Apollo

Apollo utökar sitt hemesterbjudande i Norden med nya hotell på flera nya platser runt om i Sverige, Norge och Danmark

Dela

Under våren 2020 lanserade Apollo sin stora semestersatsning i Norden. Satsningen blev en stor succé och tusentals kunder semestrade med Apollo på hemmaplan. Både denna vinter och inför sommaren 2021 har arbetet med att skapa minnesvärda semesterupplevelser fortsatt och till sommaren adderas ett flertal hotellpärlor till Apollos nordiska program.

Senaste månaden har världen öppnat upp och tack vare vaccinframgångarna väljer allt fler att planera sin sommarresa utomlands. Samtidigt ser Apollo att det fortsatt också finns en stor längtan till att semestra lokalt och upptäcka svenska storstäder, hav, landsbyar och berg.

 Vår hemestersatsning blev en stor succé förra sommaren och vi är stolta över att kunna presentera ett ännu bättre nordiskt program i år. Vi har utökat vårt erbjudande med nya hotell i nya geografier, säger Nina Hornewall, kommersiell direktör Apollo.

Apollos hemestererbjudande sträcker sig nu över stora delar av Sverige med hotell på Gotland, Öland, i Bohuslän, Varberg, på Bjärehalvön och i Åre samt i storstäder som Göteborg och Stockholm. Dessutom finns flera hotellpärlor att upptäcka både i Norge och Danmark – när läget uppmuntrar till resor över de nordiska gränserna.

 Vårt erbjudande i Norden speglar hela vår kundgrupp. För barnfamiljer kan vi för andra året i rad rekommendera Mondo Family Riviera Strand på Bjärehalvön i
Båstad – med barnklubben Polly & Mino, träning på stranden och alla andra uppskattade Mondoaktiviteter. För kompisgänget föreslår vi en hotellweekend i nordisk storstad, för frilufts- och vildmarksliv blir det populära Holiday Club i Åre,
säger Nina Hornewall, kommersiell direktör Apollo.

– Nytt för denna sommar i Sverige är det fina familjehotellet TanumStrand i Bohuslän. Med sitt läge precis vid havet och sin fantastiska natur är TanumStrand ett riktigt fint tillskott i portföljen, avslutar Nina Hornewall.

Här är samtliga Apollos hotell i Norden:

Hotell Riviera Strand, Båstad 
TanumStrand, Grebbestad 
Holiday Club Sport and Spa hotel, Åre 
Apollo Sports Royal Park, Stockholm 
Varbergs kusthotell, Varberg 
Scandic Visby, Gotland 
Visby Gustavsvik, Gotland - kommer inom kort
Radisson Blu Waterfront, Stockholm 
Radisson Blu Scandinavia, Göteborg 
Hotell Marina, Köpenhamn  
Radisson Blu Scandinavia, Köpenhamn 
Rungstedgaard Hotel, Köpenhamn 
Radisson Blu Scandinavia, Århus 
Radisson Blu Limfjord, Ålborg 
Radisson Blu Scandinavia, Oslo 
Norefjell Ski & spa, Norefjell 
Gjestegaarden BeitostølenBeitostølen 
Radisson Blu Royal, Bergen 
Radisson Blu Mountain ResortBeitostølen 
Radisson Blu Hotel, Tromsö

Nyckelord

Kontakter

Bilder

Länkar

Om

Apollo
Apollo
Ynglingagatan 2
113 47 Stockholm

0771-37 37 37https://www.apollo.se/

Apollo är en av Nordens ledande researrangörer med uppåt 500 medarbetare och en miljon resenärer årligen. Med oss kan kunder resa till hela världen, oavsett om de vill åka på en avslappnande sol- och badsemester, ta en träningsvecka i värmen eller spendera en weekend i någon spännande storstad. Vi arrangerar charterresor, träningsresor, cityresor och kryssningar och erbjuder dessutom säker bokning av flyg och hotell separat om kunden föredrar att själv sätta ihop sin resa.

Apollo bildar tillsammans med flygbolaget Novair, specialistarrangörerna Golf PlaisirLime Travel och Xtravel samt sportresorten Playitas, gruppen DER Touristik Nordic AB. Vi är sedan 2015 del av den privatägda tyska koncernen REWE med över 300 000 medarbetare. Apollo arbetar aktivt för hållbartresande och socialt ansvar och vi samarbetar med SOS Barnbyar, Ecpat, SOK (Sveriges Olympiska Kommitté). Apollo är Travelife-certifierade sedan 2015. www.apollo.se

Följ Apollo

Abonnera på våra pressmeddelanden. Endast mejladress behövs och den används bara här. Du kan avanmäla dig när som helst.

Senaste pressmeddelandena från Apollo

I vårt pressrum kan du läsa de senaste pressmeddelandena, få tillgång till pressmaterial och hitta kontaktinformation.

Besök vårt pressrum