Arla

Arla lanserar superkrämiga yoghurtnyheter

Dela

Mättande och goda mellanmål står högt på önskelistan hos konsumenter och många är på jakt efter nya alternativ. Nu lanserar Arla fyra superkrämiga yoghurtnyheter som passar perfekt till sommarens mellanmål och frukostar.

När inspirationen tryter och sommarens nöjen lockar vill många ha något gott, snabbt och mättande. Då är en krämig yoghurt ett bra val – uppfriskande i värmen och enkelt att variera. Nya Arla® Grekisk yoghurt är tillverkad på traditionellt sätt men med en modern krämighet som känns len och fyllig.

Med smakerna naturell, jordgubb och citron finns en yoghurt för alla, enkel att avnjutas som den är eller tillsammans med säsongens frukter och bär i en bowl eller smoothie. Praktiska enkiloshinkar för naturell- och jordgubbssmakerna passar perfekt för frukost eller mellanmål hemma, medan citronyoghurten kommer i en behändig bägare att ha med sig på språng.

–    Unga konsumenter efterfrågar en yoghurt som både känns hälsosam och smakar gott, och många upplever att alternativen som finns idag är för sträva eller rinniga. För dem har vi tagit fram en riktigt krämig och len yoghurt som är lätt att variera med favorittillbehören eller äta precis som den är, säger Caroline Arentoft, Brand Manager Arla® Grekisk yoghurt.

Produkterna finns i butik från vecka 19, 2021. Rekommenderade cirkapriser:

  • Arla® Grekisk yoghurt naturell 10 %: 27,90 kr för 1000g
  • Arla® Grekisk yoghurt naturell 0 %: 27,90 kr för 1000g
  • Arla® Grekisk yoghurt jordgubb 0 %: 29,90 kr för 1000g
  • Arla® Grekisk yoghurt citron 0 %: 9,95 kr för 200g

Sedan tidigare finns Arla® Grekisk yoghurt naturell med müsli (rek cirkapris 13,95 kr, 188g) som nu får en ny design.

 

För mer information, högupplösta bilder och produktprover, kontakta:
Linda Kirsebom, linda.kirsebom@prat.se     

Nyckelord

Kontakter

Bilder

Om

Arla
Arla
Rättarvägen 3
169 68 SOLNA

08−789 50 00https://www.arla.se/

Arla – böndernas eget mejeri 

Arla är ett internationellt mejeriföretag och en kooperativ förening som ägs av cirka 8 600 mjölkbönder i Sverige, Danmark, Tyskland, Storbritannien, Belgien, Luxemburg och Nederländerna. Med visionen att skapa framtiden inom mejeri för att sprida hälsa och inspiration i världen, helt naturligt, är Arla i Sverige hem åt varumärken som Arla Ko, Bregott, KESO och Pucko. Arla är världens största producent av ekologiska mejeriprodukter och en av de starkaste aktörerna i den internationella mejerivärlden. Arlas tolv mejerier i Sverige köper 100 procent förnybar el och alla egna tunga transporter är fossilfria.

 

Följ Arla

Abonnera på våra pressmeddelanden. Endast mejladress behövs och den används bara här. Du kan avanmäla dig när som helst.

Senaste pressmeddelandena från Arla

I vårt pressrum kan du läsa de senaste pressmeddelandena, få tillgång till pressmaterial och hitta kontaktinformation.

Besök vårt pressrum