Svenska kyrkan

Ärkebiskopen programledare i Karlavagnen

Dela

Ärkebiskop Antje Jackelén är en av programledarna i årets upplaga av Karlavagnen Sommarkväll i Sveriges Radio P4. Måndagen den 26 juni kan lyssnarna samtala med ärkebiskopen om hur deras tro ser ut.

Den 26 juni är ärkebiskop Antje Jackelén programledare i Karlavagnen i P4.
 

– Vi har alla olika tankar och erfarenheter av tro, och att dela dessa är givande. I Sverige sägs det ibland att tro är något privat, men den påverkar ju hela livet. Tro är personlig snarare än privat, säger ärkebiskop Antje som är en av årets debutanter i programledarrollen.

Det är sjätte året i rad som Karlavagnen leds av ett antal kända svenskar som samtalar med lyssnarna om ämnen som programledarna själva valt och som är angelägna för dem. I år är det hela 27 programledare, varav 24 debutanter.

Karlavagnen Sommarkväll sänds i P4 från den 12 juni till och med den 18 augusti kl. 21.40-00.00. Programmen sänds direkt på Sveriges Radios webbplats och Sveriges Radio Play, men kan också höras i efterhand.

Läs mer på Sveriges Radios webbplats

Nyckelord

Bilder

Om

Svenska kyrkan
Svenska kyrkan
Kyrkokansliet
751 70 Uppsala

https://www.svenskakyrkan.se/

Följ Svenska kyrkan

Abonnera på våra pressmeddelanden.

Senaste pressmeddelandena från Svenska kyrkan

Nya avsnitt i ärkebiskopens podcast26.4.2018 08:58Pressmeddelande

En diplomat, en ledamot i Sametinget och en prisbelönt fotograf – det är några av vårens gäster i ärkebiskop Antje Jackeléns podcast "Prata till punkt med ärkebiskopen". Sammanlagt är sex avsnitt inplanerade i vår, det första släpps nu på måndag den 30 april. Det är ett samtal med Patrik Oksanen, journalist och politisk redaktör för Hudiksvalls Tidning, om digitala svärmar, Harmagedon och guldkalvar. Och om Rysslandspolitik och fake news.

I vårt pressrum kan du läsa de senaste pressmeddelandena, få tillgång till pressmaterial och hitta kontaktinformation.

Besök vårt pressrum