Hatten FörlagHatten FörlagHatten Förlag

Babblarna crowdfundar på Kickstarter

Dela

Efter succén med över 50 miljoner reklamfria visningar på Youtube går nu det svenska fenomenet Babblarna till Kickstarter för att kunna erbjuda ännu mer reklamfri och gratis film med Babblarna på sin Youtube-kanal.

Youtube-succé
Babblarna har gjort succé hos många små barn och deras föräldrar. Böcker, spel, figurer och musik har erbjudit både språkträning och underhållning. Inte minst på Youtube är Babblarna populära med över 50 miljoner visningar av musikvideor.

– För att kunna erbjuda mer med Babblarna på Youtube-kanalen ber vi nu dem som tittar att stödja projektet så att vi kan fortsätta erbjuda gratis och reklamfri underhållning för alla barn som gillar Babblarna, säger Anneli Tisell, ägare av Hatten Förlag och kreatören bakom Babblarna.  

Kampanj på Kickstarter
Förlaget har precis börjar producera en köp-DVD med Babblarna, men för att kunna göra unikt och exklusivt material för Youtubekanalen går nu Hatten Förlag till dem som tittar på Babblarna och frågar om de vill vara med och finansiera. Kampanjen sker på Kickstarter och målet är att få in 200 000 kronor. Då kan det lilla teamet bakom Babblarna skriva fler låtar och animatörerna kan ge liv åt fler historier med Babblarna så att en 20-minutersfilm kan produceras, exklusivt för Youtube-kanalen. Läs mer på http://kck.st/1SMaSfT.

– Hatten är ett litet företag och vi producerar allt själva. För att kunna erbjuda material gratis tyckte vi att det var roligt att vända oss till våra fans för att fråga om de vill vara med och stötta produktionen, säger Anneli Tisell.

Babblarnas pedagogiska grund
Babblarna är en gäng färgglada figurer som skapades för att lättare lära små barn att prata, framför allt barn med svårigheter i sin språkutveckling. Anneli Tisell började jobba med figurerna när hon fick sin son Nisse som har Downs syndrom. Babblarna och Annelis arbete baserar sig på Karlstadmodellen som har skapats av Iréne Johansson, professor i specialpedagogik och fonetik. 

Mer information om Hatten Förlag hittar du på www.hattenforlag.se.
Mer information om Karlstadmodellen hittar du på www.karlstadmodellen.se.
För högupplösta bilder kontakta oss enligt nedan.

Babblarnas kampanjfilm på Kickstarter

Nyckelord

Kontakter

Anneli Tisell, kreatör och vd, anneli@hattenforlag.se, 073-687 14 07
Lars Lindberger, PR, kickstarter@hattened.com, 070-764 05 89

Länkar

Om

Hatten Förlag
Karlsrovägen 2A
182 53 Danderyd

http://www.hattenforlag.se
Vi är det lilla förlaget som har ett engagemang att göra språkinlärning rolig och inspirerande. Barn som behöver extra stöd i sin språkutveckling har särskilt nytta av våra titlar - men de är självklart roliga och stimulerande för alla! Förlaget producerar de flesta av titlarna i egen regi på en hög professionell nivå.

Följ Hatten Förlag

Abonnera på våra pressmeddelanden.