Avesta kommun

Avestamästerskap i Ung Företagsamhet

Dela

Nu på fredag den 15 februari är det dags för Avestamästerskapen i Ung Företagsamhet. I tävlingen bedöms UF-företagens rapport, företagspresentation, intervju inför jury och mässa. Detta läsår har Karlfeldtgymnasiet i Avesta över 100 UF-elever registrerade!

Från Dalamästerskapen i UF 2018. Här med halva gänget i Tea For You som representerade Avesta.
Från Dalamästerskapen i UF 2018. Här med halva gänget i Tea For You som representerade Avesta.

Tävlingen fungerar som kval till Dalamästerskapen i UF i Kupolen i Borlänge, den 27 mars, som i sin tur ger möjlighet att kvala till SM i Ung Företagsamhet. I år tävlar 13 företag om att få representera Avesta på Dalamästerskapen, men endast tre företag går vidare.

FÖRETAGSPRESENTATIONER
Företagspresentationer i aulan på Karlfeldtgymnasiet med start kl. 08.30. UF-företagen berättar om sitt UF-år och sin produkt/tjänst inför publik och jury som består av företagare, representanter för näringslivet och Avesta kommun.

MÄSSA
Invigning av näringslivschef Anders Åkerström kl. 12.00.

Mellan kl. 12.00–17.00 pågår mässan i Avesta Galleria, där visar de tävlande UF-företagen upp sig och säljer varor och tjänster. Totalt kommer det att finnas 19 utställande företag, varav 13 som är med i tävlingen.

Här är de tävlande företagen.

Presentationerna och mässan är öppna för publik. Intervjumomentet sker med endast juryn och företagen.

Välkommen!

Nyckelord

Kontakter

Stina Lundkvist, Näringslivsutvecklare Tillväxt Avesta
0226-64 56 91

Bilder

Från Dalamästerskapen i UF 2018. Här med halva gänget i Tea For You som representerade Avesta.
Från Dalamästerskapen i UF 2018. Här med halva gänget i Tea For You som representerade Avesta.
Ladda ned bild

Dokument

Länkar

Om

Avesta kommun
Avesta kommun
Corneliusgatan 16
774 81 Avesta

0226-64 50 00https://www.avesta.se/

Det är något speciellt med Avesta. Här i södra Dalarna finns inte bara dalahästar, brusande forsar och speedwaybanor. Här finns pannben och mod. Handlingskraft och framtidstro.

Här finns förmågan att se möjligheter. När andra snackar - då gör vi. Vi gör kollektivtrafiken avgiftsfri, för att det gynnar alla. Vi förvandlar en anrik industrilokal till modernt museum och bevarar utrotningshotade visenter. För att vi är stolta över vår historia. Vi gräver ner världens snabbaste fibernät så att vi kan koppla upp oss mot världen, och med naturen utanför knuten kan vi även koppla av. Dessutom skapar vi goda förutsättningar för nya industrier att blomstra. För att framgång föder välfärd och en bättre framtid. Det är så vi tänker, och så vi gör. Därför händer det mycket här i Avesta

Följ Avesta kommun

Abonnera på våra pressmeddelanden. Endast mejladress behövs och den används bara här. Du kan avanmäla dig när som helst.

Senaste pressmeddelandena från Avesta kommun

Pressvisning Avesta Art 2019 - Festen7.5.2019 10:30:45 CESTPressinbjudan

Årets internationella utställning FESTEN tar utgångspunkt i hundraårsjubileet av Avesta stad 2019. År 1919 återfick Avesta de stadsrättigheter som samhället förlorat 1688. Utnämningen till stad firades med en högtid i kyrkan och en stor middag för särskilt inbjudna gäster. När Avesta Art slår upp sina portar i maj 2019 för FESTEN, den 18:e utställningen av samtidskonst, lyfts perspektiv kring identitet, generositet, gästfrihet, nätverkande, förhandling, föreställning, representation och status.

I vårt pressrum kan du läsa de senaste pressmeddelandena, få tillgång till pressmaterial och hitta kontaktinformation.

Besök vårt pressrum