Åre 2019

Åre 2019 Slice N' Dice Rail Jam

Dela

Missa inte när lokala talanger möter inbjudna proffs på railen onsdag 6 februari klockan 17 mitt på Åre Torg! Våra lokala talanger har lovat att tillsammans med proffsen bjuda på en spektakulär show där de visar upp sin mest kreativa sida och tekniska skickligheter: det är dags för Åre 2019 Slice N' Dice Rail Jam!

Åre 2019 presenterar Slice N' Dice Rail Jam. Foto: Daniel Bernståhl.
Åre 2019 presenterar Slice N' Dice Rail Jam. Foto: Daniel Bernståhl.

Kvällen kommer bjuda på en skön upplevelse med grym åkning, fantastisk musik och spexiga domare som kommer göra allt för att höja stämningen på Åre Torg.


Åre 2019 Slice N' Dice Rail Jam kommer ha två parallella linjer, en svår och en lättare, och våra åkare vill att så många som möjligt kommer och hejar och deltar i showen. Eventet är gratis och öppet för alla så ta på dig varma kläder och kom till Åre Torg klockan 17.

Thomas Henriksson är ansvarig för musiken och Niclas Karlsson är ansvarig domare. På railen kommer vi se Niklas Höiem, Lukas Ericsson, Anton Lind, Jonas Bergström, Felix Bertils, Jacob Eklund, Jonathan Eklund, Felix Pettersson, Olof Halvarsson, Sam Christiansson, Felix Wahlberg and Line Asp.

Hur? Två parallella linjer, en svår och en lättare
När? Onsdag 6 februari, 17.00 till cirka 18.00
Var? Från Åreguiderna till korsningen vid torget

Nyckelord

Bilder

Åre 2019 presenterar Slice N' Dice Rail Jam. Foto: Daniel Bernståhl.
Åre 2019 presenterar Slice N' Dice Rail Jam. Foto: Daniel Bernståhl.
Ladda ned bild

Om

Mellan 4 och 17 februari arrangerar Åre FIS Alpine World Ski Championships som är det största vintersporteventet efter Olympiska spelen. Det är tredje gången som Åre står som värd för ett alpint världsmästerskap och efter två lyckade evenemang 1954 och 2007 förbereder sig Åre för att välkomna världens bästa alpina skidåkare och 120 000 besökare. Elva medaljtävlingar genomförs på Sveriges alpina nationalarena i en unik atmosfär i hjärtat av Skandinaviens ledande alpina skidort. Segrare ska koras i slalom, storslalom, super G, alpin kombination, störtlopp och lagtävling. 600 TV-timmar sänds ut och ses av 700 miljoner TV-tittare över hela världen. 1300 mediarepresentanter och 1500 volontärer beräknas vara på plats. 

Följ Åre 2019

Abonnera på våra pressmeddelanden. Endast mejladress behövs och den används bara här. Du kan avanmäla dig när som helst.

Senaste pressmeddelandena från Åre 2019

Där livet kan levas - reflektioner från en volontär19.2.2019 09:13:08 CETPressmeddelande

Ännu ett alpint VM i Åre har passerat. Det tredje i ordningen. Aktiva, besökare och volontärer har levt och andats VM i veckor. VM-organisationen har gjort detsamma i flera år. Bortom de åk som har åkts, de medaljer som delats ut, har något annat ägt rum. Kanske har tankarna funnits där sedan tidigare, kanske har de väckts på plats. Tankar om livets mening, eller kanske snarare var det liv vi har ska levas. Var våra barn ska växa upp, var vardagen ska äga rum. Var livet ska levas.

I vårt pressrum kan du läsa de senaste pressmeddelandena, få tillgång till pressmaterial och hitta kontaktinformation.

Besök vårt pressrum