Apollo

Apollo ställer in alla avresor efter UDs avrådan

Dela

Apollo ställer in alla resor fram till och med den 14 april efter Utrikesdepartementets avrådan från icke nödvändiga resor från Sverige. Utrikesdepartementet gick lördagen den 14 mars ut med en avrådan från alla icke nödvändiga resor från 14 mars till och med 14 april. Apollo följer alltid Utrikesdepartementets rekommendationer och därmed gällande praxis.

Det innebär att Apollo ställer in alla avresor under denna period. Apollos kunder med en inbokad resa under dessa datum kan välja mellan att avboka med full återbetalning eller att boka om till en annan resa längre fram utan extra kostnad. Alla berörda kunder kommer att kontaktas av Apollo i turordning med information om avbokning, återbetalning eller möjlighet till ombokning.

Apollo uppmanar alla kunder som har en resa planerad under dessa datum att invänta information. Kunder med avresa de närmaste dagarna behöver inte bege sig till flygplatsen och deras resa avbokas automatiskt.

Nu fokuserar Apollo på att ta hand om kunderna och på ett ordnat sätt flyga hem de som redan är ute på resmålen. I de allra flesta fall kommer de att få åka hem med sin planerade flight. Om det skulle bli aktuellt att tidigarelägga hemresan så kommer kunder få SMS från Apollo med information och hjälp från guider på plats.

För inbokade resor längre fram i tiden än 14e april gäller vanliga av- och ombokningsregler om inte annat kommuniceras från UD.

– Detta är väldigt tråkigt både för våra kunder på plats på resmålen och de som inte kommer iväg på sin semesterresa. Vi gör vårt yttersta för att alla ska få så bra information som möjligt just nu, säger Erika Butterworth, Sverigechef på Apollo. 

För mer information: https://www.apollo.se/viktig-information

Nyckelord

Kontakter

Bilder

Länkar

Om

Apollo
Apollo
Ynglingagatan 2
113 47 Stockholm

0771-37 37 37https://www.apollo.se/

Apollo är en av Nordens ledande researrangörer med uppåt 500 medarbetare och en miljon resenärer årligen. Med oss kan kunder resa till hela världen, oavsett om de vill åka på en avslappnande sol- och badsemester, ta en träningsvecka i värmen eller spendera en weekend i någon spännande storstad. Vi arrangerar charterresor, träningsresor, cityresor och kryssningar och erbjuder dessutom säker bokning av flyg och hotell separat om kunden föredrar att själv sätta ihop sin resa.

Apollo bildar tillsammans med flygbolaget Novair, specialistarrangörerna Golf PlaisirLime Travel och Xtravelsamt sportresorten Playitas, gruppen DER Touristik Nordic AB. Vi är sedan 2015 del av den privatägda tyska koncernen REWE med över 300 000 medarbetare. Apollo arbetar aktivt för hållbartresande och socialt ansvar och vi samarbetar med SOS Barnbyar, Ecpat, SOK (Sveriges Olympiska Kommitté). Apollo är Travelife-certifierade sedan 2015. www.apollo.se

Följ Apollo

Abonnera på våra pressmeddelanden. Endast mejladress behövs och den används bara här. Du kan avanmäla dig när som helst.

Senaste pressmeddelandena från Apollo

Apollo fortsätter satsa i Norden – öppnar sitt första Mondo Local-hotell27.5.2020 07:03:00 CESTPressmeddelande

Idag lanserar Apollo Nordens första Mondo Local-hotell i samarbete med Hooks Herrgård i Småland. I hotellkonceptet Mondo Local samlas Apollos hotell med lokal förankring och ett personligt ägarengagemang. Researrangören har tidigare denna månad presenterat flera satsningar i Norden - först ut etablerades Apollo Sports på den svenska marknaden och för cirka en vecka sedan lanserades det första familjehotellet, Apollo Mondo Family, Riviera Strand i Båstad.

Apollo öppnar sitt första koncepthotell i Norden: Apollo Mondo Family i Båstad15.5.2020 09:34:01 CESTPressmeddelande

Idag lanserar Apollo sitt allra första Apollo Mondo Family hotell i Norden, i samarbete med Hotel Riviera Strand - en del av Gram Hotels. Hotellet blir en del av Apollos familjekoncept. Detta är andra steget i en långsiktig strategi för att etablera semesterupplevelser inom Norden. Redan förra veckan släppte researrangören nyheten om Apollo Sports etablering i Sverige. Fler nordiska nyheter kommer att presenteras inom kort.

Apollo lanserar semester i Sverige7.5.2020 16:50:45 CESTPressmeddelande

I sommar är det många som fått ändra sina semesterplaner. Apollos fokus har alltid varit att skapa minnesvärda semesterupplevelser runt om i världen. Även inför den här sommaren pågår arbetet för fullt med att utveckla nya destinationer och i år har turen kommit till resmål i Skandinavien - och allra först ut är Sverige. Från och med idag och framåt lanserar Apollo en rad erbjudanden som ska hjälpa svenskar att semestra lokalt, hälsosamt och inom ramen för rådande omständigheter. Det blir allt från lokala pärlor till familjehotell med sport, träning och aktiviteter för barn. Inom kort lanserar vi också vårt första nordiska Mondo Family-hotell som ligger naturskönt och direkt på stranden, men var är ännu hemligt.

I vårt pressrum kan du läsa de senaste pressmeddelandena, få tillgång till pressmaterial och hitta kontaktinformation.

Besök vårt pressrum