Umeå kommun

Aquarenan i Holmsund öppnar igen efter renovering

Dela

Måndag 8 juli öppnar Aquarenan på Storsjöhallen igen efter en kortare tids renovering. Som tack för alla badsugna barns tålamod bjuder vi alla med Händer på lovet-kort på gratis bad under de första fem dagarna.

Aquarenan stängde för renovering i maj. Två väggar, bland annat väggen mellan 25-metersbassängen och upplevelsebadet, har renoverats efter att man hittat ett konstruktionsfel.

Måndag 8 juli är det dags att öppna upp badet igen. För att fira bjuder vi alla badsugna barn med Händer på lovet-kort på gratis bad från måndag 8 juli till och med fredag 12 juli.

Om Händer på lovet-kortet

Händer på lovet-kortet ger fritt barn i förskoleklass och upp till årskurs 9 i Umeå kommun fritt inträde till flera aktiviteter som arrangeras av Umeå kommun och olika föreningar under sommarlovet. Kortet delas ut via skolan inför lovet.

Mer information:

Jonna Segrén
enhetschef, avdelning bad
Umeå kommun
070-579 55 55
jonna.segren@umea.se

Nyckelord

Om

Umeå kommun
Umeå kommun
Skolgatan 31A
901 84 Umeå

090-16 10 00http://www.umea.se/kommun

Umeå kommun har 12 000 medarbetare och är regionens största arbetsgivare. Verksamheterna präglas av medborgarfokus, öppenhet, tillit och en strävan efter att ständigt förbättra kommunens service. Umeå är en av Sveriges mest växande städer. Här bor omkring 125 000 personer, och kommunens mål är att nå 200 000 invånare år 2050.

I Umeå finns två universitet, ett livskraftigt näringsliv och ett attraktivt utbud av kultur och fritid. Här finns också västvärldens snabbaste bredband.

Följ Umeå kommun

Abonnera på våra pressmeddelanden. Endast mejladress behövs och den används bara här. Du kan avanmäla dig när som helst.

Senaste pressmeddelandena från Umeå kommun

I vårt pressrum kan du läsa de senaste pressmeddelandena, få tillgång till pressmaterial och hitta kontaktinformation.

Besök vårt pressrum