Tekniska verken i Linköping

Återbrukshallarna öppnar igen

Dela

På måndag den 8 februari öppnar Tekniska verkens återbrukshallar igen, efter att ha varit tillfälligt stängda sedan 21 december då regeringens införde striktare restriktioner för att minska smittspridningen av covid-19.

Återvinningscentralerna har varit öppna som vanligt under den här perioden, eftersom de klassas som samhällsviktig verksamhet. Det är fortsatt viktigt att undvika många besökare samtidigt och eventuell trängsel.

- Vi vill uppmana alla Linköpingsbor att undvika besök på återvinningscentralerna och återbrukshallarna i onödan, och inte heller komma om de har förkylningssymptom. Vi vill också uppmana alla som kommer hit att fortsätta hålla avstånd, säger Liselott Myrbråten, affärsområdeschef för Avfallstjänster på Tekniska verken.

Viktigt att tänka på:

- Besök hellre återvinningscentralen sällan med mer avfall än ofta med lite avfall.

- Stanna hemma om du har symptom på förkylning.

- Håll avstånd till personal och andra besökare. Var rädd om dig själv och andra.

Information om öppettider för återvinningscentralerna finns här 

För mer information kontakta gärna:
Liselott Myrbråten, affärsområdeschef, Avfallstjänster, Tekniska verken i Linköping
070-365 80 43
liselott.myrbraten@tekniskaverken.se

Nyckelord

Bilder

Om

Tekniska verken i Linköping
Tekniska verken i Linköping
Box 1500
581 15 Linköping

013 - 20 80 00https://www.tekniskaverken.se/

Tekniska verken-koncernen bygger världens mest resurseffektiva region genom att erbjuda smarta och effektiva lösningar som förenklar våra
215 000 privat- och företagskunders vardag. Tillsammans med våra kunder tar vi hand om och nyttjar jordens resurser på ett bättre sätt, med mer nytta och mindre påverkan på miljön. Vi erbjuder tjänster inom elnät och elhandel, avfall, biogas, effektiva energilösningar, vatten och avlopp, fjärrvärme, fjärrkyla, bredband, belysning och laddlösningar. 
 
Välkommen att läsa mer på tekniskaverken.se
 

Tekniska verken i Linköping AB (publ) Box 1500 581 15 Linköping Besöksadress: Brogatan 1 Presskontakt: 013-20 91 40 Växel: 013-20 80 00

Följ Tekniska verken i Linköping

Abonnera på våra pressmeddelanden. Endast mejladress behövs och den används bara här. Du kan avanmäla dig när som helst.

Senaste pressmeddelandena från Tekniska verken i Linköping

Tekniska verken och Hydroc utvecklar ny teknik för värmelagring vid Vallastaden9.7.2021 11:12:33 CEST | Pressmeddelande

Tekniska verken i Linköping har, precis som många andra fjärrvärmebolag, ett överskott av värmeenergi under sommaren. Överskottsenergin skulle kunna användas på vintern, under förutsättning att den kan sparas utan för stora förluster. Nu undersöker Tekniska verken och Hydroc Energy Storage AB möjligheten till en pilotanläggning för att lagra termisk energi i berggrunden, i anslutning till Vallastaden i Linköping.

I vårt pressrum kan du läsa de senaste pressmeddelandena, få tillgång till pressmaterial och hitta kontaktinformation.

Besök vårt pressrum