Tukan förlag/Bokförlaget NoNa

Årets bästa julklapp till familjer i karantän!

Dela

Stefan Löfven säger stanna hemma i jul. Hur lång tid kommer det att ta innan alla börjar att klättra på väggarna? Barnen kivas, föräldrar sliter sitt hår över skärmkonsumtionen och brädspelen går runt, runt som Måndag hela veckan. Snart känns det lika mörkt inne som ute och när desperationen sprider sig så tryter inspirationen.

Golvet är lava och 99 andra roliga spel och lekar
Golvet är lava och 99 andra roliga spel och lekar

Stormköket i all ära, men årets bästa julklapp till alla familjer i karantän är kanske ändå Ivan Bretts bok Golvet är lava! Den smittsamt lekglada Ivan Brett har här samlat de 100 roligaste lekarna och spelen han vet (med andra ord så att det räcker och blir över till nästa år). Den engelska originalutgåvan av boken har fått mängder av femstjärniga recensioner från tacksamma föräldrar på brittiska Amazon och nu har den svenska utgåvan kommit ut!

Allt är garanterat skärmfritt och kvalitetstid utlovas! Bokens lekar presenteras i olika kapitel som t.ex. Partydax, En mot en, Lappsjuka, En mycket lycklig jul och Ta det bara lugnt. Och förutom den välkända Golvet är lava (även ett populärt lekprogram på Netflix) finns här lockande lekar och spel som Hänga gubbe Mastermind, Maffia, 1 000 tomma vita kort, Identitetskris och Nej, herr Bond, jag förväntar mig att du dör.

Bara att hoppa upp ur soffan och köra igång – golvet är lava!

”Allt helt odigitalt! En rik bok för de som söker annorlunda och

kreativa spel/lekar.” – Jonas Herrlin, Bibliotekstjänst

”100 spel som kommer att göra coronakarantänen kreativ så rolig som det bara går …” – the Sun

”En bok som inget hem bör vara utan i jul!” – Lancashire Post

”Inga telefoner, inga hörlurar … de här roliga tidsfördriven gör långkörningar mycket trevligare.” – Simple Things

”Oerhört rolig och full av annorlunda och intressanta idéer.” – Parents in Touch

Om Ivan Brett

Ivan Brett skrev sina första böcker medan han studerade filosofi på universitetet och han tyckte så mycket om att föreläsa på skolor att han blev lärare. I dag bor Ivan i norra London, undervisar, skriver och samlar på rödhåriga husdjur.

Nyckelord

Bilder

Golvet är lava och 99 andra roliga spel och lekar
Golvet är lava och 99 andra roliga spel och lekar
Ladda ned bild
Ivan Brett
Ivan Brett
Ladda ned bild

Dokument

Länkar

Om

Tukan förlag/Bokförlaget NoNa
Tukan förlag/Bokförlaget NoNa
Örlogsvägen 15
426 71 Västra Frölunda

031-10 20 25http://www.tukanforlag.se

Hos Tukan förlag hittar du färgstarka och originella böcker. Vi har ett brett, prisvärt och alltid aktuellt sortiment fullt av kunskap, inspiration och underhållning. För både vuxna och barn. Genom vår nyfikenhet, flexibilitet och vilja att göra saker på vårt eget sätt, har vi utmanat en hel bransch och blivit en udda fågel i bokvärlden

Tukan förlag startades 2008 av Christian Bang-Melchior. Det är ett av Sveriges största förlag och ger ut cirka 300 nya titlar om året.

Bokförlaget Nona grundades 2010 i Göteborg och är ett systerförlag till Tukan förlag. På Nona ger vi ut omkring 15 böcker per år och i vår katalog hittar du såväl skönlitteratur som biografier och memoarer. Vi ger ut både svenska och utländska författare och har nära samarbeten med ett flertal internationella bokförlag.

Den röda tråden i vår utgivning är starka berättelser om fascinerande människor och deras livsöden. Våra böcker attraherar och engagerar en bred publik och säljs idag hos samtliga stora svenska återförsäljare.

Följ Tukan förlag/Bokförlaget NoNa

Abonnera på våra pressmeddelanden. Endast mejladress behövs och den används bara här. Du kan avanmäla dig när som helst.

Senaste pressmeddelandena från Tukan förlag/Bokförlaget NoNa

Hur mår själen efter 2020? Låt Josefin Dahlberg leda vägen till ett bättre 202125.1.2021 09:00:00 CETPressmeddelande

Vilket år vi lämnat bakom oss, och vad har vi lärt oss egentligen? Vi har tvingats till mer egentid och verklighetsflykt har fått ske med andra medel än vanligt. Vi har fått tillbringa mer tid i hemmet och i hemlandet, behövt blicka mer inåt när den yttre världen begränsats. Kanske har vi också tvingats att leva mer i nuet. Det har varit lärorikt, men också väldigt skrämmande. Efter ett så omvälvande år, då nya prövningar hela tiden följt efter varandra på ett sätt som vi aldrig förr varit med om, då är det viktigare än någonsin att ta hand om sig själv, både kropp och själ.

I vårt pressrum kan du läsa de senaste pressmeddelandena, få tillgång till pressmaterial och hitta kontaktinformation.

Besök vårt pressrum