Apollo

​Apollo står värd när Superstars 2017 ska avgöras

Dela

Inspelningen av Kanal 5:s storsatsning Superstars har avslutats och resultatet kommer att visas på bästa sändningstid senare i vår. Delar av produktionen är inspelad på två Apollo Sports-hotell, Playitas Resort på östra Fuerteventura och nyheten La Pared – powered by Playitas på öns västkust.

Under två veckor i november spelades delar av Superstars in på Fuerteventura runt Apollos sporthotell Playitas Resort och nykomligen La Pared. Och med deltagare som Therese Alshammar, Emma Johansson och Per Elofsson, som vunnit svenskarnas hjärtan och beundran med sina tillsammans 35 VM- och 6 OS-medaljer, väntar en serie mycket spännande program när Kanal 5 lanserar sändningarna våren 2017.

- Det känns oerhört roligt att kunna visa vårt Fuerteventura med dess unika och dramatiska landskap från sin bästa sida samtidigt som vi får använda våra två sporthotell Playitas Resort och La Pared i ett seriöst underhållningsprogram med sporten i fokus. Vi har en unik position på Fuerteventura och som ledande arrangör av sport- och träningsresor känns det som en självklarhet att husera produktionen på Fuerteventura, säger Daniel Giray, Sports Manager Apollo.

Playitas Resort är Apollos populära sportanläggning med ca 60 000 gäster per år. La Pared – Powered by Playitas är den betydligt mindre nykomligen belägen på en lugnare plats på ön. I byn med samma namn råder stillheten, tystnaden och är en plats för många surfare som vill plocka vågor från morgon till kväll. Båda hotellen erbjuder bra och varierade möjligheter för gruppträning, cykel och löpning.

De totalt åtta deltagarna kommer att tävla i olika idrottsspecifika grenar tills bara en ensam vinnare står kvar. Programledare för Superstars 2017 är Jessica Almenäs, som nyligen lämnade TV4 för Kanal 5 och Discovery Networks Swedens stora satsning på sport och underhållning.

- Kanal 5 tar med Superstars tillbaka ett klassiskt och älskat tv-program till svenska folket. Genom historien har vi sett Ingemar Stenmark, Björn Borg och Pernilla Wiberg tampas om segern i Superstars och med namn som Therese Alshammar, Per Elofsson och Magdalena Forsberg kan jag garantera hög spänning och action till tittarna även i vår, säger Carina Carlsson, exekutiv producent för Superstars på Kanal 5.

Om Superstars
Superstars kommer att sändas i tio avsnitt med start våren 2017. Programledare är Jessica Almenäs och tävlande är Therese Alshammar, Emma Johansson, Kajsa Bergqvist, Magdalena Forsberg, Tomas Brolin, Per Elofsson, Christian Olsson och Jörgen Persson.

 

För mer information
Daniel Giray, Sports Manager Apollo, 08-673 85 81
Daniel Lagerqvist, pressansvarig Superstars Kanal 5, 070-186 52 54

Apollo är en av Nordens ledande researrangörer. Vi arrangerar charterresor, träningsresor, kryssningar och rundresor. Flexibla resepaket där du själv väljer stad eller strand och hur länge du vill vara borta ingår även det i erbjudandet. Apollo i Sverige, Danmark, Norge och Finland tillsammans med flygbolaget Novair, specialistarrangörerna; Golf Plaisir, Lime Travel samt träningsanläggningen Playitas på Fuerteventura bildar Apollo Travel Group. Apollo Travel Group har närmare 900 medarbetare och 1 miljon resenärer till resmål i hela världen. www.apollo.se

Nyckelord

Bilder

Om

Apollo
Apollo
Ynglingagatan 2
113 47 Stockholm

0771-37 37 37https://www.apollo.se/

Apollo är en av Nordens ledande researrangörer med uppåt 500 medarbetare och en miljon resenärer årligen. Med oss kan kunder resa till hela världen, oavsett om de vill åka på en avslappnande sol- och badsemester, ta en träningsvecka i värmen eller spendera en weekend i någon spännande storstad. Vi arrangerar charterresor, träningsresor, cityresor och kryssningar och erbjuder dessutom säker bokning av flyg och hotell separat om kunden föredrar att själv sätta ihop sin resa.

Apollo bildar tillsammans med flygbolaget Novair, specialistarrangörerna Golf Plaisir, Lime Travel och Xtravel samt sportresorten Playitas, gruppen DER Touristik Nordic AB. Vi är sedan 2015 del av den privatägda tyska koncernen REWE med över 300 000 medarbetare. Apollo arbetar aktivt för hållbartresande och socialt ansvar och vi samarbetar med SOS Barnbyar, Ecpat, SOK (Sveriges Olympiska Kommitté). Apollo är TravelLife-certifierade sedan 2016.

Följ Apollo

Abonnera på våra pressmeddelanden. Endast mejladress behövs och den används bara här. Du kan avanmäla dig när som helst.

Senaste pressmeddelandena från Apollo

Sveriges Olympiska Kommitté förlänger samarbetet med Apollo19.2.2019 07:00:00 CETPressmeddelande

2013 blev researrangören Apollo officiell leverantör av olympiska träningsläger och camps åt Sveriges Olympiska Kommitté (SOK). Nu förlängs och förstärks samarbetet till 2021. Det nya samarbetet innebär att tre av Apollos sporthotell blir Svenska Olympiska Camps. Flaggskeppet är fortsatt Playitas på Fuerteventura men nu tillkommer Apollo-nyheten Aqua Vista – powered by Playitas i Hurghada och även ett tredje sporthotell, som offentliggörs under våren 2019.

I vårt pressrum kan du läsa de senaste pressmeddelandena, få tillgång till pressmaterial och hitta kontaktinformation.

Besök vårt pressrum