Åre 2019

Åre 2019 presenterar hyllade Hov1

Dela

Gudarna på Västerbron tar över Medals Plaza. Åre 2019 presenterar hyllade hiphopgruppen Hov1 som kör live på scenen i Åreparken onsdag 6 februari och bjuder hängivna musik- och skidfans på en unik möjlighet – att få ett exklusivt inträdespass till Golden Circle.

Åre 2019 är stolta att presentera Hov1 på Medals Plaza i februari! Foto: pressbild
Åre 2019 är stolta att presentera Hov1 på Medals Plaza i februari! Foto: pressbild

Ludwig Kronstrand, Noel Flike, Dante Lindhe and Axel Liljefors Jansson är kvartetten bakom framgångsrika hiphopgruppen Hov1. Det självbetitlade albumet Hov1 har, liksom uppföljaren Gudarna på Västerbron, toppat de svenska albumlistorna. 

Tidigare i år prisades de på P3 Guld med Årets Grupp och Guldmicken för årets liveakt. Även till 2019 års P3 Guld är de trefaldigt nominerade och utöver det har de även chansen att vinna Grammis för Årets Artist. Gruppen har byggt upp en omfattande och hängiven skara fans och Åre 2019 är stolta över att kunna presentera Hov1 onsdag 6 februari på scenen på Medals Plaza.

Som en extra godbit i påsen bjuder Åre 2019 in de mest hängivna fansen till Golden Circle som garanterar plats på första parkett på Hov1s spelning. 250 lyckliga personer har chansen att stå i Golden Circle under spelningen och entrépassen delas ut av Åre 2019s maskot Valle på tävlingsarenan i samband med herrarnas super G-tävling under dagen. Först till kvarn gäller och den som vill ha inträde till Golden Circle ska visa upp sin inträdesbiljett (entré, läktare eller liftkort). 

Ett pass per person gäller och på kvällen samlas hela gänget mellan Verandan och Tottebo 19.00 för att gemensamt gå in i Golden Circle inför Hov1s konsert. 

8000 personer ryms på Medals Plaza så var i tid för att vara säker på att få plats!

Vad?Åre 2019 presenterar Hov1 live

Var?Medals Plaza, Åreparken

När?Onsdag 6 februari 19.30

Herrarnas super G startar 12.30 på Nationalarenan, onsdag 6 februari.

Nyckelord

Bilder

Åre 2019 är stolta att presentera Hov1 på Medals Plaza i februari! Foto: pressbild
Åre 2019 är stolta att presentera Hov1 på Medals Plaza i februari! Foto: pressbild
Ladda ned bild

Om

Mellan 4 och 17 februari arrangerar Åre FIS Alpine World Ski Championships som är det största vintersporteventet efter Olympiska spelen. Det är tredje gången som Åre står som värd för ett alpint världsmästerskap och efter två lyckade evenemang 1954 och 2007 förbereder sig Åre för att välkomna världens bästa alpina skidåkare och 120 000 besökare. Elva medaljtävlingar genomförs på Sveriges alpina nationalarena i en unik atmosfär i hjärtat av Skandinaviens ledande alpina skidort. Segrare ska koras i slalom, storslalom, super G, alpin kombination, störtlopp och lagtävling. 600 TV-timmar sänds ut och ses av 700 miljoner TV-tittare över hela världen. 1300 mediarepresentanter och 1500 volontärer beräknas vara på plats. 

Följ Åre 2019

Abonnera på våra pressmeddelanden. Endast mejladress behövs och den används bara här. Du kan avanmäla dig när som helst.

Senaste pressmeddelandena från Åre 2019

Där livet kan levas - reflektioner från en volontär19.2.2019 09:13:08 CETPressmeddelande

Ännu ett alpint VM i Åre har passerat. Det tredje i ordningen. Aktiva, besökare och volontärer har levt och andats VM i veckor. VM-organisationen har gjort detsamma i flera år. Bortom de åk som har åkts, de medaljer som delats ut, har något annat ägt rum. Kanske har tankarna funnits där sedan tidigare, kanske har de väckts på plats. Tankar om livets mening, eller kanske snarare var det liv vi har ska levas. Var våra barn ska växa upp, var vardagen ska äga rum. Var livet ska levas.