Business Wire

Ascom utses till årets företag av Frost & Sullivan för sin fortsatta dominans på företagsmarknaden för trådlös telefoni

Dela

Ascom Wireless Solutions får utmärkelsen Global Company of the Year 2016 baserat på tillväxtkonsulterna Frost & Sullivans senaste analys av företagsmarknaden för trådlös telefoni. Tack vare sin starka vilja att tillgodose kundernas ouppfyllda behov, en genomgående tillämpning av bästa praxis och ett mångsidigt och innovativt utbud med fokus på viktiga utvecklingstrender och kundbehov har Ascom nu 22 procent av marknadens totala intäkter.

Denna Smart News-version använder multimedia. Se den fulla versionen här: http://www.businesswire.com/news/home/20161019005060/sv/

(Grafisk: Business Wire)

(Grafisk: Business Wire)

Ascom har erbjudit lösningar för kundernas framväxande krav på mobilitet genom ett målinriktat innovationsarbete inom både traditionell och ny trådlös teknik, bland annat traditionell personsökning, DECT, VoWiFi och mobiltelefoni. Det finns många exempel på hur Ascom har gett sina kunder bättre förutsättningar för kommunikation och mobilitet:

  • Fortsatt utveckling av IP-DECT med bättre säkerhet, maximal skalbarhet och ökad kapacitet för upp till 100 000 användare.
  • Integration av avancerade personliga larmfunktioner i trådlösa handenheter för att öka säkerheten för ensamarbetande, t.ex. larmknappar och automatisk utlösning av larm vid fall och utebliven rörelse.
  • Utveckling av första generationen handenheter med stöd för 802.11n-standarden.
  • Utveckling av Ascom d81, en av de mest robusta DECT-handenheterna i branschen samt den säkerhetsanpassade Ascom d81Ex som är utvecklad för användning i miljöer med explosionsrisk.
  • Utveckling av Unite Messaging Suite™, Ascoms middleware-plattform som låter kundernas verksamhetskritiska system integreras med mobil kommunikation.
  • Utveckling av Unite Axess för smartphone, en kommunikationsapp särskilt för hälso- och sjukvården.
  • Lansering av Ascom Myco™, en revolutionerande androidtelefon för VoWiFi+3G som är specialdesignad för vårdpersonal.
  • Nästa generation Ascom Myco (DECT + Wi-Fi), som planeras till 2017 och kommer att kombinera den överlägsna talkvaliteten hos DECT med den höga datagenomströmningen hos bredbandsapplikationer över Wi-Fi.

"Ascom insåg tidigt behovet av att utveckla processer och verktyg som ger reproducerbara utfall. De identifierade de gemensamma egenskaperna hos väl fungerande trådlösa telefonisystem och gjorde sedan nödvändig dokumentation, material för bästa praxis och diagnostiska verktyg tillgängliga för ett omfattande ekosystem av kanalpartner, personer och institutioner", förklarar Alaa Saayed, som är huvudanalytiker hos Frost & Sullivan. "Särskilt för hälso- och sjukvården erbjuder Ascom många olika former av utbildning, bland annat instruktörsledda kurser, e-learning i egen takt, omfattande användarmanualer och snabbvägledningar."

Ascom har under åren haft betydande framgångar mätt i totala intäkter, försäljningsökning, rörelsemarginal och andra viktiga finansiella nyckeltal. Divisionen Wireless Solutions står för 74 procent av gruppens verksamhet och har alltid varit lönsam. I Nordamerika bidrog Wireless Solutions-divisionen till tvåsiffrig tillväxt för Ascom 2015 både med avseende på inkommande order och intäkt. I Europa fortsätter Ascom uppfylla tillväxtmålen, i synnerhet i Tyskland och Schweiz, och växer kontinuerligt i Asien-Stillahavsområdet och Latinamerika.

Kundupplevelsen med Ascom är bland de bästa i branschen . Många organisationer inom olika områden, bland annat sjukhus, vårdinstitutioner, tillverkningsanläggningar och detaljhandlare, rapporterar att Ascom hanterar deras unika behov och begränsningar genom en hög specialanpassning vid implementeringen av lösningar.

"Dessutom förser Ascom Wireless Solutions kunderna med ett antal olika verktyg för att lösa eventuella nya krav eller problem", noterar Alaa Saayed. ”Ascom Technical Service erbjuder återförsäljare och kunder ett brett urval av tjänster, bland annat teknisk support, teknisk utbildning, systemanalys, teknisk kundservice på plats, produktreparation och serviceavtal. Professionella tjänster kan specialanpassas till kundspecifika behov."

Ascom är välkänt som varumärke och ett begrepp hos organisationer med behov av mobila lösningar. I dagsläget kommer 60 procent av Wireless Solutions nettoomsättning från hälso- och sjukvården, och Ascom har som mål att vara den ledande IKT-leverantören för hälso- och sjukvården 2020. Frost & Sullivan tilldelar Ascom utmärkelsen Global Company of the Year 2016 för företagets starka övergripande tillväxt och visionära ledarskap.

Frost & Sullivan delar varje år ut denna utmärkelse till det företag som har lyckats bäst med att utveckla och genomföra en stark tillväxtstrategi. Mottagaren av utmärkelsen har visat styrka när det gäller innovation av produkter och teknik, ledarskap inom kundvärde och snabb respons på marknadsbehov. Utmärkelsen bygger på en bedömning av hur växande företags bästa praxis ger dem förutsättningar för framtida tillväxt.

Frost & Sullivan Best Practices Award tilldelas företag inom många olika regionala och globala marknader som visar enastående prestationer inom områden som ledarskap, teknisk innovation, kundservice och produktutveckling. Industrianalytiker jämför marknadsdeltagare och mäter resultaten genom djupintervjuer, analyser och omfattande sekundärforskning.

Om Frost & Sullivan

Tillväxtkonsulterna Frost & Sullivan samarbetar med klienter för att främja visionär innovation för globala utmaningar kopplade till tillväxtmöjligheter som kan innebära framgång eller undergång för dagens marknadsaktörer.

Frost & Sullivans partnerskap för tillväxt ger stöd för klienter genom att analysera dessa möjligheter i ljuset av två viktiga drivkrafter för visionär innovation: en modell för integrerat värde och en infrastruktur för partnerskap.

  • Modellen för integrerat värde stödjer klienterna genom alla faser av deras resa mot visionär innovation: forskning, analys, strategi, vision, innovation och implementering.
  • Infrastrukturen för partnerskap är helt unik. Den ger de nödvändiga förutsättningarna för visionär innovation baserad på förutsättningslös forskning, branschtäckning och bästa karriärpraxis, med stöd från Frost & Sullivans mer än 40 kontor över hela världen.

Frost & Sullivan har utvecklat tillväxtstrategier i över 50 år för Global 1000-företag, framväxande företag, offentliga sektorn och investerare. Är din organisation redo för nästa stora våg av sammanslagningar, omstörtande ny teknik, ökad konkurrens, megatrender, banbrytande bästa praxis, förändrad kunddynamik och framväxande ekonomier?

Kontakta oss: Starta diskussionen

Gå med: Gå med i vår community

Prenumerera: Nyhetsbrev om "nästa stora händelse"

Registrera dig: Få tillgång till visionär innovation

Om Ascom

Ascom är en global leverantör av lösningar med fokus på IKT för hälso- och sjukvården och mobila lösningar för arbetsflöden. Ascoms vision är att överbrygga informationsklyftor och göra bästa möjliga beslutsunderlag tillgängliga – oberoende av tid och plats. Ascoms mission är att erbjuda verksamhetskritiska realtidslösningar för miljöer som kräver omfattande mobilitet, specialanpassade lösningar och hög tidsprecision. Bolagets unika produkter och lösningar och dess mjukvaruarkitektur gör det möjligt att integrera mobila enheter och lösningar som ger flexibla och effektiva arbetsflöden inom hälso- och sjukvården, industrin, säkerhetssektorn och detaljhandeln.

Ascom har sitt huvudkontor i Baar i Schweiz, dotterbolag i 15 länder och cirka 1 300 anställda världen över. Ascom (ASCN) är noterad på SIX Swiss Exchange i Zürich. För mer information om Ascom – www.ascom.se.

Contact information

Ascom Wireless Solutions
Roel Ottink
Telefon: +46 702 13 62 73
E-post: roel.ottink@ascom.com
eller
Frost & Sullivan
Chiara Carella
Tel: +44 (0) 207 343 8314
Fax: 210 348 1003
E-post: chiara.carella@frost.com

Om

Business Wire
Business WireFölj Business Wire

Abonnera på våra pressmeddelanden.

Senaste pressmeddelandena från Business Wire

Dropbox erbjuder kraftfulla företagsklassade verktyg till enskilda användare genom Dropbox Professional17.10.2017 16:00Pressmeddelande

Dropbox lanserar idag Dropbox Professional, en ny produkt som introducerar företagsklassade verktyg till enskilda användare som vill lagra, dela och spåra arbete från en enda säker plats. Detta pressmeddelande använder multimedia. Se den fullständiga versionen här: http://www.businesswire.com/news/home/20171017006404/sv/ Dropbox Professional är utformat för att tillgodose behoven hos frilansare – en redan stor grupp som förväntas växa till 47,6 miljoner år 2022 [1]. Det nya erbjudandet för samman de mest populära lösningarna för lagring, delning och support från Dropbox med nya sätt att presentera arbetet så att användaren kan visa upp sin kreativitet på bästa möjliga sätt. ”Arbetet blir mer flytande efterhand som omfattningen av de projekt som frilansare kan åta sig växer” säger Todd Jackson, produktchef på Dropbox. ”

Den ekonomiska effekten av Nord Stream 2 – analys av Arthur D. Little4.10.2017 07:00Pressmeddelande

En nyligen genomförd studie av Arthur D. Little (ADL) – “The economic impact on Europe of the Nord Stream 2 Project” – analyserar de ekonomiska konsekvenserna för EU av det pågående projektet att anlägga två nya rörledningar från Ryssland till Tyskland. Studien uppskattar att det totala värdet av rörledningarna uppgår till €5,15 miljarder. Det kommer att skapa 31,000 heltidsarbeten inom EU över de 5 år som projektet pågår. Dessa omfattar flera industrisektorer. BNP ökar med €2,25 miljarder. Det totala ekonomiska bidraget till Sveriges ekonomi från Nord Stream 2 uppgår till €300 miljoner (SEK 2,7 miljarder). Detta 1,700 heltidsarbeten i Sverige över fem års tid och ökar Sveriges BNP med €160 miljoner (SEK 1,5 miljarder). Nord Stream 2 är ett stort infrastrukturprojekt för naturgastransport genom Östersjön som kommer att öka transportkapaciteten till Europa med 55 milja

Londons Metropolitan Police Service väljer Box för molnbaserad innehållshantering för 50 000 medarbetare5.9.2017 09:00Pressmeddelande

Box, Inc. (NYSE: BOX), en ledande aktör inom molnbaserad innehållshantering, meddelade idag att Londons Metropolitan Police Service (the Met) går över till Box. Polismyndigheten, som har Greater London med 8,6 miljoner invånare som arbetsområde, kommer ha upp till 50 000 användare inom hela organisationen för molnbaserad innehållshantering som ett steg på vägen mot digitalt polisarbete. – Det är mitt jobb att leverera digital omvandling på the Met och förse våra chefer och medarbetare med den bästa tekniken för att förbättra servicen och brottsbekämpningen i. Genom att välja Box omvandlar vi hur vi alla får åtkomst till innehåll, vilket gör oss mycket mer effektiva, något som är av allra största vikt i arbetet med brottsbekämpning, säger Angus McCallum, Chief Information Officer på the Met. – The Met är den största polisstyrkan i Storbritannien. Genom att välja Box ger the M

Nu ännu enklare att hitta rätt däck! Mcdackonline.com – nya funktioner och modern design, optimerad för mobil visning4.9.2017 15:27Pressmeddelande

Mcdackonline.com har genomgått en “ansiktslyftning” samtidigt som sökfunktion och produktsortiment utvidgats. Den nya utseendet på webbplatsen ger bättre överblick och erbjuder dessutom nya användarvänliga funktioner som gör köp online hos Mcdackonline.com ännu bekvämare. Eftersom allt fler besökare använder mobila enheter när de handlar på motorcykeldäck, (som drivs av Europas största webbutik för däck, Delticom), så är den uppdaterade sidan responsivt utformad och därför optimerad för visning på smartphones och surfplattor. Responsivt utformade webbsidor anpassar sig automatiskt till storleken på aktuell skärm, så att hela innehållet ses tydligt också på mindre skärmar. Det är nu väldigt enkelt att söka efter passande motorcykeldäck. Du hittar nu ett urval tillåtna fram- och bakdäck direkt i sökfönstret genom att antingen filtrera på däckdimension eller – och det är alldeles nytt – motor

Idag lanserar tech21 sin nya kollektion av mobilskydd designade för Samsung Galaxy Note8.23.8.2017 17:31Pressmeddelande

Tech21 lanserar idag en ny kollektion mobilskal och skärmskydd för Samsung Galaxy Note8. Mobilskydden är utformade av unika och patenterade material för att garantera det mest effektiva fallskyddet på marknaden. Denna Smart News-version använder multimedia. Se den fulla versionen här: http://www.businesswire.com/news/home/20170823005890/sv/ Evo Tactical for Samsung Galaxy Note8 (Foto: Business Wire) Tech21s produkter är alla designade för att skydda, fall efter fall. För att på bästa sätt göra detta, använder tech21 vetenskapligt testade material som alla genomgår rigorösa tester framtagna i samarbete med National Physical Laboratory (NPL). Tech21s mobilskydd falltestas 20 gånger för att säkerställa hållbarhet och långvarigt skydd mot de många olika smällarna och tappen mobilen är med om varje dag. Den nya serien av produkter innehåller:

Improve Digital förbättrar målinriktningen för videoannonser med geografiskt baserad teknik från Digital Element14.8.2017 07:00Pressmeddelande

Digital Element, den ledande leverantören av system för IP-baserad geografisk lokalisering, meddelade idag att Improve Digital, en heltäckande marknadsföringsplattform för utgivare, innehållsleverantörer och sändningsföretag, har valt NetAcuity Edge som system för geografiskt riktad marknadsföring Företagets kunder kan därmed visa rätt annonser, för rätt mottagargrupp, på rätt plats. Tekniken från Digital Element har integrerats i 360 Polaris som är Improve Digitals tekniska full stack-plattform för intäktsgenerering. Plattformen riktar sig till leverantörer av innehåll för video, webb och mobil. Den här programbaserade annonslösningen integrerar en premiumannonsserver plus en plattform på leverantörssidan. Systemet hjälper leverantörer att maximera intäkterna på ett helt transparent sätt. Improve Digital har över 250 mediapartners, och samarbetar med ledande företag inklusive H

I vårt pressrum kan du läsa de senaste pressmeddelandena, få tillgång till pressmaterial och hitta kontaktinformation.

Besök vårt pressrum