invänta information. Kunder med avresa de närmaste dagarna behöver inte bege sig till flygplatsen och deras resa avbokas automatiskt.

Nu fokuserar Apollo på att ta hand om kunderna och på ett ordnat sätt flyga hem de som redan är ute på resmålen. I de allra flesta fall kommer de att få åka hem med sin planerade flight. Om det skulle bli aktuellt att tidigarelägga hemresan så kommer kunder få SMS från Apollo med information och hjälp från guider på plats.

För inbokade resor längre fram i tiden än 14e april gäller vanliga av- och ombokningsregler om inte annat kommuniceras från UD.

– Detta är väldigt tråkigt både för våra kunder på plats på resmålen och de som inte kommer iväg på sin semesterresa. Vi gör vårt yttersta för att alla ska få så bra information som möjligt just nu, säger Erika Butterworth, Sverigechef på Apollo. 

För mer information: https://www.apollo.se/viktig-information

Nyckelord

Kontakter

Bilder

Länkar

Om

Apollo
Apollo
Ynglingagatan 2
113 47 Stockholm

0771-37 37 37https://www.apollo.se/

Apollo är en av Nordens ledande researrangörer med uppåt 500 medarbetare och en miljon resenärer årligen. Med oss kan kunder resa till hela världen, oavsett om de vill åka på en avslappnande sol- och badsemester, ta en träningsvecka i värmen eller spendera en weekend i någon spännande storstad. Vi arrangerar charterresor, träningsresor, cityresor och kryssningar och erbjuder dessutom säker bokning av flyg och hotell separat om kunden föredrar att själv sätta ihop sin resa.

Apollo bildar tillsammans med flygbolaget Novair, specialistarrangörerna Golf PlaisirLime Travel och Xtravelsamt sportresorten Playitas, gruppen DER Touristik Nordic AB. Vi är sedan 2015 del av den privatägda tyska koncernen REWE med över 300 000 medarbetare. Apollo arbetar aktivt för hållbartresande och socialt ansvar och vi samarbetar med SOS Barnbyar, Ecpat, SOK (Sveriges Olympiska Kommitté). Apollo är Travelife-certifierade sedan 2015. www.apollo.se

Följ Apollo

Abonnera på våra pressmeddelanden. Endast mejladress behövs och den används bara här. Du kan avanmäla dig när som helst.

Senaste pressmeddelandena från Apollo

Apollo bjuder på Covid-19-test till alla kunder!26.8.2020 07:02:00 CESTPressmeddelande

En del länder kräver nu att resenärer kan visa upp att de inte har en pågående Covid-19 infektion (så kallad PCR-test) för att få resa in i landet. Men att PCR-testa sig är kostsamt och som resenär kan det vara svårt att hitta tid för provtagning och hinna få svar innan avresa. Därför ser nu Apollo tillsammans med partnern Vårdkuriren till att alla Apollos resenärer till berörda länder får testa sig och garanteras svar i tid inför avresa.

I vårt pressrum kan du läsa de senaste pressmeddelandena, få tillgång till pressmaterial och hitta kontaktinformation.

Besök vårt pressrum