Åre 2019

Åre 2019 shop har slagit upp dörrarna

Dela

Förväntan har varit hög och förfrågningarna många men nu är väntan över. Vår nya shop har precis slagit upp dörrarna och där hittar du allt från tröjor till vår maskot Valle. Besök vår webbshop och få med dig en bit av Åre 2019 hem!

Åre 2019 är stolta över att äntligen kunna slå upp dörrarna till vår webbshop för merchandise på are2019.com. Den officiella shoppen för produkter för alpina VM 2019 erbjuder kläder, souvenirer och accessoarer med mera. Givetvis har vår egen maskot Valle också en helt egen avdelning! Ta hem ett exklusivt minne av alpina VM i Åre i form av en snygg t-shirt, en gymnastikpåse, en keps eller en bib.

På vår hemsida www.are2019.com hittar du vår webbshop under Åre 2019 Merchandise. Du kan också använda dig av länken här för att komma direkt till shoppen. 

Beställningar skickas vanligen inom två arbetsdagar och fraktkostnader justeras enligt vilket land beställningen skickas till. 

Nyckelord

Bilder

Om

Mellan 4 och 17 februari arrangerar Åre FIS Alpine World Ski Championships som är det största vintersporteventet efter Olympiska spelen. Det är tredje gången som Åre står som värd för ett alpint världsmästerskap och efter två lyckade evenemang 1954 och 2007 förbereder sig Åre för att välkomna världens bästa alpina skidåkare och 120 000 besökare. Elva medaljtävlingar genomförs på Sveriges alpina nationalarena i en unik atmosfär i hjärtat av Skandinaviens ledande alpina skidort. Segrare ska koras i slalom, storslalom, super G, alpin kombination, störtlopp och lagtävling. 600 TV-timmar sänds ut och ses av 700 miljoner TV-tittare över hela världen. 1300 mediarepresentanter och 1500 volontärer beräknas vara på plats. 

Följ Åre 2019

Abonnera på våra pressmeddelanden.

Senaste pressmeddelandena från Åre 2019

Shiffrin siktar mot att försvara titeln - Hansdotter vill upprepa OS-succén16.2.2019 08:00:00Nyheter

Efter två intensiva veckor med tävlingar går vi in i avslutningshelgen med den disciplin som har det högsta tempot och de snabbaste och kortaste svängarna – det är dags för slalom! Damerna är först ut på lördagen och herrarna stänger alpina VM i Åre på söndagen. Shiffrin som stått högst upp på slalompallen sex av sju gånger i världscupen under säsongen är givetvis en storfavorit. Men utmanarna är många och de är rejält hungriga på seger.

I vårt pressrum kan du läsa de senaste pressmeddelandena, få tillgång till pressmaterial och hitta kontaktinformation.

Besök vårt pressrum