Business Wire

Ascom utses till årets företag av Frost & Sullivan för sin fortsatta dominans på företagsmarknaden för trådlös telefoni

20.10.2016 06:00 | Business Wire

Dela

Ascom Wireless Solutions får utmärkelsen Global Company of the Year 2016 baserat på tillväxtkonsulterna Frost & Sullivans senaste analys av företagsmarknaden för trådlös telefoni. Tack vare sin starka vilja att tillgodose kundernas ouppfyllda behov, en genomgående tillämpning av bästa praxis och ett mångsidigt och innovativt utbud med fokus på viktiga utvecklingstrender och kundbehov har Ascom nu 22 procent av marknadens totala intäkter.

Denna Smart News-version använder multimedia. Se den fulla versionen här: http://www.businesswire.com/news/home/20161019005060/sv/

(Grafisk: Business Wire)

(Grafisk: Business Wire)

Ascom har erbjudit lösningar för kundernas framväxande krav på mobilitet genom ett målinriktat innovationsarbete inom både traditionell och ny trådlös teknik, bland annat traditionell personsökning, DECT, VoWiFi och mobiltelefoni. Det finns många exempel på hur Ascom har gett sina kunder bättre förutsättningar för kommunikation och mobilitet:

  • Fortsatt utveckling av IP-DECT med bättre säkerhet, maximal skalbarhet och ökad kapacitet för upp till 100 000 användare.
  • Integration av avancerade personliga larmfunktioner i trådlösa handenheter för att öka säkerheten för ensamarbetande, t.ex. larmknappar och automatisk utlösning av larm vid fall och utebliven rörelse.
  • Utveckling av första generationen handenheter med stöd för 802.11n-standarden.
  • Utveckling av Ascom d81, en av de mest robusta DECT-handenheterna i branschen samt den säkerhetsanpassade Ascom d81Ex som är utvecklad för användning i miljöer med explosionsrisk.
  • Utveckling av Unite Messaging Suite™, Ascoms middleware-plattform som låter kundernas verksamhetskritiska system integreras med mobil kommunikation.
  • Utveckling av Unite Axess för smartphone, en kommunikationsapp särskilt för hälso- och sjukvården.
  • Lansering av Ascom Myco™, en revolutionerande androidtelefon för VoWiFi+3G som är specialdesignad för vårdpersonal.
  • Nästa generation Ascom Myco (DECT + Wi-Fi), som planeras till 2017 och kommer att kombinera den överlägsna talkvaliteten hos DECT med den höga datagenomströmningen hos bredbandsapplikationer över Wi-Fi.

"Ascom insåg tidigt behovet av att utveckla processer och verktyg som ger reproducerbara utfall. De identifierade de gemensamma egenskaperna hos väl fungerande trådlösa telefonisystem och gjorde sedan nödvändig dokumentation, material för bästa praxis och diagnostiska verktyg tillgängliga för ett omfattande ekosystem av kanalpartner, personer och institutioner", förklarar Alaa Saayed, som är huvudanalytiker hos Frost & Sullivan. "Särskilt för hälso- och sjukvården erbjuder Ascom många olika former av utbildning, bland annat instruktörsledda kurser, e-learning i egen takt, omfattande användarmanualer och snabbvägledningar."

Ascom har under åren haft betydande framgångar mätt i totala intäkter, försäljningsökning, rörelsemarginal och andra viktiga finansiella nyckeltal. Divisionen Wireless Solutions står för 74 procent av gruppens verksamhet och har alltid varit lönsam. I Nordamerika bidrog Wireless Solutions-divisionen till tvåsiffrig tillväxt för Ascom 2015 både med avseende på inkommande order och intäkt. I Europa fortsätter Ascom uppfylla tillväxtmålen, i synnerhet i Tyskland och Schweiz, och växer kontinuerligt i Asien-Stillahavsområdet och Latinamerika.

Kundupplevelsen med Ascom är bland de bästa i branschen . Många organisationer inom olika områden, bland annat sjukhus, vårdinstitutioner, tillverkningsanläggningar och detaljhandlare, rapporterar att Ascom hanterar deras unika behov och begränsningar genom en hög specialanpassning vid implementeringen av lösningar.

"Dessutom förser Ascom Wireless Solutions kunderna med ett antal olika verktyg för att lösa eventuella nya krav eller problem", noterar Alaa Saayed. ”Ascom Technical Service erbjuder återförsäljare och kunder ett brett urval av tjänster, bland annat teknisk support, teknisk utbildning, systemanalys, teknisk kundservice på plats, produktreparation och serviceavtal. Professionella tjänster kan specialanpassas till kundspecifika behov."

Ascom är välkänt som varumärke och ett begrepp hos organisationer med behov av mobila lösningar. I dagsläget kommer 60 procent av Wireless Solutions nettoomsättning från hälso- och sjukvården, och Ascom har som mål att vara den ledande IKT-leverantören för hälso- och sjukvården 2020. Frost & Sullivan tilldelar Ascom utmärkelsen Global Company of the Year 2016 för företagets starka övergripande tillväxt och visionära ledarskap.

Frost & Sullivan delar varje år ut denna utmärkelse till det företag som har lyckats bäst med att utveckla och genomföra en stark tillväxtstrategi. Mottagaren av utmärkelsen har visat styrka när det gäller innovation av produkter och teknik, ledarskap inom kundvärde och snabb respons på marknadsbehov. Utmärkelsen bygger på en bedömning av hur växande företags bästa praxis ger dem förutsättningar för framtida tillväxt.

Frost & Sullivan Best Practices Award tilldelas företag inom många olika regionala och globala marknader som visar enastående prestationer inom områden som ledarskap, teknisk innovation, kundservice och produktutveckling. Industrianalytiker jämför marknadsdeltagare och mäter resultaten genom djupintervjuer, analyser och omfattande sekundärforskning.

Om Frost & Sullivan

Tillväxtkonsulterna Frost & Sullivan samarbetar med klienter för att främja visionär innovation för globala utmaningar kopplade till tillväxtmöjligheter som kan innebära framgång eller undergång för dagens marknadsaktörer.

Frost & Sullivans partnerskap för tillväxt ger stöd för klienter genom att analysera dessa möjligheter i ljuset av två viktiga drivkrafter för visionär innovation: en modell för integrerat värde och en infrastruktur för partnerskap.

  • Modellen för integrerat värde stödjer klienterna genom alla faser av deras resa mot visionär innovation: forskning, analys, strategi, vision, innovation och implementering.
  • Infrastrukturen för partnerskap är helt unik. Den ger de nödvändiga förutsättningarna för visionär innovation baserad på förutsättningslös forskning, branschtäckning och bästa karriärpraxis, med stöd från Frost & Sullivans mer än 40 kontor över hela världen.

Frost & Sullivan har utvecklat tillväxtstrategier i över 50 år för Global 1000-företag, framväxande företag, offentliga sektorn och investerare. Är din organisation redo för nästa stora våg av sammanslagningar, omstörtande ny teknik, ökad konkurrens, megatrender, banbrytande bästa praxis, förändrad kunddynamik och framväxande ekonomier?

Kontakta oss: Starta diskussionen

Gå med: Gå med i vår community

Prenumerera: Nyhetsbrev om "nästa stora händelse"

Registrera dig: Få tillgång till visionär innovation

Om Ascom

Ascom är en global leverantör av lösningar med fokus på IKT för hälso- och sjukvården och mobila lösningar för arbetsflöden. Ascoms vision är att överbrygga informationsklyftor och göra bästa möjliga beslutsunderlag tillgängliga – oberoende av tid och plats. Ascoms mission är att erbjuda verksamhetskritiska realtidslösningar för miljöer som kräver omfattande mobilitet, specialanpassade lösningar och hög tidsprecision. Bolagets unika produkter och lösningar och dess mjukvaruarkitektur gör det möjligt att integrera mobila enheter och lösningar som ger flexibla och effektiva arbetsflöden inom hälso- och sjukvården, industrin, säkerhetssektorn och detaljhandeln.

Ascom har sitt huvudkontor i Baar i Schweiz, dotterbolag i 15 länder och cirka 1 300 anställda världen över. Ascom (ASCN) är noterad på SIX Swiss Exchange i Zürich. För mer information om Ascom – www.ascom.se.

Contact information

Ascom Wireless Solutions
Roel Ottink
Telefon: +46 702 13 62 73
E-post: roel.ottink@ascom.com
eller
Frost & Sullivan
Chiara Carella
Tel: +44 (0) 207 343 8314
Fax: 210 348 1003
E-post: chiara.carella@frost.com

Om

Business Wire
Business WireFölj Business Wire

Skriv in din e-postadress så får du ett mejl när vi har något nytt att berätta.

Senaste pressmeddelandena från Business Wire

Improve Digital förbättrar målinriktningen för videoannonser med geografiskt baserad teknik från Digital Element14.8.2017 07:00Pressmeddelande

Digital Element, den ledande leverantören av system för IP-baserad geografisk lokalisering, meddelade idag att Improve Digital, en heltäckande marknadsföringsplattform för utgivare, innehållsleverantörer och sändningsföretag, har valt NetAcuity Edge som system för geografiskt riktad marknadsföring Företagets kunder kan därmed visa rätt annonser, för rätt mottagargrupp, på rätt plats. Tekniken från Digital Element har integrerats i 360 Polaris som är Improve Digitals tekniska full stack-plattform för intäktsgenerering. Plattformen riktar sig till leverantörer av innehåll för video, webb och mobil. Den här programbaserade annonslösningen integrerar en premiumannonsserver plus en plattform på leverantörssidan. Systemet hjälper leverantörer att maximera intäkterna på ett helt transparent sätt. Improve Digital har över 250 mediapartners, och samarbetar med ledande företag inklusive H

Ny rapport från Arthur D. Little belyser möjligheter med 5G för telekomoperatörer10.7.2017 06:00Pressmeddelande

I sin senaste rapport “5G Deployment Models Are Crystallizing”, beskriver Arthur D. Little (ADL) telekomoperatörernas nya möjligheter att främja de affärsekosystem som möjliggörs av nästa generations mobila nätverk. Med de kraftiga ökningar i hastighet och bandbredd som 5G utlovar har tekniken potential att leverera en rad nya upplevelser för konsumenter, till exempel inom områden så som självkörande fordon, augmented reality och virtual reality. ADL har även kunnat konstatera att ett flertal industrier redan organiserar sig i ekosystem för att kollektivt dra nytta av 5G-uppkoppling och den tillhörande infrastrukturen, exempelvis i utrullningen av smarta städer och vid investeringar inom smart tillverkningsindustri (Industri 4.0). Medan 5G-standarden ännu inte fastställts belyser rapporten hur operatörer redan nu gör stora satsningar på det förväntade mobila landskapet. ADL har baserat

MyHeritage lanserar ny omfattande DNA-analys av etnisk härkomst6.6.2017 12:27Pressmeddelande

MyHeritage, den ledande globala destinationen för släktforskning och DNA-testning samt skaparna av den framgångsrika MyHeritage DNA-produkten, tillkännagav idag lanseringen av sin nya och förbättrade etnicitetsuppskattning. Den nya analysen, som utvecklats av företagets vetenskapsteam, ger MyHeritage DNA-kunder en procentbaserad uppskattning av deras etniska ursprung som täcker 42 etniska regioner, många tillgängliga enbart på MyHeritage. Detta utgör den mest omfattande rapporten av sitt slag som finns tillgänglig på marknaden. Denna fascinerande rapport ger användarna en mycket bättre förståelse för vem de är och var deras förfäder kom ifrån. Etnicitetsuppskattningen presenteras i ett originellt och engagerande format, vilket gör det inte bara intressant men också roligt att titta på och dela. Denna Smart News-version använder multimedia. Se den fulla versionen här: http://www.businesswire

Ge dig ut på nya äventyr med Mcdackonline.com, Metzeler och Motorrad & Reisen31.5.2017 11:26Pressmeddelande

Solsken och lediga dagar: den perfekta kombinationen för motorcykelåkare. Innan du sätter dig på motorcykeln och ger dig ut på vägarna under de kommande sommarmånaderna har Mcdackonline.com samlat ett par bra tips – från motorcyklister till motorcyklister, för vid Touring-tävlingen förra året uppmanade Mcdackonline.com, Metzeler und Motorrad & Reisen deltagarna att beskriva sina vackraste motorcykelturer 2016. Många tusen kilometer genom hela Europa har deltagarna kört, till Norge, Luxemburg, Italien, Portugal och ännu längre – de bästa rekommendationerna för reseglada har Mcdackonline.com samlat här. Denna Smart News-version använder multimedia. Se den fulla versionen här: http://www.businesswire.com/news/home/20170531005751/sv/ Ge dig ut på nya äventyr med Mcdackonline.com, Metzeler och Motorrad & Reisen (Photo: Business Wire) Tur 1

International Women’s Forum samlar globala ledare i Stockholm för 2017 års World Cornerstone Conference10.5.2017 17:09Pressmeddelande

Den 17 maj hålls den 15:e årliga International Women’s Forum (IWF) World Cornerstone Conference i Stockholm som samlar över 700 kvinnliga ledare från 40 länder över hela världen för att diskutera världens mest akuta utmaningar. Årets tema, ”A More Sustainable World: Movements & Markets” (En mer hållbar värld: Rörelser och marknader), tittar på hållbarhet ur bredare synvinklar: miljömässiga, sociala och politiska samt effekterna av populism och nationalism, migration och cybersäkerhet. Konferensen är en unik samling av morgondagens globala ledare och påverkare, för att dela kunskap och diskutera dessa problem – och deras lösningar – ur ett globalt kvinnligt perspektiv. “This year’s cutting-edge Cornerstone Conference is remarkable in its relevance and depth of engagement on difficult and timely topics,” said IWF President & Merrill Lynch Managing Director, Teresa Wein

Codeta fullföljer en andra finansieringsrunda på €2.3m10.5.2017 06:16Pressmeddelande

Codeta.com, pionjär inom Live Casino-segmentet, har avslutat sin andra stora finansieringrunda, som ökar kassareserverna med 2,3 miljoner euro. Detta samtidigt som aktören fortsätter att utöka sin spelportfölj och iscensätter nya marknadsföringskampanjer. Finansieringsrundan har väckt stort intresse hos framträdande investerare från hela världen. Av det införskaffade kapitalet, så har Trention AB, som är listat på Nasdaq Stockholm, investerat €1m av dessa. Codeta kommer att använda den utökade kassan för att investera i nya produkter och ny teknik för att ta användarupplevelserna till en ny nivå, samt för att inleda nya, spännande marknadsföringskampanjer och utöka sitt team med nya anställda. Edward Ihre, VD för Codeta: ”Vi är mycket glada över att ha avslutat vår andra stora finansieringsrunda på under ett år. Det visar att investerarnas tro på onlinec

I vårt pressrum kan du läsa de senaste pressmeddelandena, få tillgång till pressmaterial och hitta kontaktinformation.

Besök vårt pressrum