Lidl Sverige

Återkallelse

Dela

Lidl Sverige återkallar ett parti av Sporty feel Raw Bar Orange & Raw cocoa 40g

Lidl Sverige återkallar produkten Raw Bar Orange & Raw cocoa av varumärket Sporty feel efter att det visat sig att produkten kan innehålla spår av mjölkprotein, trots att produkten deklarerats som mjölkfri. 

Spår av mjölkprotein detekterades efter en intern rutinanalys och är inte deklarerat på förpackningen. Då detta kan utgöra en risk för allergiker återkallas den berörda batchen, Raw Bar Orange & Raw cocoa har sålts i samtliga av Lidl Sveriges butiker och berörd batch tas bort omedelbart.


Återkallandet berör endast produkten:
Artikel: Raw Bar Orange & Raw cocoa
Förpackningsstorlek: 40g
Märke: Sporty feel
Bäst-före-datum: 31.08.2019
Batch nr. : X17718

Andra produkter av märket Sporty Feel är inte drabbade.

Vi på Lidl Sverige beklagar och ser allvarligt på det inträffade. Konsumenter som köpt varan ombeds returnera den till inköpsplatsen, eller till närmaste Lidl Sverige-butik. Kunderna får självklart pengarna tillbaka, även utan uppvisande av kassakvitto.


För mer information
press@lidl.se
08-5555 7195

Kontakter

Om

Lidl Sveriges första butiker slog upp dörrarna i september 2003 och sen dess har vi utmanat marknaden. Idag har vi vuxit till en dagligvarukedja att räkna med, med 184 butiker i Sverige från Trelleborg i söder till Skellefteå i norr. Sammanlagt arbetar drygt 4000 personer på Lidl Sverige. Vårt huvudkontor ligger i Solna och vi har två centrallager, ett i Halmstad och ett i Rosersberg. Under 2019 öppnar vi ett tredje centrallager i Örebro. Lidl har fyra fastighetskontor som är placerade i Stockholm, Göteborg, Örebro och Malmö.

Följ Lidl Sverige

Abonnera på våra pressmeddelanden. Endast mejladress behövs och den används bara här. Du kan avanmäla dig när som helst.

Senaste pressmeddelandena från Lidl Sverige

I vårt pressrum kan du läsa de senaste pressmeddelandena, få tillgång till pressmaterial och hitta kontaktinformation.

Besök vårt pressrum