Åklagarmyndigheten

Artist misstänkt för misshandel omhäktad

Dela

Den artist som sedan fredag den 5 juli är häktad på sannolika skäl misstänkt för misshandel är fortsatt häktad. Det beslutade Stockholms tingsrätt i dag.

- Tingsrätten har beslutat att artisten ska vara fortsatt häktad på grund av flyktfara. Åtal ska vara väckt den 25 juli klockan 11.00. Nu får vi tid att slutföra utredningen, säger förundersökningsledare, kammaråklagare Daniel Suneson.

Tingsrätten beslutade senare på fredagens eftermiddag att även omhäkta de andra två misstänkta i ärendet.

Målnummer Stockholms tingsrätt B 9283-19

Åklagaren har inte möjlighet att vara tillgänglig för media under dagen. När ny information finns att lämna görs det via pressmeddelande.

För generella frågor om svenska häkten, kontakta Kriminalvårdens presstjänst 011-496 31 00. Kriminalvården kan däremot inte, enligt svensk lag, svara på frågor som rör enskild person. 
  

Presstjänsten
010-562 50 20

Nyckelord

Om

Åklagarmyndigheten
Åklagarmyndighetenhttps://www.aklagare.se/

Åklagaren utgör en viktig länk i rättskedjan – polis, åklagare, domstol och kriminalvård. Det är åklagaren som inom lagens ram avgör om åtal ska väckas. Det är också åklagaren som leder förundersökningen och för statens talan i domstolen. Åklagarmyndigheten ska bidra till att brottsligheten minskar och människors trygghet ökar genom att se till att de som begår brott ställs till ansvar för sina handlingar och att detta sker på ett effektivt och rättssäkert sätt.

Följ Åklagarmyndigheten

Abonnera på våra pressmeddelanden. Endast mejladress behövs och den används bara här. Du kan avanmäla dig när som helst.

Senaste pressmeddelandena från Åklagarmyndigheten

I vårt pressrum kan du läsa de senaste pressmeddelandena, få tillgång till pressmaterial och hitta kontaktinformation.

Besök vårt pressrum