Enköpings kommun

Attendo säger upp avtalet med Enköpings kommun

Dela
Attendo har meddelat att de vill säga upp sitt avtal med Enköpings kommun.

– Attendo har uttryckt att de behöver en högre ersättning än den som Enköpings kommun beslutat om för att kunna driva sin verksamhet. När det stod klart att kommunen inte kunde möta deras önskemål, valde Attendo att säga upp avtalet med kommunen, säger Lotta Tronêt, förvaltningschef vård- och omsorgsförvaltningen.

Attendo och Enköpings kommun kommer att samarbeta så att övergången till en ny hemtjänstutförare blir trygg och säker för kunderna.

Arbetar för att lösa frågan

– Vi arbetar med frågan hur vi ska lösa detta på bästa sätt. Vi väntar på att få Attendos skriftliga uppsägning. De har 90 dagars uppsägningstid, säger Lotta Tronêt.

– Till att börja med får kunderna information om vad som kommer att hända. I nästa steg kommer våra biståndshandläggare att kontakta kunderna för att informera om hur de gör för att välja ny utförare.

Nyckelord

Kontakter

Om

Enköpings kommun
Enköpings kommun
Kungsgatan 39
745 36 Enköping

0171–62 50 00https://enkoping.se/

Enköping, Sveriges närmaste stad, är en av landets snabbast växande kommuner – mitt i Europas mest expansiva tillväxtområden. Här byggs nya verksamheter, nya stadsdelar växer fram och vi planerar för framtidens Enköping. I kommunen jobbar cirka 3 500 personer för att varje dag erbjuda välfärd och service till invånare, föreningar, företag och besökare.

Följ Enköpings kommun

Abonnera på våra pressmeddelanden. Endast mejladress behövs och den används bara här. Du kan avanmäla dig när som helst.

Senaste pressmeddelandena från Enköpings kommun

I vårt pressrum kan du läsa de senaste pressmeddelandena, få tillgång till pressmaterial och hitta kontaktinformation.

Besök vårt pressrum