Bingolotto

Arvingarna ersätter E-Type under Bingolottos påskbingo på söndag 

Dela

På påskdagen sänds Bingolottos Påskbingo i TV4 med Lotta Engberg som programledare. E-Type kommer tyvärr inte, som tidigare annonserat, att medverka på söndag.

- Normalt skulle inte 10 vilda hästar stoppa mig från att resa till ”Götelaborg” och vara med i Bingolotto, men nu gör en lätt förkylning att jag får stanna hemma och heja från TV-soffan. Världen är ur led. Men ser fram emot att vara med senare i år. Glad påsk och skål Bingolotto och Sverige!, säger Martin ”E-Type” Eriksson.

E-Type ersätts av Arvingarna som nyligen belönades med en Grammis tidigare i år.

Övriga artister och gäster på scen, i soffan och via länk är Eric Saade, Babben Larsson, Amanda Örtenhag, humorduon Ling och Östling 

BingoLottos Påskspecial sänds i TV4, 12 kl. 18.00 i TV4

För mer information kontakta:
John Sarafian, PR-ansvarig, Bingolotto
john@sarafian@warnerbrosic.com
0733-608480

Nyckelord

Kontakter

Bilder

Om

Bingolotto
BingolottoOm Folkspel

Folkspel är föreningslivets eget spelbolag med ett enda syfte; att generera pengar till Sveriges föreningsliv. Med produkterna BingoLotto, Sverigelotten och BingoLottos Julkalender har Folkspel sedan starten 1991 genererat 16 miljarder kronor till föreningarna inom de 70 riksorganisationer som är medlemmar.

Följ Bingolotto

Abonnera på våra pressmeddelanden. Endast mejladress behövs och den används bara här. Du kan avanmäla dig när som helst.

Senaste pressmeddelandena från Bingolotto

I vårt pressrum kan du läsa de senaste pressmeddelandena, få tillgång till pressmaterial och hitta kontaktinformation.

Besök vårt pressrum