Business Region Göteborg AB

Årets Företagsledare nominerade

Dela

Tre starka personligheter och tre företag på väg uppåt har chans att bli Årets Företagsledare respektive Årets Tillväxtföretag i Göteborgsregionen. Nu är nomineringarna klara.

Det är tillväxtprogrammet Expedition Framåt vid Business Region Göteborg som utser Årets Tillväxtföretag och Årets Företagsledare.

Nominerade till Årets Företagsledare:

Magdalena Rozmiarek, FG Nordic AB som är en av de ledande leverantörerna inom värmepumpar och kylteknisk utrustning på den svenska marknaden.

Henrik Sandström, Federal-Mogul Göteborg AB som levererar komponenter till bland annat den globala bil- och flygindustrin.

Anna Martinsson, Savolax-Eurofish AB som röker kvalitetslax med unik teknologi.

Nominerade till Årets Tillväxtföretag:

Devicia AB är specialiserade på att snabbt, patientsäkert och smidigt hjälpa medicintekniska företag med kliniska studier och strategisk rådgivning. 
2013–2015 har Devicias omsättning och antal anställda ökat med 240 procent.

Salt & Mortel i Marstrand AB förverkligar entreprenörers visioner om att skapa färdiga restaurangmiljöer, kök eller caféer. 2013–2015 har Salt & Mortels omsättning ökat med 221 procent samtidigt som antal anställda har ökat med 366 procent.

Autoconcept Insurance AB erbjuder skräddarsydda försäkrings- och garantiprodukter till fordonsbranschen. 2013–2015 har AutoConcepts omsättning ökat med 65 procent samtidigt som antal anställda har ökat med 50 procent.

- Alla entreprenörer är vinnare och förebilder. De är modiga och deras prestationer är väl värda att uppmärksamma, säger Eva-Lena Albihn, vice vd Business Region Göteborg och juryns ordförande.

Prisutdelning äger rum på Inspirationsdagen 5 oktober. Närmare presentation av de nominerade finns på www.businessregiongoteborg.se/inspirationsdagen

I Expedition Framåt deltar företag som bestämt sig att arbeta strukturerat för att nå tillväxtmål, lönsamhetsmål och andra verksamhetsmål.

Programmet är individuellt anpassat och vänder sig till företagsledare och ägare i små och medelstora företag. Effektmätningar visar att deltagande företag växer avsevärt mer och når bättre resultat än sina konkurrenter.

Mer information om Expedition Framåt och inspiration för företagsledare finns på www.tillvaxtresan.se

Kontakt: Juryns ordförande Eva-Lena Albihn, vice vd Business Region Göteborg 031-367 61 31, eva-lena.albihn@businessregion.se

Nyckelord

Om

Business Region Göteborg AB
Business Region Göteborg AB
Norra Hamngatan 14
404 23 Göteborg

+46 (0)31-367 61 00https://www.businessregiongoteborg.se/sv/

Business Region Göteborg ansvarar för näringslivsutveckling i Göteborgs Stad och representerar 13 kommuner i regionen. Business Region Göteborg ska bidra till att skapa fler arbetstillfällen och därigenom åstadkomma en hållbar tillväxt i Göteborgsregionens näringsliv. Detta gör vi genom att erbjuda kunskap och kontakter som skapar förutsättningar för dig som vill starta, etablera eller utveckla företag i regionen.

Följ Business Region Göteborg AB

Abonnera på våra pressmeddelanden.

Senaste pressmeddelandena från Business Region Göteborg AB

Pressinbjudan: Har konjunkturen nått toppen i Göteborg?7.12.2017 10:16Pressinbjudan

Har högkonjunkturen nått toppen, eller blir det ännu hetare 2018? Hur kan oron på bostadsmarknaden påverka näringslivet? Hur utvecklas arbetslösheten? Dessa och många andra frågor om Göteborgsregionens ekonomiska läge besvaras vid Business Region Göteborgs konjunkturseminarium 8 december. Media är välkomna att följa seminariet och ställa frågor till Henrik Einarsson, etableringschef, och Peter Warda, analytiker vid Business Region Göteborg.

I vårt pressrum kan du läsa de senaste pressmeddelandena, få tillgång till pressmaterial och hitta kontaktinformation.

Besök vårt pressrum