EFN Ekonomikanalen

Appen som ska styra upp hantverkarbranchen

Dela

Stockholmsföretaget Done Services vill med hjälp av sin app underlätta kommunikationen mellan hantverkare och privatpersoner.

Renovering. Foto: Nolan Issac, Unsplash, CC-licens.
Renovering. Foto: Nolan Issac, Unsplash, CC-licens.

Hantverkarbranschen har år efter år varit bland de branscher som fått in flest klagomål hos Konsumentverket. Det ska Done Services råda bot på. 

Målet är att öka effektiviteten mellan kund och hantverkare och samtidigt öka standardiseringen i branschen, uppger IT-chefen och medgrundaren till Done Services Alek Åström.

Dessutom ska appen effektivisera och minska pappersarbetet för hantverkarna.

Malin Granlund, medgrundare och vd, uppger att Done Services under 2020 hoppas på att ta sig utanför Stockholm och etablera sig i Göteborg eller Malmö.

Se hela inslaget här (4:45 min, nytt fönster) 

Nyckelord

Kontakter

Bilder

Renovering. Foto: Nolan Issac, Unsplash, CC-licens.
Renovering. Foto: Nolan Issac, Unsplash, CC-licens.
Ladda ned bild

Länkar

Om

EFN Ekonomikanalen
EFN Ekonomikanalen
Blasieholmstorg 12
106 70 Stockholm

EFN ​Ekonomikanalen sprider kunskap om ekonomi. Vi vänder oss till den ekonomiintresserade allmänheten. Kanalen är rikstäckande, reklamfri och det kostar ingenting att ta del av våra program, reportage och intervjuer. Kanalen har utsetts till Sveriges bästa ekonomikanal tre år i rad. EFN drivs av en oberoende redaktion och ägs av Handelsbanken. 

Med våra fem lokalredaktioner är vi Sveriges enda rikstäckande ekonomikanal. Vi är stationerade i Umeå, Gävle, Stockholm, Göteborg och Malmö. 

Se oss på EFN.se och i sociala medier.

Länka gärna till vårt material. 

Följ EFN Ekonomikanalen

Abonnera på våra pressmeddelanden. Endast mejladress behövs och den används bara här. Du kan avanmäla dig när som helst.

Senaste pressmeddelandena från EFN Ekonomikanalen

Så kan ekonomin bli efter coronakrisen3.4.2020 15:20:18 CESTBlogginlägg

SUSANNE ARVIDSSON, docent i företagsekonomi vid Lunds universitet, beskriver tiden vi befinner oss i som "surrealistisk" och med "oerhört mycket osäkerhet och risk". Krisen kommer att skapa bestående beteendeförändringar och det gör att det inom näringslivet nu krävs förmåga till nytänkande, menar hon. ”Vi kan inte bara ställa om mot hållbarhet utan vi måste också fundera på vad vi har för kunnande och färdigheter som i stället kan utnyttjas till att producera något som i dag efterfrågas.”

I vårt pressrum kan du läsa de senaste pressmeddelandena, få tillgång till pressmaterial och hitta kontaktinformation.

Besök vårt pressrum