Bingolotto

Arvingarna gästar BingoLotto

Dela

På söndag gästas BingoLotto av ena riktiga legendarer i BingoLotto-kretsar – Arvingarna besöker programmet. Dessutom gästar Monia Sjöström, känd från dansbandet Grönwalls. Husbandet leds av Mattias Bylund.

Arvingarna och Monia Sjöberg

Arvingarna har uppträtt i BingoLotto under ett otal tillfällen genom åren och första gången redan den 8 februari 1992, blott 15 sändningar in i BingoLottos historia, Sedan dess har Arvingarna släppt 18 skivor och nästa år firar de 30 år tillsammans. Alldeles nyligen såg vi även sångaren Casper Janebrink kamma hem tävlingen Stjärnornas stjärna i TV4. På söndag ser vi dem återigen i BingoLotto. 

Sångerskan Monia Sjöström har tidigare sjungit med dansbandet Grönwalls, som hon själv var med att starta i början av 90-talet. 1992 vann bandet svenska dansbandsmästerskapen och 1997 deltog Monia själv i Melodifestivalen 1997 och slutade på elfte plats. I februari 1999 korades hon till Sveriges bästa dansbandsröst i dansbandstidningen Får jag lov.

Programledare är Lotta Engberg och husbandet leds av Mattias Bylund. 

BingoLotto – Söndag 20 maj kl. 18 i TV4.

Nyckelord

Kontakter

Bilder

Om

Bingolotto
BingolottoOm Folkspel

Folkspel är föreningslivets eget spelbolag med ett enda syfte; att generera pengar till Sveriges föreningsliv. Med produkterna BingoLotto, Sverigelotten och BingoLottos Julkalender har Folkspel sedan starten 1991 genererat 16 miljarder kronor till föreningarna inom de 70 riksorganisationer som är medlemmar.

Följ Bingolotto

Abonnera på våra pressmeddelanden. Endast mejladress behövs och den används bara här. Du kan avanmäla dig när som helst.

Senaste pressmeddelandena från Bingolotto

I vårt pressrum kan du läsa de senaste pressmeddelandena, få tillgång till pressmaterial och hitta kontaktinformation.

Besök vårt pressrum