Stockholms stad

Arbetsmarknadsförvaltningen är på plats under Järvaveckan - välkommen!

Dela

Vilka utbildningar har störst chans att leda till jobb? Finns möjligheter till jobbcoachning på modersmål? Vilket stöd finns till dem som läser på komvux? Stockholms stads arbetsmarknadsförvaltning informerar om stöd och insatser för arbets- eller studiesökande stockholmare under Järvaveckan 9-17 juni.

Vilka utbildningar har störst chans att leda till jobb? Finns möjligheter till jobbcoachning på modersmål? Vilket stöd finns till dem som läser på komvux? Detta och mer berättar vi om under Järvaveckan. I tältet har du möjlighet att prata med våra medarbetare från Jobbtorg och Vuxenutbildningscentrum med flera; få studie- och yrkesvägledning, träffa jobbmatchare och språkstödjare och få tips om hur man startar eget. Vi diskuterar också demokratisering, valdeltagande samt ungas utmaningar på arbetsmarknaden i våra seminarier 15 och 17 juni:

- Arbetsmarknadsförvaltningens uppdrag är att stötta stockholmare till utbildningar och jobb. För oss är det därför viktigt att möta dem och lyssna på hur de själva beskriver sina utmaningar och drömmar, säger Arjun Bakshi, arbetsmarknadsdirektör i Stockholms stad. - Järvaveckan är en lysande mötesplats för stockholmare, politiker, företagare och Stockholms stad – för oss är det en självklarhet att vara på plats!

Du hittar Arbetsmarknadsförvaltningen i tält A29. Läs vårt fullständiga program.

Nyckelord

Kontakter

ArbetsmarknadsförvaltningenArja Lindholm, kommunikationschef

Jobbtorg Stockholm, Vuxenutbildning Stockholm inklusive SFI, samordning av och samhällsorientering för nyanlända, samordning av övergripande arbetsmarknadsfrågor och flyktingfrågor samt det kommunala uppföljningsansvaret för 16–19-åringar.

08-508 35 516arja.lindholm@stockholm.se

Länkar

Om

Stockholms stad
Stockholms stad
Ragnar Östbergs plan 1
105 35 Stockholm

08 508 290 00http://start.stockholm

Arbetsmarknadsförvaltningens uppdrag är att erbjuda stockholmarna bra vägar till egen, hållbar försörjning genom arbete och studier. Kärnverksamheten består av vuxenutbildning inklusive sfi genom Vuxenutbildning Stockholm samt arbetsmarknadsinsatser genom Jobbtorg Stockholm. 

För mer information kan du kontakta oss genom info.amf@stockholm.se.

 

Följ Stockholms stad

Abonnera på våra pressmeddelanden. Endast mejladress behövs och den används bara här. Du kan avanmäla dig när som helst.

Senaste pressmeddelandena från Stockholms stad

I vårt pressrum kan du läsa de senaste pressmeddelandena, få tillgång till pressmaterial och hitta kontaktinformation.

Besök vårt pressrum