Enköpings kommun

Årets nationaldagsfirande blir digitalt

Dela

Med anledning av risk för smittspridning har Enköpings kommun valt att genomföra årets nationaldagsfirande digitalt.

På nationaldagen kommer en film visas på kommunens webbplats och Facebooksida. Medborgarskapsceremonin kommer att vara en del av det digitala firandet. I filmen kommer kommun­fullmäktiges ordförande Rolf Carlsson och kommunstyrelsens ordförande Peter Book hålla tal.

– Vi hoppas att många enköpingsbor vill ta del av det digitala nationaldagsfirandet med högtidstal, vackra vyer av Enköping och artistframträdanden av Enköpings kammarkör och elever från Kulturskolan, säger Nina Halden Rönnlund, enhetschef Kultur konst och bibliotek

Värd för den digitala nationaldagen är Nina Enström, som driver Lilla torpet söta och Café 100 i Fjärdhundra. I filmen deltar också flera enköpingsbor och avslutas med vyer från Enköping.

Se filmen

Nationaldagsfirandet kommer att publiceras 6 juni på kommunens webbplats och facebooksida.

enkoping.se/nationaldagen

Kontakter

Om

Enköpings kommun
Enköpings kommun
Torggatan 21
749 35 Enköping

0171- 62 50 00https://enkoping.se/

Enköping, Sveriges närmaste stad, är en av landets snabbast växande kommuner – mitt i Europas mest expansiva tillväxtområden. Här byggs nya verksamheter, nya stadsdelar växer fram och vi planerar för framtidens Enköping. I kommunen jobbar cirka 3 500 personer för att varje dag erbjuda välfärd och service till invånare, föreningar, företag och besökare.

Följ Enköpings kommun

Abonnera på våra pressmeddelanden. Endast mejladress behövs och den används bara här. Du kan avanmäla dig när som helst.

Senaste pressmeddelandena från Enköpings kommun

I vårt pressrum kan du läsa de senaste pressmeddelandena, få tillgång till pressmaterial och hitta kontaktinformation.

Besök vårt pressrum