Arla

Arla® Mild Kvarg får uppdaterad design och en ny somrig smak i portföljen

Dela
Nu uppdaterar Arla designen på sina Mild Kvarg-produkter och lanserar en ny fruktig smak till portföljen – Persika Passion. Alla produkter är proteinrika, har låg fetthalt och innehåller inget tillsatt socker. Den nya smaken Persika Passion och den uppdaterade produktdesignen finns i butik från och med vecka 19

Arla® Mild Kvarg är en krämig kvarg med ett högt proteininnehåll, låg fetthalt och helt utan tillsatt socker. För den som tränar mycket och vill ha ett högt proteinintag kan Arla® Mild Kvarg vara ett bra val. Produkterna kan ätas som de är, eller toppas med frukt, nötter, bär och liknande – och passar lika bra till frukost som till mellanmål eller i samband med träning. Nu finns Arla® Mild Kvarg i fem smaker med den senaste fruktiga nyheten Persika Passion. Hela produktportföljen får också en uppdaterad design.

"Vi ville uppdatera designen på produkterna i Mild Kvarg-portföljen för en mer enhetlig och modern känsla som tilltalar konsumenterna, men med samma proteinrika och goda innehåll. Den nya smaken Persika Passion är vi riktigt stolta över! Det är en fruktig och fräsch smak som blivit allt mer populär och som vi ser ökad efterfrågan av", säger Caroline Arentoft, Brand Manager, Arla Sverige.

Sedan tidigare finns smakerna Naturell, Vanilj, Blåbär och Hallon i portföljen Arla® Mild Kvarg. Produkterna har ett högt proteininnehåll på mellan 9,5–11 g per 100 g, låg fetthalt (0,2 %), är fria från tillsatt socker och laktosfria.

Arla® Mild Kvarg Persika Passion finns i butik från vecka 19.

Nyckelord

Kontakter

För mer information, kontakta:
Caroline Arentoft, Brand Manager, Arla Sverige
caare@arlafoods.com

Bilder

Om

Arla
Arla
Rättarvägen 3
169 68 SOLNA

08−789 50 00https://www.arla.se/

Arla – böndernas eget mejeri 

Arla är ett internationellt mejeriföretag och en kooperativ förening som ägs av cirka 8 500 mjölkbönder i Sverige, Danmark, Tyskland, Storbritannien, Belgien, Luxemburg och Nederländerna. Med visionen att skapa framtiden inom mejeri för att sprida hälsa och inspiration i världen, helt naturligt, är Arla i Sverige hem åt varumärken som Arla Ko, Bregott, KESO och Pucko. Arla är världens största producent av ekologiska mejeriprodukter och en av de starkaste aktörerna i den internationella mejerivärlden. Arlas tolv mejerier i Sverige köper 100 procent förnybar el och alla egna tunga transporter är fossilfria.

 

Följ Arla

Abonnera på våra pressmeddelanden. Endast mejladress behövs och den används bara här. Du kan avanmäla dig när som helst.

Senaste pressmeddelandena från Arla

Finalisterna utsedda till Årets Guldstjärna i Arla Guldko 202321.2.2023 09:00:00 CET | Pressmeddelande

Foodix med mikroinlärning för offentliga måltider, Trelleborgs kommuns foodtruck som serverar skolmåltider utomhus och SkolmatSverige, ett webbaserat enkätverktyg för skolor, är de tre finalisterna som nominerats till specialpriset Årets Guldstjärna i tävlingen Arla Guldko 2023. Alla bidrar på olika sätt till att utveckla det offentliga köket. Vem som tilldelas priset avgörs vid finalen den 8 maj 2023.

I vårt pressrum kan du läsa de senaste pressmeddelandena, få tillgång till pressmaterial och hitta kontaktinformation.

Besök vårt pressrum