Svenska BasketbollförbundetSvenska Basketbollförbundet

Apostolos Kalpakas årets domare i SBL herr

Dela

En av Sveriges mest meriterande domare genom tiderna vinner även i år priset som Årets domare i SBL herr. Apostolos Kalpakas har prenumerat på denna utmärkelse de senaste åren tack vare att med sin kunskap, rutin och sociala förmåga kan leda matcherna på ett ypperligt sätt.

Utmärkelserna röstas fram av coacher, lagkaptener och media förutom priserna Årets lyft och årets matcharrangemang som delas ut av Svenska Basketbollförbundet. Varje utmärkelse får dock en kommentar av SBBF. 

Årets domare: Apostolos Kalpakas

"Bildgoogla 'basketdomare' och årets domare dyker garanterat upp. På senare år har han varit lika överlägsen på sin position som Joakim Kjellbom är som center. Utanför Sveriges gränser får han ständigt prestigefyllda uppdrag och han kommer att gå till historien som en av Sveriges bästa domare genom tiderna. Det är inte ofta detta händer, men kan vi få en stående ovation för årets domare i SBL, Apostolos Kalpakas!"

Nyckelord

Bilder

Länkar

Om

Svenska Basketbollförbundet
Svenska Basketbollförbundet
Besöksadress Skansbrogatan 7
Stockholm

http://www.basket.se

Svenska Basketbollförbundet, som bildades 1952, har i uppgift att leda utvecklingen av basket i Sverige. Prioriterade områden är tävling, utveckling/utbildning och landslagsverksamheten. Vi vill vara Sveriges mest tillgängliga nationalsport.

Följ Svenska Basketbollförbundet

Abonnera på våra pressmeddelanden. Endast mejladress behövs och den används bara här. Du kan avanmäla dig när som helst.

Senaste pressmeddelandena från Svenska Basketbollförbundet

I vårt pressrum kan du läsa de senaste pressmeddelandena, få tillgång till pressmaterial och hitta kontaktinformation.

Besök vårt pressrum