Åre 2019

Åre 2019 shop har slagit upp dörrarna

Dela

Förväntan har varit hög och förfrågningarna många men nu är väntan över. Vår nya shop har precis slagit upp dörrarna och där hittar du allt från tröjor till vår maskot Valle. Besök vår webbshop och få med dig en bit av Åre 2019 hem!

Åre 2019 är stolta över att äntligen kunna slå upp dörrarna till vår webbshop för merchandise på are2019.com. Den officiella shoppen för produkter för alpina VM 2019 erbjuder kläder, souvenirer och accessoarer med mera. Givetvis har vår egen maskot Valle också en helt egen avdelning! Ta hem ett exklusivt minne av alpina VM i Åre i form av en snygg t-shirt, en gymnastikpåse, en keps eller en bib.

På vår hemsida www.are2019.com hittar du vår webbshop under Åre 2019 Merchandise. Du kan också använda dig av länken här för att komma direkt till shoppen. 

Beställningar skickas vanligen inom två arbetsdagar och fraktkostnader justeras enligt vilket land beställningen skickas till. 

Nyckelord

Bilder

Om

Mellan 4 och 17 februari arrangerar Åre FIS Alpine World Ski Championships som är det största vintersporteventet efter Olympiska spelen. Det är tredje gången som Åre står som värd för ett alpint världsmästerskap och efter två lyckade evenemang 1954 och 2007 förbereder sig Åre för att välkomna världens bästa alpina skidåkare och 120 000 besökare. Elva medaljtävlingar genomförs på Sveriges alpina nationalarena i en unik atmosfär i hjärtat av Skandinaviens ledande alpina skidort. Segrare ska koras i slalom, storslalom, super G, alpin kombination, störtlopp och lagtävling. 600 TV-timmar sänds ut och ses av 700 miljoner TV-tittare över hela världen. 1300 mediarepresentanter och 1500 volontärer beräknas vara på plats. 

Följ Åre 2019

Abonnera på våra pressmeddelanden. Endast mejladress behövs och den används bara här. Du kan avanmäla dig när som helst.

Senaste pressmeddelandena från Åre 2019

Där livet kan levas - reflektioner från en volontär19.2.2019 09:13:08 CETPressmeddelande

Ännu ett alpint VM i Åre har passerat. Det tredje i ordningen. Aktiva, besökare och volontärer har levt och andats VM i veckor. VM-organisationen har gjort detsamma i flera år. Bortom de åk som har åkts, de medaljer som delats ut, har något annat ägt rum. Kanske har tankarna funnits där sedan tidigare, kanske har de väckts på plats. Tankar om livets mening, eller kanske snarare var det liv vi har ska levas. Var våra barn ska växa upp, var vardagen ska äga rum. Var livet ska levas.

I vårt pressrum kan du läsa de senaste pressmeddelandena, få tillgång till pressmaterial och hitta kontaktinformation.

Besök vårt pressrum