Swedish Country Bar

Årets största countryhelg när Karen Waldrup och Kris Kristofferson kommer till Stockholm

Dela

Helgen inleds med den store Kris Kristofferson på ett fullsatt Gröna Lund fredagen 7 juni och följs av Karen Waldrup på Patricia, Kajplats 19 den 8 juni Waldrup är en fantastisk countrysångerska med mer än 230 miljoner visningar på sociala medier som vi garanterat kommer få se och höra mycket av i framtiden. Hon kommer till Stockholm som final på en slutsåld europaturné. Kom på hennes meet & Greet 18.30 på däck. Vi lovar en härlig stund!

Karen Waldrup, född I New Orleans, låtskrivare, sångerska och flerfaldigt belönad för sin fantastiska röst och förmåga att fängsla sin publik med sin scennärvaro.

Karen har spenderat dem senaste åren på turné världen över och utfört tusentals shower från Tennessee till Dublin och är nu en viral sensation med sina videos på sociala medier med mer än 230 miljoner visningar.

Waldrups album JUSTIFIED släpptes i juli 2018 och tog sig direkt in på plats 26 på Billboards Country Album Sales Chart, hon landade på plats 14 på Billboard Heatseekers, plats 7 på Billboard Heatseekers South Central och på plats 44 på Billboard Independent Albums. 

Den första singeln från den plattan "Warm In Your Sunshine" landade på Top 100 på Billboard Country Chart i september 2017.

Waldrup vann nyligen 3 Nashville Independent Music Awards för bästa Live Country Performer, Best Video och Best Solo Female Country Artist och hon landade också en originalsång i filmen "Scales: Mermaids are Real". 

Karen var en av Nashville Rising Star finalist 2015 och fick tidigare GAC Top 25 Songwriter.

Här kommer en hälsning till oss från henne

https://www.mynewsdesk.com/se/servo-nova-stockholm-ab/videos/karen-waldrup-haelsar-er-alla-vaelkomna-till-hennes-spelning-paa-patricia-8-slash-6-43282 

VIP biljtter

https://www.eventbrite.com/e/swedish-country-bar-in-cooperation-wlady-patricia-vip-event-stockholm-sweden-tickets-59980877419

Plats: Patricia

Datum: 8 Juni

Insläpp: 18.00 spelningen börjar 21.00

Youtube: 

https://www.youtube.com/user/KarenWaldrupMusic

Nyckelord

Kontakter

Bilder

Länkar

Om

Swedish Country Bar
Swedish Country Bar
Brantingsgatan 52
115 35 Stockholm

0709 98 92 04

Med Swedish Country Bar flyttar känslan av Nashville till Stockholm! För alla som uppskattar Countrymusik skapas nu en scen med svenska och internationella countryartister i Stockholm. 
Swedish Country Bar drivs av Jenny Höijer och Tomas Lennberg. Som stora countryentusiaster vill de under opretentiösa former bjuda det främsta inom countrymusik med både Dj:s, ”Rising stars” och etablerade countryartister! En gång per månad presenterar Swedish Country Bar country i olika former och settings.

Följ Swedish Country Bar

Abonnera på våra pressmeddelanden. Endast mejladress behövs och den används bara här. Du kan avanmäla dig när som helst.

Senaste pressmeddelandena från Swedish Country Bar

I vårt pressrum kan du läsa de senaste pressmeddelandena, få tillgång till pressmaterial och hitta kontaktinformation.

Besök vårt pressrum