Åre 2019

Åre 2019 presenterar Sandro Cavazza

Dela

Om du tror att du inte hört Sandro Cavazzas ljuva stämma har du troligen fel. Den unge artisten står bakom en rad egna hits, har medverkat på en av Aviciis mest streamade låtar och nyligen haft en stor internationell låt med Kygo. Åre 2019 är stolta att presentera Sandro Cavazza på Medal Plaza lördag 9 februari!

Sandro Cavazza, som bland annat medverkat på Aviciis hit Without you. Foto: Marthe Veian
Sandro Cavazza, som bland annat medverkat på Aviciis hit Without you. Foto: Marthe Veian

Sandro Cavazza, som levererat egna hits som High with Somebody, Used to och Don’t Hold Me, har miljontals lyssningar på Spotify. Sångaren började sin karriär med att sjunga i tunnelbanan och på Hollywood Boulevard och idag står han för 320 miljoner (!) streamningar av både egenskrivet material och i samarbete med internationella artister. 

Han släppte sin debut-EP under våren 2017 där rosade singeln What it Feels Like finns med. Stockholmsfödde Cavazza är i färd med att bygga en riktig kometkarriär och beskrivs internationellt som ”ett nytt svenskt stjärnskott”.

Så skriver Live Nation om artisten

"Ärlighet är något som återfinns i hans musik men även i hans scenspråk. Hela publiken bjuds in till en intim upplevelse. Värme, passion och en stor dos spelglädje är nyckelord för Sandros framträdanden och vart du än befinner dig i publikhavet känner du dig inkluderad i det som händer på scenen."

Vad? Livespelning på Medal Plaza

Vem? Sandro Cavazza

Hur? En intim och passionerad upplevelse med en av Sveriges mest intressanta artister. 

När? 19.15, lördag 9 februari 2019

Detta är Sandro Cavazza

Fullständigt namn: Alessandro Michele "Sandro" Cavazza 

Född: 11 september 1992

Gör: Svensk-italiensk singer/songwriter

Sandro Cavazza har italienska rötter och bodde ett antal år i Los Angeles innan hemlängtan blev för stor. 

Nyckelord

Bilder

Sandro Cavazza, som bland annat medverkat på Aviciis hit Without you. Foto: Marthe Veian
Sandro Cavazza, som bland annat medverkat på Aviciis hit Without you. Foto: Marthe Veian
Ladda ned bild

Om

Mellan 4 och 17 februari arrangerar Åre FIS Alpine World Ski Championships som är det största vintersporteventet efter Olympiska spelen. Det är tredje gången som Åre står som värd för ett alpint världsmästerskap och efter två lyckade evenemang 1954 och 2007 förbereder sig Åre för att välkomna världens bästa alpina skidåkare och 120 000 besökare. Elva medaljtävlingar genomförs på Sveriges alpina nationalarena i en unik atmosfär i hjärtat av Skandinaviens ledande alpina skidort. Segrare ska koras i slalom, storslalom, super G, alpin kombination, störtlopp och lagtävling. 600 TV-timmar sänds ut och ses av 700 miljoner TV-tittare över hela världen. 1300 mediarepresentanter och 1500 volontärer beräknas vara på plats. 

Följ Åre 2019

Abonnera på våra pressmeddelanden. Endast mejladress behövs och den används bara här. Du kan avanmäla dig när som helst.

Senaste pressmeddelandena från Åre 2019

Där livet kan levas - reflektioner från en volontär19.2.2019 09:13:08 CETPressmeddelande

Ännu ett alpint VM i Åre har passerat. Det tredje i ordningen. Aktiva, besökare och volontärer har levt och andats VM i veckor. VM-organisationen har gjort detsamma i flera år. Bortom de åk som har åkts, de medaljer som delats ut, har något annat ägt rum. Kanske har tankarna funnits där sedan tidigare, kanske har de väckts på plats. Tankar om livets mening, eller kanske snarare var det liv vi har ska levas. Var våra barn ska växa upp, var vardagen ska äga rum. Var livet ska levas.

I vårt pressrum kan du läsa de senaste pressmeddelandena, få tillgång till pressmaterial och hitta kontaktinformation.

Besök vårt pressrum