Apollo

Apollos nya flyglinjer ger Skellefteå fler grekiska resmål att besöka

Dela

Suget efter nya resmål ökar ständigt och nu etablerar Apollo två nya charterlinjer från Norrland och Skellefteå Airport till de populära grekiska semesterorterna Parga, Sivota, Lefkas och Kreta. Skellefteå Airport blir den enda flygplats i Norrland som har Parga, Sivota och Lefkas som resmål.

En vy över fantastiska Sivota Retreat, powered by Playitas.
En vy över fantastiska Sivota Retreat, powered by Playitas.

Efter coronapandemin har passagerarantalet ökat kraftfullt från Skellefteå Airport. Regionens tillväxt, ett optimalt geografiskt läge samt möjligheten till gratis parkering är några av orsakerna till den kraftfulla expansionen.

Nu presenterar researrangören Apollo fyra nya resmål direkt från Skellefteå.
Den 8 maj 2023 lyfter den första flygningen med solsugna norrlänningar till flygplatsen Preveza där man når Parga, Sivota och Lefkas. Möjligheten att lätt nå Apollos succé för en aktiv semester; Sivota Retreat, powered by Playitas finns nu även med direktflyg från Skellefteå. Efter högsommaren startar den 18 augusti flygen till Heraklion på den populära ön Kreta.

- Det känns härligt att kunna erbjuda flera nyheter med direktflyg från Skellefteå. Parga, Sivota, Lefkas och Kreta är några av våra mest populära grekiska resmål. Att det också blir lättare från den norra delen av Sverige att nå vårt populära Sivota Retreat, powered by Playitas känns också extra roligt eftersom en aktiv semester är otroligt populärt, säger Sandra Miller Kinge, Kommunikationschef Apollo. 

- Vi är jätteglada över denna etablering. Utbudet av charterresor från Skellefteå Airport ökar ständigt och att kunna erbjuda dessa populära resmål med Apollo är fantastiskt roligt. Eftersom vi dessutom erbjuder möjlighet till gratis parkering hoppas vi att resorna snabbt blir bokade, säger Skellefteå Airports VD Robert Lindberg.                                                                        

Resorna till Parga, Sivota och Lefkas avgår från Skellefteå mellan den 8 maj och 12 juni 2023.Resorna till Heraklion, Kreta avgår från Skellefteå mellan den 18 augusti och 6 oktober 2023. Apollo flyger med flygbolaget Novair till Preveza och flygbolaget Corendon till Heraklion.

Apollo erbjuder också resor till Malaga med SAS flera dagar i veckan med 1 stopp via Arlanda sedan en tid tillbaka. 

- Det är extra roligt att se att Skellefteå med omnejd gillar att boka sin Spanien resa till malaga med vår smidiga lösning och att vi nu också lanserar grekiska nyheter avslutar Miller Kinge. 

Resorna är bokningsbara på apollo.se

Nyckelord

Bilder

En vy över fantastiska Sivota Retreat, powered by Playitas.
En vy över fantastiska Sivota Retreat, powered by Playitas.
Ladda ned bild

Länkar

Om

Apollo
Apollo
Ynglingagatan 2
113 47 Stockholm

0771-37 37 37https://www.apollo.se/

Apollo är en av Nordens ledande researrangörer med uppåt 500 medarbetare och en miljon resenärer årligen. Med oss kan kunder resa till hela världen, oavsett om de vill åka på en avslappnande sol- och badsemester, ta en träningsvecka i värmen eller spendera en weekend i någon spännande storstad. Vi arrangerar charterresor, träningsresor, cityresor och kryssningar och erbjuder dessutom säker bokning av flyg och hotell separat om kunden föredrar att själv sätta ihop sin resa.

Apollo bildar tillsammans med specialistarrangörerna Golf PlaisirLime Travel och Xtravel samt sportresorten Playitas, gruppen DER Touristik Nordic AB. Vi är sedan 2015 del av den privatägda tyska koncernen REWE med över 300 000 medarbetare. Apollo arbetar aktivt för hållbartresande och socialt ansvar och vi samarbetar med SOS Barnbyar, Ecpat, SOK (Sveriges Olympiska Kommitté). Apollo är Travelife-certifierade sedan 2015. www.apollo.se

Följ Apollo

Abonnera på våra pressmeddelanden. Endast mejladress behövs och den används bara här. Du kan avanmäla dig när som helst.

Senaste pressmeddelandena från Apollo

I vårt pressrum kan du läsa de senaste pressmeddelandena, få tillgång till pressmaterial och hitta kontaktinformation.

Besök vårt pressrum