Svenska Tennisförbundet

Ár functional ny officiell partner till Svenska Tennisförbundet

Dela

Ár functional och Svenska Tennisförbundet ingår samarbete som innebär att Ár functional blir ny officiell partner till förbundet. Avtalet är treårigt och gäller till och med 2024.

Christer Sjöö, Svenska Tennisförbundet och Greger Thörn, Ár functional.
Christer Sjöö, Svenska Tennisförbundet och Greger Thörn, Ár functional.

Ár functional är ett nytt svenskt hållbart varumärke från Åre med produkter i segmentet funktionsdryck. Ár functional och dess produkter är klimatneutrala och all tillverkningen sker i Åre, där främsta råvaran är naturligt mineralvatten från Åre Källa.

– Vi ser att i och runt tennis finns sammanhang som bra representerar vår målgrupp och där våra produkter har en naturlig plats hos den aktiva, hälsomedvetna och moderna människan. Tennis har spännande historia och vi har genom åren sett storheter och världsspelare som för evigt tagit plats i den svenska folksjälen. Vi tror starkt på alliansen och vår plats tillsammans med Svensk Tennis. Vi vill och önskar tillsammans med Svenska Tennisförbundet utveckla och åstadkomma något riktigt hållbart och framgångsrikt, säger Greger Thörn, COO och en av personerna bakom Ár functional.

– Vi är mycket glada att Ár functional vill vara med på svensk tennis spännande resa framåt. Vi vill vara en idrott för hela livet, både för dagens och morgondagens utövare. Därför är ett så framåtsträvande varumärke som Ár functional en perfekt partner som ger mer kraft till satsningarna i vår långsiktiga plan Game Change, säger Christer Sjöö, generalsekreterare Svenska Tennisförbundet. 

Läs gärna vidare om Ár functional och dess verksamhet på www.arfunctional.com

För mer information, vänligen kontakta:
Christer Sjöö, generalsekreterare, Svenska Tennisförbundet, 010-4440404
Greger Thörn, COO, Ár functional, 0735036381

Nyckelord

Bilder

Christer Sjöö, Svenska Tennisförbundet och Greger Thörn, Ár functional.
Christer Sjöö, Svenska Tennisförbundet och Greger Thörn, Ár functional.
Ladda ned bild

Om

Svenska Tennisförbundet
Svenska Tennisförbundet
Lidingövägen 75
115 41 Stockholm

010-444 04 10https://www.tennis.se

Svenska Tennisförbundets roll är att arbeta för bättre tennis. Förbundet har drygt 124 000 medlemmar organiserade i sju regioner och 400 tennisklubbar. Tennis är en av Sveriges största barn- och ungdomsidrotter. Svenska tennisspelare har vunnit mängder av internationella ATP- och WTA- titlar, däribland 37 stycken Grand Slam-titlar. Förbundet har 13000 licensierade tävlingsspelare och varje år arrangeras över 500 nationella tävlingar. Läs mer på www.tennis.se

Följ Svenska Tennisförbundet

Abonnera på våra pressmeddelanden. Endast mejladress behövs och den används bara här. Du kan avanmäla dig när som helst.

Senaste pressmeddelandena från Svenska Tennisförbundet

I vårt pressrum kan du läsa de senaste pressmeddelandena, få tillgång till pressmaterial och hitta kontaktinformation.

Besök vårt pressrum