Apollo

Apollo tillbaka med nya resmål från Norrköping Airport

Dela

Nästa sommar blir det möjligt för alla östgötar att resa med Apollo till de grekiska pärlorna Parga, Lefkas och Sivota samt Kreta direkt från Norrköping Airport.

Under de senaste åren har Grekland legat i topp gällande intresse från svenska resenärer. Resmålen Parga, Sivota och Lefkas är några av resenärernas favoriter. Parga ligger på Greklands västkust i Epirus-området och att resa hit är som att komma till en romantisk småstadsidyll. På Lefkas samsas en avslappnad grekisk atmosfär med storslagen natur och mysiga bergsbyar. Sivota är en exklusiv semesterort med yachter och segelbåtar uppradade i hamnen och på restaurangerna möts du av genuint, småskaligt och vällagat. Under 2021 öppnade Apollo det populära Sivota Retreat, powered by Playitas som redan har hunnit anordna Olympic Camp för våra svenska olympier som ett led i deras uppladdning inför OS. 

-          Vi är väldigt glada över att kunna välkomna Apollo tillbaka till Norrköping. Tack vare dem kan vi nu addera grekiska destinationer som många längtat till men ännu inte besökt till vårt utbud, säger Jessica Ågren Ohlsson, marknadschef Norrköping Airport.

Från flygplatsen Preveza i Grekland nås resmålen Parga, Sivota och Lefkas och flygbolaget som tar Apollos gäster dit är Novair. För att nå fantastiska Kreta flyger man med Corendon.   

-          Det känns väldigt bra att kunna vara tillbaka med avresor från Norrköping Airport igen med några av våra mest populära destinationer. Nu är det lätt att nå det bästa i Grekland även från Norrköping säger Sandra Miller Kinge, Kommunikationschef Apollo. 

Att Apollo tar det modiga beslutet att satsa på Norrköping under rådande världsläge har stor betydelse för Norrköping Airport och satsningen på att fortsatt inneha positionen som Sveriges fjärde största charterflygplats.

-          Trots mellanåret efter pandemin och kriget i Ukraina som påverkar oss alla hade vi en väldigt fin sommar i år och vi märker att många fortsatt längtar efter att resa. Och det är inte bara östgötarna som ser fördelar med att resa från en mindre flygplats utan vi har resenärer från andra delar av Sverige också, säger Jessica Ågren Ohlsson.

Apollos avgångar från Norrköping sommaren 2023

Kreta: 21 maj - 25 juni

Parga: 19 juni - 2 oktober

Lefkas: 19 juni - 2 oktober

Sivota: 19 juni - 2 oktober

Nyckelord

Bilder

Länkar

Om

Apollo
Apollo
Ynglingagatan 2
113 47 Stockholm

0771-37 37 37https://www.apollo.se/

Apollo är en av Nordens ledande researrangörer med uppåt 500 medarbetare och en miljon resenärer årligen. Med oss kan kunder resa till hela världen, oavsett om de vill åka på en avslappnande sol- och badsemester, ta en träningsvecka i värmen eller spendera en weekend i någon spännande storstad. Vi arrangerar charterresor, träningsresor, cityresor och kryssningar och erbjuder dessutom säker bokning av flyg och hotell separat om kunden föredrar att själv sätta ihop sin resa.

Apollo bildar tillsammans med specialistarrangörerna Golf PlaisirLime Travel och Xtravel samt sportresorten Playitas, gruppen DER Touristik Nordic AB. Vi är sedan 2015 del av den privatägda tyska koncernen REWE med över 300 000 medarbetare. Apollo arbetar aktivt för hållbartresande och socialt ansvar och vi samarbetar med SOS Barnbyar, Ecpat, SOK (Sveriges Olympiska Kommitté). Apollo är Travelife-certifierade sedan 2015. www.apollo.se

Följ Apollo

Abonnera på våra pressmeddelanden. Endast mejladress behövs och den används bara här. Du kan avanmäla dig när som helst.

Senaste pressmeddelandena från Apollo

I vårt pressrum kan du läsa de senaste pressmeddelandena, få tillgång till pressmaterial och hitta kontaktinformation.

Besök vårt pressrum