Brynäs IF

Backen Wilma Carlsson förlänger spelarkontraktet med Brynäs IF

Dela

Idag presenteras att Brynässpelaren Wilma Carlsson förlänger avtalet och skriver kontrakt för spel med Brynäs IF i SDHL kommande säsong 2018/2019.

Idag presenteras att Brynässpelaren Wilma Carlsson förlänger avtalet och skriver kontrakt för spel med Brynäs IF i SDHL kommande säsong 2018/2019.

- Det känns bra att förlänga avtalet med Brynäs IF, jag har trivts bra och jag ser nu fram mot att vara en del av den nysatsning som föreningen gör på dam-verksamheten. Jag slutade ganska tidigt in i förra säsongen men gjorde sedan comeback under slutspelet. Jag kände då att jag hade fått glädjen tillbaka och hoppas få fortsätta på den vägen, berättar Wilma Carlsson.

Wilma Carlsson är född 2001, har spelat i SDHL för Brynäs IF i 4 säsonger och 82 matcher.

-Väldigt roligt att vi förlängt avtalet med Wilma. Hon är ett jättelöfte från en härlig idrottsfamilj, Wilma har en enorm potential och med en bra sommarträning så tror jag hon kan blomma ut ordentligt under kommande säsong, berättar Åke Lilljebjörn, dam-ansvarig i Brynäs IF.

Nyckelord

Kontakter

För mer information, kontakta Åke Lilljebjörn dam-ansvarig Brynäs IF, telefon 0736 333362

Bilder

Länkar

Om

Brynäs IF
Brynäs IF
Gavlehovsvägen 13
806 33 Gävle

+46 (0)26-54 46 60http://www.brynas.se/

Brynäs IF är en anrik förening som bildades 1912. Vi har många medlemmar och supporters över hela Sverige och vårt varumärke är välkänt. 
Brynäs IF har en gedigen historia som vi vill värna om samtidigt som vi alltid blickar framåt och ser alla möjligheter som finns med vår fina Gavlerinken Arena. 

Vi har två representationslag som spelar i Sveriges högsta ligor, SHL och SDHL.
Vid sidan av den sportsliga verksamheten bedriver även Brynäs IF den sociala verksamheten En bra start, som arbetar för att fler barn och unga ska få en bra start i livet. 

 

Följ Brynäs IF

Abonnera på våra pressmeddelanden. Endast mejladress behövs och den används bara här. Du kan avanmäla dig när som helst.

Senaste pressmeddelandena från Brynäs IF

I vårt pressrum kan du läsa de senaste pressmeddelandena, få tillgång till pressmaterial och hitta kontaktinformation.

Besök vårt pressrum