Avesta kommun

Avesta ska bli Sveriges körtätaste kommun

Dela

Avesta har bestämt sig; Vi ska bli Sveriges körrikaste kommun. Att Avesta kommun har många körer är ett välkänt faktum. I Avesta sjunger man - ung som gammal. Men när nu Avesta fyller 100 år som stad, har vi beslutat att - en gång för alla - se hur många körer vi kan samla till en och samma konsert. Därför arrangerar vi lördag 25 maj Körfesten.

Vi inbjuder därför till en pressträff.

Välkomna till ett smakprov; både musikaliskt som matmässigt.

Torsdag 16 maj kl 10.00 på gräsmattan utanför äventyrsbadet Metropoolen, så berättar vi mer om den musikaliska festen!

Avestas många körer och styrgruppen för körprojektet

Önskar Dig/Er hjärtligt välkomna.

För frågor ring

Anna -Lena Pligg anna-lena.pligg@avesta.se Tel:0226-64 51 44

Eu

Kerstin Eriksson

Nyckelord

Om

Avesta kommun
Avesta kommun
Corneliusgatan 16
774 81 Avesta

0226-64 50 00https://www.avesta.se/

När du kommer till Avesta känner du styrkan i älven och värmen från människorna. En 400-årig industrihistoria blandar sig med allt det gröna, hissnande vackra i Koppardalen. Här hittar du kraften från stålet som formats vid martinugnarna under århundraden, idag en styrka hos alla de företag som hittar hit.
Här är det enkelt att verka, leva och andas. Dra några djupa andetag och dina lungor fylls av energi. Här finns plats för udda och lagom, visenter och köpcentrum. Masar och skating. Avesta är där utomhus är mer än Stora och Lilla Helvetet.

Följ Avesta kommun

Abonnera på våra pressmeddelanden. Endast mejladress behövs och den används bara här. Du kan avanmäla dig när som helst.

Senaste pressmeddelandena från Avesta kommun

”Kickarnas kamp” för högstadieelever13.12.2019 15:57:52 CETPressinbjudan

Idag hamnar allt fler unga i djupa digitala beroenden samtidigt som skuldsättningen ökar dramatiskt. Finns det något samband och vad består detta i så fall av? Hur ser baksidan av myntet ut i den ständiga jakten på snabba dopaminhöjande kickar i vardagen? Detta och mycket mer kommer du få svar på i denna pinfärska dubbelföreläsning med de välkända experterna Patrik Wincent och Magnus Hedberg. På ett enkelt och lättillgängligt sätt dyker de ner i sina respektive expertområden och delar med sig av såväl vanliga fällor och konkreta tips som högintressanta utvecklingstrender.

I vårt pressrum kan du läsa de senaste pressmeddelandena, få tillgång till pressmaterial och hitta kontaktinformation.

Besök vårt pressrum