Alecta Fastigheter AB

Assur Badur ny chefsjurist hos Alecta Fastigheter

Dela
Alecta Fastigheters tillväxtsresa fortsätter och Assur Badur har nu anställts som ny Chef Juridik. I denna centrala position kommer han att spela en viktig roll för bolagets fortsatta utveckling och tillväxt.
Assur Badur
Assur Badur

Alecta Fastigheter har som mål att växa kraftigt de kommande åren genom att förvärva och utveckla fastigheter och platser i attraktiva tillväxtområden.

- Jag är otroligt glad att vi har rekryterat Assur till Alecta Fastigheter. Assur kommer med sin erfarenhet, kompetens och personlighet, att bidra till bolagets tillväxt och fortsatta utveckling. Tillsammans fortsätter vi att forma ett fastighetsbolag som ger framtidsvärde åt våra pensionssparare, säger Lena Boberg, VD, Alecta Fastigheter. 

I den uppbyggnads– och tillväxtfas som Alecta Fastigheter befinner sig i har juridikfunktionen en nyckelroll. Juridikteamet hos Alecta Fastigheter blir nu komplett med en ny chefsjurist. Assur kommer även att ingå i bolagets ledningsgrupp.

- Jag ser verkligen fram emot att få ansluta till Alecta Fastigheter. Det ska bli kul att tillsammans med de andra i teamet vara en del av den spännande utvecklingen som pågår, säger Assur Badur.  

Assur kommer närmast från Vinges Stockholmskontor där han var Head of the Real Estate. Tidigare har han bland annat arbetat på NCC och Setterwalls Advokatbyrå. Assur tillträder tjänsten som Chef Juridik den 3e oktober.

Nyckelord

Kontakter

Bilder

Assur Badur
Assur Badur
Ladda ned bild
Assur Badur
Assur Badur
Ladda ned bild

Om

Alecta Fastigheter AB
Alecta Fastigheter ABOm Alecta Fastigheter 
Alecta Fastigheter bildades 1 januari 2021 och är redan från start ett av Sveriges största fastighetsbolag. Dagens innehav med kontor, handel, hotell och samhällsfastigheter värda 54,5 miljarder ska växa kraftigt de kommande åren. Alecta Fastigheter är ett långsiktigt och framtidsorienterat fastighetsbolag som ska bidra till stadens, platsens och fastigheternas resilienta och långsiktiga utveckling och ge god avkastning till Alectas pensionssparare. 

Följ Alecta Fastigheter AB

Abonnera på våra pressmeddelanden. Endast mejladress behövs och den används bara här. Du kan avanmäla dig när som helst.

Senaste pressmeddelandena från Alecta Fastigheter AB

Alecta Fastigheter rekryterar Marknadsområdeschef till Nacka Strand23.8.2022 07:00:00 CEST | Pressmeddelande

Under hösten 2021 tog Alecta Fastigheter hem förvaltningen och utvecklingen för merparten av sina fastigheter i Stockholm. Alecta Fastigheter fortsätter nu sin tillväxtresa i Stockholm och rekryterar ett helt nytt team till Nacka Strand. Teamet ska stå redo att ta hem förvaltningen den 1 februari 2023. Nu rekryteras Gabriella Månsson Hammond som Marknadsområdeschef för Nacka strand.

I vårt pressrum kan du läsa de senaste pressmeddelandena, få tillgång till pressmaterial och hitta kontaktinformation.

Besök vårt pressrum