Apollo

Apollos resenärer erbjuds nytt taxfreekoncept

Dela

Apollos gäster på alla Novairs avgångar får nu tillgång till ett nytt sortiment inom förbeställda taxfreevaror, drycker, snacks och taxfree ombord genom Airshoppen Travel Retail.

Airshoppen Travel Retail, en del av resekoncernen Thomas Cook Group, och Apollos flygbolag Novair har idag ingått ett kontrakt. Det ger alla passagerare ombord på Novairs charterflyg tillgång till Airshoppens mer än 1 200 varor i magasinet av tullfria varor. Utöver det skall Airshoppen leverera tullfria varor, drycker och ett urval av snacks till försäljning ombord.

Vi ser fram emot ett bra och långsiktigt samarbete med Airshoppen Travel Retail som erbjuder ett starkt koncept för Apollos kunder som reser med Novair. Våra gäster är alltid vårt viktigaste fokus och därför är vi nu glada att kunna erbjuda marknadens bästa airshop, säger Anders Fred VD på Novair.


Vi är otroligt glada över att kunna hälsa alla Apollos gäster välkomna in i Airshoppen. Vi har ett genomarbetat koncept med många starka varumärken, en effektiv onlinebutik, som är skräddarsydd för Apollos gäster, och så lägger vi en stor vikt i att ge Apollos gäster en riktigt god kundupplevelse, säger Lars Bording, direktör Airshoppen Travel Retail.

Prisgaranti
Airshoppen har mer än 30 års erfarenhet av taxfreeförbeställning och kundservice och erbjuder ett välsorterat varusortiment. Man kan hitta både välkända varumärken och helt nya trendsättande produkter som exklusivt säljs på duty free. Samtidigt erbjuder Airshoppen gästerna prisgaranti.

Kan gästerna hitta samma produkt billigare på någon Skandinaviska utreseflygplats så betalar vi mellanskillnaden, säger Lars Bording.

Om Airshoppen
Airshoppen Travel Retail är en ny division i Thomas Cook Gruppen som erbjuder flygbolag och resebyråer olika koncept, rådgivning, marknadsföring och service inom försäljning av förbeställda taxfreevaror, dryck, snacks samt taxfree ombord. Huvudkontoret ligger i Danmark och företaget har lager i Sverige, Tyskland och England och har leveranser från flygplatser världen över.

Om Novair
Novair är ett systersällskap till Apollo, som är Sveriges tredje största researrangör. Novair är tillsammans med Apollo, Specialisterna Golf Plaisir, Lime Travel, Xtravel samt sportresorna Playitas, resegruppen DER Touristik Nordica AB. Sedan 2015 har de varit en del av den privatägda tyska koncernen REWE med över 300 000 medarbetare. Novair flyger både traditionella medelhavsdestinationer och långdistansdestinationer. Novair har hela Skandinavien som hemmamarknad och deras största avreseflygplatser är Stockholm Arlanda och Oslo Gardemoen. Flygflottan består av Airbus A321NEO tillverkade i 2017.


Nyckelord

Kontakter

Apollos pressjour

För journalister och media - vid akuta ärenden utanför arbetstid.

+46 8 673 86 03

Bilder

Länkar

Om

Apollo
Apollo
Ynglingagatan 2
113 47 Stockholm

0771-37 37 37https://www.apollo.se/

Apollo är en av Nordens ledande researrangörer med uppåt 500 medarbetare och en miljon resenärer årligen. Med oss kan kunder resa till hela världen, oavsett om de vill åka på en avslappnande sol- och badsemester, ta en träningsvecka i värmen eller spendera en weekend i någon spännande storstad. Vi arrangerar charterresor, träningsresor, cityresor och kryssningar och erbjuder dessutom säker bokning av flyg och hotell separat om kunden föredrar att själv sätta ihop sin resa.

Apollo bildar tillsammans med flygbolaget Novair, specialistarrangörerna Golf PlaisirLime Travel och Xtravelsamt sportresorten Playitas, gruppen DER Touristik Nordic AB. Vi är sedan 2015 del av den privatägda tyska koncernen REWE med över 300 000 medarbetare. Apollo arbetar aktivt för hållbartresande och socialt ansvar och vi samarbetar med SOS Barnbyar, Ecpat, SOK (Sveriges Olympiska Kommitté). Apollo är TravelLife-certifierade sedan 2015. www.apollo.se

Följ Apollo

Abonnera på våra pressmeddelanden. Endast mejladress behövs och den används bara här. Du kan avanmäla dig när som helst.

Senaste pressmeddelandena från Apollo

Svenskarnas resemönster blir allt mer självständigt - var tionde reser på egen hand14.8.2019 07:03:00 CESTPressmeddelande

Fler än en halv miljon svenskar har rest utomlands på egen hand under det senaste året – vilket motsvarar var tionde resa, det visar en ny undersökning som Apollo har gjort i samarbete med Sifo. Tidigare har soloresenärer ofta paketerat sina resor själva men nu börjar allt fler researrangörer att anpassa sig efter målgruppen och sätta ihop färdiga paketresor även för soloresenärer.

I vårt pressrum kan du läsa de senaste pressmeddelandena, få tillgång till pressmaterial och hitta kontaktinformation.

Besök vårt pressrum