Tukan förlag/Bokförlaget NoNa

Årets psykologiska thriller

Dela

Laura Marshalls Vänförfrågan har jämförts med Kvinnan på tåget och Gone Girl. Nu kommer den på svenska.

”Du har fått en vänförfrågan från Maria Weston.

Meddelandet på Facebook gör Louise illamående. Maria Weston har varit försvunnen i över 25 år. Senast hon sågs var på festen för avgångsklasserna 1989. Allt tyder på att hon är död. I hela sitt vuxna liv har Louise känt att hon bär skulden till Marias mystiska försvinnande. Och nu är Maria tillbaka – eller? ”

Har du någon gång känt dig orolig över att någon oönskad person ska kontakta dig på Facebook? Tänk dig då att någon från gymnasiet som du trodde dog på en studentfest kontaktar dig. En person vars försvinnande du vet mer om än du någonsin vågat berätta.

När Louise efter lång tvekan klickar sig in på Marias Facebookprofil och godkänner hennes vänförfrågan börjar en mardröm. Gamla minnen väcks till liv. Den mörka hemlighet som Louise burit på i 25 år riskerar att avslöjas och ”Maria” är långt ifrån vänligt sinnad. Vänförfrågan är en omskakande psykologisk thriller som håller en fast till sista sidan. Vem känner inte igen sig i stressen över en oönskad vänförfrågan – även om man inte bär på en hemsk hemlighet. Det förflutna är inte begravt. Det förflutna kan hitta dig på Facebook.

Laura Marshallsdebutthriller Vänförfrågan har parkerat sig på den engelska topplistan sedan den utkom förra sommaren – och har hittills sålts i 300 000 exemplar! Det är en succé som jämförts med Paula Hawkins genombrott med Kvinnan på tåget.

Jag läste den i en sittning.”  – Marian Keyes

 

En högst oväntad vändning . . . Den här boken är ett självklart val för alla som gillade Kvinnan på tåget. – Independent

Måste slukas i ett svep!  –  Heat

 

Vass, aktuell och tät med en formidabel twist ... imponerande debut.  –  Sunday Mirror

 

Kontaktperson för läsex och mer info: Jiwar Roshan | Telefon: 031-10 20 25 | E-post: jiwar@tukanforlag.se
Titel: Vänförfrågan | Originalets titel: Friend Request | Författare: Laura Marshall
Översättare: Ingela Jernberg | ISBN: 9789188107732|   Utkommer: oktober | Antal sidor: 368
 
 

Nyckelord

Kontakter

Bilder

Om

Tukan förlag/Bokförlaget NoNa
Tukan förlag/Bokförlaget NoNa
Örlogsvägen 15
426 71 Västra Frölunda

031-10 20 25http://www.tukanforlag.se
Bokförlaget Nona
I den romerska mytologin finns en ödesgudinna vars uppgift är att spinna livets tråd. Hennes namn är Nona – ett passande namn på vårt förlag vars röda tråd är starka skildringar av fängslande livsöden. Vissa är sanna. Andra inte. De återges i såväl romaner som biografier och memoarer, men de är alla berättelser du bär med dig långt efter att boken är slut.

Följ Tukan förlag/Bokförlaget NoNa

Abonnera på våra pressmeddelanden. Endast mejladress behövs och den används bara här. Du kan avanmäla dig när som helst.

Senaste pressmeddelandena från Tukan förlag/Bokförlaget NoNa

I vårt pressrum kan du läsa de senaste pressmeddelandena, få tillgång till pressmaterial och hitta kontaktinformation.

Besök vårt pressrum