Socialdemokraterna

Åsa Westlund ny gruppledare i finansutskottet

Dela

Åsa Westlund, ledamot från Stockholms län, valdes idag på Socialdemokratiska riksdagsgruppens möte till gruppledare i Finansutskottet. Åsa Westlund har fram till idag varit gruppledare och ordförande för EU-nämnden.

  • Jag är glad och ödmjuk inför uppdraget. Vi lever fortfarande i en pandemi, med de svårigheter det medför. Men med den budget som regeringen nu lagt fram skapas också möjligheter till fler jobb, bättre välfärd och grön omställning. Jag ser fram emot att arbeta med det på plats, säger Åsa Westlund

Presskontakt; 08-7002683, press@socialdemokraterna.se 

Om

Socialdemokraterna
Sveavägen 68
105 60 Stockholm

08-700 26 83http://www.socialdemokraterna.se

Vi vill se ett starkare samhälle med mer resurser till skolan och sjukvården, högre pensioner och en kompromisslös kamp mot brotten och dess orsaker. Så bygger vi ett tryggare Sverige.

Följ Socialdemokraterna

Abonnera på våra pressmeddelanden. Endast mejladress behövs och den används bara här. Du kan avanmäla dig när som helst.

Senaste pressmeddelandena från Socialdemokraterna

2020 års Anna Lindh pris går till den pakistanska människorättsjuristen Mary James Gill24.8.2020 10:46:01 CESTPressmeddelande

Anna Lindhs minnesfond vill i år uppmärksamma en eldsjäl som arbetar för att stärka arbetsvillkoren för sanitetsarbetare och andra marginaliserade grupper. Årets Anna Lindh pris går till människorättsjuristen Mary James Gill som genom sitt outtröttliga arbete har bidragit till ökad säkerhet och värdighet för latrintömmare och andra sanitetsarbetare i Pakistan.

I vårt pressrum kan du läsa de senaste pressmeddelandena, få tillgång till pressmaterial och hitta kontaktinformation.

Besök vårt pressrum