AVAUS MARKETING INNOVATIONS OY

Avaus dubbelfinalist i Marketo Revvie Awards

Dela

Den snabbt växande nordiska marknadsföringsbyrån Avaus Marketing Innovations är nominerad i två kategorier på Marketo Revvie Awards, “Digital Service provider of the Year”, och “The Bridge Builder” tillsammans med sin kund Wärtsilä. Marketo är den globalt ledande marknadsföringsplattformen inom B2B. Revvie Awards delas ut varje år och är en höjdpunkt för digitala B2B marknadsförare.

Några av Avaus Growth Hackers som arbetar med Marketo på daglig basi
Några av Avaus Growth Hackers som arbetar med Marketo på daglig basi

Avaus, som har sina rötter i Finland, har snabbt vuxit till att bli en ledande byrå inom datadriven och automatiserad marknadsföring i Norden. Under de senaste två åren har tillväxten inom B2B tjänsterna varit speciellt snabb. “Finalplatsen är ett erkännade att vi snabbt lyckats modernisera marknadsföringen för flera globala industriföretag i Norden”, säger Emma Storbacka, Head of B2B på Avaus.

Storbacka fortsätter med att berätta att tiden är förbi då enbart konsumentföretag var intresserade av att nyttja data och sofistikerad teknologi i sin marknadsföring.

Numera söker även Industriella tillverkare konkurrensfördelar i kundgränssnittet. Det gäller att identifiera leads i ett tidigare skede och ge dem bättre service hela vägen genom beslutsprocessen.

 - Till och med när det kommer till komplexa affärer i mångmiljonklassen har marknad och sälj nytta av att effektivt följa med kundernas digitala kroppspråk, säger Storbacka och gläder sig över att Avaus under de senaste två åren fått ett rekordantal nya B2B kunder. Avaus kund Wärtsilä Energy Solutions är också nominerade i Marketo Revvies, för det innovativa tillvägagångssättet som Wärtsilä har introducerat på flera av sina tillväxtmarknader.

Avaus ingick partnerskap med Marketo år 2012 och är den mest erfarna implementationspartnern i norra Europa.

Vinnaren av Marketo Revvie Awards tillkännages under Marketo Summit, den 9-12 Maj i Las Vegas.

För mer information:

Emma Storbacka

emma.storbacka@avaus.se

Besök också: http://www.avausmarketing.fi och https://events.marketo.com/summit/2016/awards/

Bilder

Några av Avaus Growth Hackers som arbetar med Marketo på daglig basi
Några av Avaus Growth Hackers som arbetar med Marketo på daglig basi
Ladda ned bild

Om

AVAUS MARKETING INNOVATIONS OY
AVAUS MARKETING INNOVATIONS OY
Kungsgatan 27
111 56 Stockholm

+358 20 1500 300http://www.avausmarketing.fi/sv/

Avaus Marketing Innovations är specialister inom digital marknadsföring och marknadsförings-teknologi i Norden. Avaus team hjälper företag att förbättra sina affärsresultat genom att kombinera content med analys, teknologi, digital media och growth hacking. Huvudsakliga teknologipartners är Adobe, Salesforce och Marketo. Företaget har 150 anställda i Sverige, Finland och Polen. Omsättningen beräknas till 130 miljoner kronor år 2016.

Följ AVAUS MARKETING INNOVATIONS OY

Abonnera på våra pressmeddelanden.

Senaste pressmeddelandena från AVAUS MARKETING INNOVATIONS OY

Kanonstart för Avaus i Sverige5.2.2016 09:25Pressmeddelande

Ett dryg halvår efter startskottet i Sverige går Avaus Marketing Innovations nu för högvarv. – Vi har redan en stark kundbas och flera nya kunder på väg in, berättar VD Mikael Thiel, som just nu har händerna fulla med projekt och rekrytering. Det finska moderbolaget hade ett rekordår med en tillväxt på 26 procent, 75 miljoner kronor i omsättning och 9 miljoner i resultat före skatt. Den totala personalstyrkan växte från 62 till 90 personer. På Stockholmskontoret arbetar inom kort tio personer.

I vårt pressrum kan du läsa de senaste pressmeddelandena, få tillgång till pressmaterial och hitta kontaktinformation.

Besök vårt pressrum