Apollo

Apollo utvecklar organisationen efter bokningsrekord!

Dela

Apollos satsningar med flertalet nylanserade sporthotell, resmålsnyheten Limnos i Grekland, konceptet ”det trygga valet” samt utökat utbud av reseupplevelser på hemmaplan väcker stort intresse och antalet nya bokningar slår rekord. Samtidigt satsar de vidare genom att rekrytera tillbaka Sandra Miller Kinge till bolaget som Chief Communications & Growth Officer.

Mellan den 17-24 maj pågår Olympic Camp, ett träningsläger inför vinterspelen i Peking 2022 på nylanserade sporthotellet Sivota Retreat – powered by Playitas och i juni öppnar ännu ett olympiskt träningshotell i Playitas namn på ön Limnos i Egeiska havet, Porto Myrina – powered by Playitas.

När pandemin slog till lanserade Apollo ”det trygga valet”, som ger kunderna ökad flexibilitet och trygghet vid bokning av sin resa i en tid då osäkerheten kring resandet är stort. Nyligen utökades satsningen och erbjudandet gäller nu på samtliga charterresor även nästa vinter.

Succén från 2020 med semester i Norden har nu fler valmöjligheter med utökat utbud i Bohuslän genom Tanum Strand och i svenska fjällvärlden genom Holiday Club i Åre.

– Vi är otroligt glada att vi har en så stark bokningsingång och har förtroendet även i tuffare tider att ta hand om semestern för våra gäster. Att rekrytera tillbaka Sandra Miller Kinge, en uppskattad tidigare kollega med en unik kompetens och drivkraft ger oss massor av extra energi, säger Leif Vase Larsen, CEO Northern Europe DER Touristik Group

Sandra Miller Kinge rekryteras tillbaka till Apollo som Chief Communications & Growth Officer och tar plats i koncernledningen med start 19 maj. Sandra arbetade fram till 2010 som svensk marknadschef på Apollo och tog emot pris som bästa marknadschef i kategorin resor. Sandra har också erfarenheter från TV4, Telenor, Birka Cruises, MTG samt senast som VD på Eklund Stockholm New York.

– Paketresans tid är verkligen här och Apollo har ett oslagbart och tryggt utbud. Inte minst med aktivitet och sport i fokus som ju också har blivit en viktigare del för många även på semestern. Ser verkligen fram emot att få möjligheten att arbeta tillsammans med mina nygamla oerhört kompetenta och härliga kollegor, säger Sandra Miller Kinge, Chief Communications & Growth Officer på Apollo.

Nyckelord

Kontakter

Bilder

Länkar

Om

Apollo
Apollo
Ynglingagatan 2
113 47 Stockholm

0771-37 37 37https://www.apollo.se/

Apollo är en av Nordens ledande researrangörer med uppåt 500 medarbetare och en miljon resenärer årligen. Med oss kan kunder resa till hela världen, oavsett om de vill åka på en avslappnande sol- och badsemester, ta en träningsvecka i värmen eller spendera en weekend i någon spännande storstad. Vi arrangerar charterresor, träningsresor, cityresor och kryssningar och erbjuder dessutom säker bokning av flyg och hotell separat om kunden föredrar att själv sätta ihop sin resa.

Apollo bildar tillsammans med flygbolaget Novair, specialistarrangörerna Golf PlaisirLime Travel och Xtravel samt sportresorten Playitas, gruppen DER Touristik Nordic AB. Vi är sedan 2015 del av den privatägda tyska koncernen REWE med över 300 000 medarbetare. Apollo arbetar aktivt för hållbartresande och socialt ansvar och vi samarbetar med SOS Barnbyar, Ecpat, SOK (Sveriges Olympiska Kommitté). Apollo är Travelife-certifierade sedan 2015. www.apollo.se

Följ Apollo

Abonnera på våra pressmeddelanden. Endast mejladress behövs och den används bara här. Du kan avanmäla dig när som helst.

Senaste pressmeddelandena från Apollo

Apollo utökar sitt hemesterbjudande i Norden med nya hotell på flera nya platser runt om i Sverige, Norge och Danmark20.5.2021 08:00:00 CEST | Pressmeddelande

Under våren 2020 lanserade Apollo sin stora semestersatsning i Norden. Satsningen blev en stor succé och tusentals kunder semestrade med Apollo på hemmaplan. Både denna vinter och inför sommaren 2021 har arbetet med att skapa minnesvärda semesterupplevelser fortsatt och till sommaren adderas ett flertal hotellpärlor till Apollos nordiska program.

I vårt pressrum kan du läsa de senaste pressmeddelandena, få tillgång till pressmaterial och hitta kontaktinformation.

Besök vårt pressrum