Avesta kommun

Avestamästerskap i Ung Företagsamhet – Mässa i Avesta Galleria

Dela

Nu på fredag den 14 februari är det dags för Avestamästerskapen i Ung Företagsamhet. I tävlingen bedöms UF-företagens rapport, företagspresentation, intervju inför jury och mässa.

Fotograf: Therese Asplund/Linslusen
Fotograf: Therese Asplund/Linslusen

Tävlingen fungerar som kval till Dalamästerskapen i UF i Kupolen i Borlänge, den 25 mars, som i sin tur ger möjlighet att kvala till SM i Ung Företagsamhet. I år tävlar 16 företag om att få representera Avesta på Dalamästerskapen, men endast två företag går vidare.

FÖRETAGSPRESENTATIONER
Företagspresentationer i aulan på Karlfeldtgymnasiet med start kl. 08.30. UF-företagen berättar om sitt UF-år och sin produkt/tjänst inför publik och jury som består av företagare, representanter för näringslivet och Avesta kommun.

MÄSSA
Invigning av näringslivschef Anders Åkerström kl. 12.00.

Mellan kl. 12.00–16.00 pågår mässan i Avesta Galleria, där visar de tävlande UF-företagen upp sig och säljer varor och tjänster. Totalt kommer det att finnas 24 utställande företag, varav 16 som är med i tävlingen.

Här är de tävlande företagen.

Presentationerna och mässan är öppna för publik. Intervjumomentet sker med endast juryn och företagen.  

Läs mer om Ung Företagsamhet

http://www.ungforetagsamhet.se/dalarna

Välkommen!

Nyckelord

Kontakter

Patrik Wallner - Bildning/Karlfeldtgymnasiet 072-206 42 17

Bilder

Fotograf: Therese Asplund/Linslusen
Fotograf: Therese Asplund/Linslusen
Ladda ned bild

Länkar

Om

Avesta kommun
Avesta kommun
Corneliusgatan 16
774 81 Avesta

0226-64 50 00https://www.avesta.se/

Det är något speciellt med Avesta. Här i södra Dalarna finns inte bara dalahästar, brusande forsar och speedwaybanor. Här finns pannben och mod. Handlingskraft och framtidstro.

Här finns förmågan att se möjligheter. När andra snackar - då gör vi. Vi gör kollektivtrafiken avgiftsfri, för att det gynnar alla. Vi förvandlar en anrik industrilokal till modernt museum och bevarar utrotningshotade visenter. För att vi är stolta över vår historia. Vi gräver ner världens snabbaste fibernät så att vi kan koppla upp oss mot världen, och med naturen utanför knuten kan vi även koppla av. Dessutom skapar vi goda förutsättningar för nya industrier att blomstra. För att framgång föder välfärd och en bättre framtid. Det är så vi tänker, och så vi gör. Därför händer det mycket här i Avesta.

Följ Avesta kommun

Abonnera på våra pressmeddelanden. Endast mejladress behövs och den används bara här. Du kan avanmäla dig när som helst.

Senaste pressmeddelandena från Avesta kommun

I vårt pressrum kan du läsa de senaste pressmeddelandena, få tillgång till pressmaterial och hitta kontaktinformation.

Besök vårt pressrum